Reverse

Börjar bli en tradition att jag skriver på fredagar, känns som att man har mest tid till det då..

Yes det är massa som börjar ordna sig nu, mitt schizopsyke iaf. däremot har det stött upp ett nytt STORT problem som jag mååååste fixa, för annars är det ute med mig och det jag har i princip. Jävlar va arg jag är för den sakens skull...

Och så har vi detta med min små prata-i-gåtor-problem. Som de flesta kanske vet så trivdes jag inte alls i skolan. Inte min grej helt enkelt. Joo, jag älskar ongar i 8 års åldern och uppåt och jag älskar att arbeta som fritidspedagog men att utbilda sig vid 19 års ålder var inget för mig. Allt var för strikt, jag kunde inte vara mig själv. Jag vill kunna säga "dö din jävla fetta, fick du dig lite balle igår eller" utan att jag ska bli utslängd, tanken att ha lärare som arbetskamrater skrämmer mig och jag får lite gåshud... Så jag ska hoppa av kort och gott!

Det andra dilemmat handlar om en kille som jag nämnt ett par gånger, han som betyder så mycket för mig och som jag bara älskar att vara med. Tydligen så älskar han att vara med mig också, tycker att jag är perfekt (för honom) och alldeles för fin för att gå miste om.. Det tog han bara ett par månader att inse detta men nu vill han iaf göra ett seriöst försök... Det där med försök har jag lite svårt för! Hur är man då? Snacka om att någon för guida mig in i detta och så får vi se hur det slutar helt enkelt :)

Igår tog jag och Linn oss en sväng upp till sisjön, vi gick alltså upp. Solade och badade och min Novurt skötte sig så satans bra.. Tänk vilken pli jag har på henne egentligen. Precis jämte oss är det ett kärlekspar till ankor som tigger mat, de får ingen mat och tvättar sig istället.. Nova är nästan på helspänn och hon viiiiiiiiill jaga ankorna, NEJ säger jag.. Hon piper och tutar, NEJ Nova, det blir inget med det.. När hon har vart duktig i en kvart bestämmer jag mig för att hon nog ska få jaga dem en liten stund.... VARSEGOOO och hon flyger i vattnet, väl i vattnet är hon inte så jävla tuff, men hon skuttar efter ankorna som inte bryr sig, bra simma ett litet tag tänker jag!... Efter 2 minuter tycker jag att hon har haft sitt roliga och kallar upp henne igen! Och sen ligger hon jämte mig, bra sugen på att jaga ankorna men JAG har sagt att hon ska ligga där, så då lyder hon lilla mamma :) Och inte brydde hon sig om alla hundar som gick 3 meter ifrån oss trots att hon var lös..... MIN TÖS!

Jag är lite solbränd :) ÄÄÄÄÄÄNTLIGEN!

uuuuuuusch

Jag säger bara fy faaaaaaaaaaaaaaan va bakfull jag är, det är hemskt. Mår illa som inni helvete :( Så kändes det inte i morse men det blir så när man kommer hem halv 7 på morran och sover 3 timmar drygt.

Det var verkligen skitkul igår, en riktig höjdarkväll. Endast en liten incident men den löstes upp lika fort som den uppkom.

Vi började hos mig, jag och grabbarna och sen kom även Linn och Marvin så det var full rulle. Taxi in till avenyn och sen erövrade vi Hard Rock som vanligt, vakterna var ovanligt glada och vi slapp tom kön :) Vi dansade iaf från att vi kom till det stängde. Vi är ett bra gäng när vi är ute, håller ihop och alla dansar med alla och sen e vi allt lite sjuka också haha.. Så när det stängde gick vi till Nivå där marvins kompis jobbar och där körde jag jimmy och peder en tryckare till sista dansen :) Sen var det mindre roligt att vi fick vänta så jävla länge innan vi kom hem, men så är det när det är gratis!

Så nu får vi se vad som händer mellan oss going! :)

Sätter in lite bilder någon annan dag. Jag är för slapp helt enkelt hahaha...

Sol, värme, vin, pojkar och party!

Rubriken säger väl allt :) Helt underbart väder idag tycker jag, mindre underbart tycker min hund som blir lika slö som en flodhäst. Ligga ute vid havet idag hade vart svingött men då har jag en hund som ska ut, en lägenhet som ska städas, ett berg av disk att diska och en Jossi som skulle duschas så det får bli lite eftermiddagssol hos morsan nu.

Utgång idag för min del (tror jag). Ska hämta Daniel sen som faktiskt vågar sig hem till mig, ett stort grattis till honom ;) Och sen ska självklart bror och hans kompis Daniel (spider-pig-petersen-daniel) även kallad Peder! Så det blir jag och dem stora pojkarna som börjar förfesta hos mig och sen bär det inåt stan, förhoppningsvis möta upp Natta och några av Daniels kompisar!

Igår blev det lugnt och några öl hos mamsen med syskonen och jag kan säga att jag var sjukt lättpåverkad haha :) Så olika det där, ibland kan man dricka hur mycket som helst och ibland blir man full av att bara lukta på alkohol.

Nä snart ska jag dra upp till sörran och bränna La Bouche

Kiss å hej allesammans



Ett litet urval av bilder från när nästan hela familjen var ute och festade haha! På efterfesten hos mig pallade dem inte trycket mer haha...

Lampor!

Har precis kommit hem till mamma efter en tur på Ikea och lite installationer hos mig.. Har äntligen fått köpt min golvlampa - så kanske jag ser något dem kommande åren hehe! Sen köpte jag en taklampa till både hallen och sovrummet. Hallampan funkade inte så den får jag lämna tillbaka (eller så får nattas elektriker till pojkvän komma och fixa det) och till sovrummet fattades det en sladd. Såååå jävla Ikea att jag spyr. Jag fick även upp gardiner i sovrummet, iof lite onödigt med tanke på att jag ska måla om nästa vecka, men stör jag mig på något mår jag dåligt haha!

Fredag då, det blir gott käk och vin hos mamin. Härligt härligt! Sen får jag väl se hur kvällen slutar. Nu kan jag ju lyssna på radio hemma me så då kan man faktiskt sitta och njuta lite på balkongen, fick ju köpt en antennsladd till DVD:n. Köpte även en till så jag kan använda tv:n i sovrummet, men då är det jävla hone-hane problem så då måste man tydligen knipsa av en bit av sladden och trycka in i någon förlängning och bla bla bla... Så det är inte heller klart och jag blir tokig av att inget kan bli klart direkt, man ska alltid vänta!

Nu blir det promenad med "braaaaaaaaaaaaaa tjejen" - Nova :) Får väl se hur länge hon orkar med tanke på att jag höll på att dö av värmeslag förut...



Bångstyriga lilla åbäke som hatar att vara med på kort. Öronen bakåt och vägrar titta in i kameran haha!

Måla måla

Idag har jag vart nere på förbo och beställt färg, ääääntligen får man väl säga! Så i veckan kommer hälften av färgen och då ska sovrummet och köket målas :) Gud så fint det kommer bli...

Sen får man väl ta och gratulera Shibbie och Wiggi som snart får sin nya bebis. Jag kan inte säga mer än att jag är jävligt avis :) haha jag vill också haaaaa... När jag fått gjort Novas operation och lite mer sparande vet jag iaf. vart jag ska köpa min nästa :) Herregud man blir tokig av dem små goingarna och jag fastnar självklart för den största hanen och tiken!

Nu är det helg och det ska bli rätt skönt. D har ju hört av sig och vill festa men vem fan har råd att gå ut? Inte jag iaf. Får väl se om människan har några andra planer?!

image48

"lille" Grim (störst i kullen), tänk att få med sig honom hem haha!

image49

Fridas lilla knuuud

image50

Mat mat :)

image51

Hur söt är inte jag?

image52

Å så våra stora gangsters, dem får man inte glömma :)


Bädre

Nu börjar det bli bättre, ingen feber iaf. Och det känns riktigt bra med tanke på att det ska bli ruggit varmt i helgen, idag är det svingött ute...

Var ute och rastade av hunden förut och ser en jobbarbil komma mot mig, två unga killar, jaja inte mer med det.. Men bilen tutar och killarna vinkar.. Vilka fan är det tänker jag och verkligen glor in... Å herregud är det matte? Mitt hjärta började slå i 190 men när dem stannat och jag går fram till bilen så ser jag att det är strumpan hahaha, herregud har inte träffat han på år och dar så det var roligt :) Så nu har jag lovat lite partaj hemma hos mig, men det får la man se haha! Jag såg ett roligt mönster bland mina killar iaf. Hade jag "radat" upp tre av dem så hade dem blivit bästisar för dem är fanemej likadana, usch vad hemskt när man verkligen ser det!

Guuuud va härligt, jag har snart gjort mig av med det största problemet jag har, det är på G nu!

Trevlig helg

Räddaren

Känner att jag blivit en helt ny hundmänniska haha. Jag har fått ett lugn i mig som inte går att beskriva, och det hela började i fredags! Som många vet har jag haft en del problem med Novurt, min lilla tjej är osäker, nervös och stressad men hon har ett hjärta av guld och har man en gång träffat henne är det svårt att få bort hennes vänliga sett från hjärnan :) Många tror inte mig när jag berättar hur hon kan vara när hon är som mest bitchig, precis som jag! Skenet bedrar kan man väl säga...

Så i fredags började mina små partiklar om på ny kula, en mycket lugn, bestämd och vänlig Josefine tog tag i läderkopplet med guldkedja (mohaha) och min svarta bitch betedde sig lika så. Jag satt och rannsakade mig själv och kom fram till att hunden är som jag, men det måste ju ha börjat någon stans.. Nu låter det klyshigt men tack vare ett kapitel i Cesars bok har jag och hunden ändrat oss något otroligt! EN liten sak, ett litet tips - något värt att testa, å herrejävlar vilken hjälp :)

I övrigt tycker jag synd om pärlan när det är så varmt, vet inte hur jag ska göra.. Det är alldeles för varmt att vara ute, men hon måste ju få göra ifrån sig. Tur att man har morsan och en baksida där det är skugga halva dagen! Förut fick hon ett sånt cp-ryck när hon såg en kompis, hon sprang så fort att hon inte kunde stanna och rakt in i mammas matkassar, allt flög ut över hela vägen och hunden var fan i extas, det roligaste jag sett på länge haha!

Jag är sjuk :( feber, snorig och hostar. Det är så underbart att drömma helt sjukt och ligga vaken halva natten, eller när man är så trött att ögonen går i kors, men så fort man lägger sig ner börjar man hosta upp lungorna, kan nästan känna smaken för fan! Så det blir att vara hemma i veckan och knapra piller, min kära mor snittade upp halva fingret så hon är hemma hon med, dvs lite sällskap!

Köpte lite blommor till min balkong idag! Fan vad man mår bra av lite blomster då hehe.. I helgen kommer nog utemöblerna också, fula vita i plast men det är en början iaf.

image47

Helt crazy på studenten :) Guuuud vad jag saknar den tiden - bal, bulgarien och student!

What to do?!

Först vill jag ge all min kärlek till en otroligt varm och sympatisk människa. Hon känner när något inte står rätt till och målet blir att rätta till det. Hon pratar och ställer upp på ett sådant sätt så man slipper skämmas, till och med slipper be om hjälp som jag gärna inte vill göra. Jag kommer alltid hysa respekt och tacksamhet mot denna tjej för det hon har gjort mot mig nu är guld värt. Tack för att du finns och för att vi är vänner. Älskar dig!

Det finns många mer som betyder så mycket för mig, många har jag inte pratat med om detta elände, men ni ska veta att i min schizohjärna vill jag bespara er allt trassel. Jag älskar er otroligt mycket med!

Sen vill jag nämna D. igen. Just nu känner jag "faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan att jag träffade dig din jävla idiotjävel" Om jag hade kunnat trolla så hade jag viftat fram en tidsmaskin - hoppat in i den och skruvat tillbaka tiden till 1 mars då vi träffades. D är en sån där underbar människa man inte kan leva utan, som man vill vara med och prata med hela tiden - rolig, glad, förstående, pratglad, påhittig, snäll, snygg och allmänt en bra människa. MEN D har fått för sig att allt ska vara på dennes villkor och mer behöver jag inte säga. Så mina slutord är samma som jag började "faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan att jag träffade dig din jävla idiotjävel"

Den bästa medicinen är shopping och det har jag gjort :)


RSS 2.0