Livet leker, eller?

Fan har inte skrivit här på så länge nu. Och jag får verkligen dåligt samvete! Men mycket har hänt och jag kommer nog inte ens kunna skriva upp allt.

Men jag kan börja med att:

Takida var sjuuuuuuuuuuuuuuukt grymma.. Vilken jävla konsert, vilken känsla, vilken musik... Mm det kan fan inte bli bättre. Hela dagen var perfekt och kvällen blev ännu bättre. Efter en massa sjungande så drog jag och Ida vidare till Rockbaren, det var mysit och vi satt ute och tog en Öl.. haha vi blev så glada över att vi inte behövde visa leg trots kön :) Sen kom anna och joanna och var på ett riktigt festhumör, så goa är ni! Vi drog till Sticky och på vägen dit fick jag äntligen pratat med Toob. Har ju inte gjort det på så många månader. Men i vilket fall så slipper jag spekulera mer, nu vet jag. Han har flickvän och allt det andra jag gått och funderat på. Väl inne på sticky är en fest i sig haha.. Fan va roligt vi hade :) Och jag träffade en riktig sötnos, en norrlänning vid namn Fredrik. Så underbart vackra ögon som man verkligen kunde drunkna i. Så jag handplockade honom verkligen hahahaha! Vi pratar fortfarande och ska träffas när han kommer hit igen! Och han är så jävla mysig. Hur go som helst. precis vad jag behöver!



Jag jobbar inte på Bohus längre, känns tråkit men skönt. Slipper slita som ett djur och nu ska jag faktiskt få göra nåt som jag verkligen vill. Mina polispapper har kommit så imon ska jag ringa bemanningen och bestämma tid för möte! Sen blir det förhoppningsvis Fritids som gäller. Kommer verkligen sakna Edina, en så underbar människa. Men jag kommer nog kunna hoppa in och jobba när hon behöver hjälp så vi syns nog mer. Var hemma hos henne med Patto i helgen och vi hade så mysit. Vi två är helt sjuka tillsammans hahaha.. Köpte en liten avskedspresent till henne och skrev ett kort och gissa om hon blev glad :)

Från att jag skulle följa med till Turkiet ska jag det inte längre. Jag satt och räknade på pengar och det går inte ihop. Kan inte spara ihop 11.000 iom. att jag och Natta har bestämt att vi också ska resa. Men det hade vart så jävla roligt och jag ska spara pengar så mycket det går så kanske det går att följa med ändå. Vem vet?

Sen har jag fått pratat lite med den där andra personen och jag blir mer och mer övertygad för varje gång. Och det känns så bra att jag har rätt, för då behöver jag inte tvivla på nåt.

Nu är verkligen hösten här och nu ska så mycket inhandlas. Har kanske hittat min jacka. men jag är ju så jävla velig hela tiden.. Så snart måste jag shoppa kläder, ska köpa ett par snygga stövlar hade jag tänkt. Idag var jag på IKEA och köpte allt det där som jag skulle ha köpt i sommras, så nu är det så jävla mysit. Men jag är ändå inte helt klar än. Har lite hyllor och tavlor som skall upp. Ska ta ett kort imon hehe :)

Nä fan nu kom jag bort mig.. Skriver med miljarder människor!!

Skriver mer imon..

By the way, jag ska träffa Spike i helgen, han kommer upp.. Så jävla kul :)

RSS 2.0