My sexy lips

Haha ville bara sätta in bilden på läpparna för att se om någon av er tyckte att dem såg lite svullna ut ;)


Blev inget med lägenheten, broder tuck har andra planer som jag har full förståelse för, misstänkte detta men tänkte bara kolla med honom ändå. Idag har jag varit en riktig pms-käring. Tänk att man vaknar upp på morgonen och bara hoppas på att nån jävel ska mucka med en så man kan få bråka, det är fel på allt och alla och livet känns riktigt tungt och dagen efter är man sig själv igen och allt känns grymt. Jag har inte varit så aggro ändå, mer åt det ledsna hållet, tur att jag inte såg det där gamla igelkottskalet vid vägen för då hade jag väl börjat gallskrika. Jag fick lite ont i hjärtat av att se alla döda harar längs vägen :( Haha så sjuka känslor som kommer fram. Det hela blev inte bättre av att hundj*veln kastade sig mot en katt när jag inte var beredd, då såg jag nog ut som en sån där seriefigur som blir helt röd i ansiktet och det är blixtar runt hela hövvet.

Jag har haft elaka vänner idag också till råga på allt. Känner mig faktiskt riktigt besviken! Men jag säger som dem gjorde på Mia&Klara: "Du e för snäll Josefine, du e för go för denna världen. Det är det som är problemet" - Instämmer! *tycker lite synd om sig själv*


Med hjälp av dessa pjuck har jag promenerat som en tok i ett par veckor. Jag har gått en timma på morgonen och 40 min på kvällen. Respekterat maten och faktiskt mätt upp en del och framför allt ätit regelbundet, i början åt jag knappt något sötslisk men efter mina p-piller så skiter jag i vilket bara jag får i mig nåt ;) Så hemligheten är faktiskt promenader och regelbundet med mat i normala portioner och vips 5 kg är borta!

Imorgon är det mycket som pågår så vi får väl se åt vilket håll det bär av.

Hej svej

Räkningar och byte

Ska alldeles strax sätta mig och betala in lite räkningar, det är lika roligt varenda gång. Igår satt jag även och skrev ett personligt brev till en utbildning jag ska söka, men vafan ska man skriva då? "Hej välj mig", det kändes inte riktigt bra så jag ska finslipa på det lite och hoppas på att jag kommer in.
 

Jag har även kommit på en briljant idé, jag och brorsan pratade i julas om att byta lägenhet men jag bangade ur men nu har jag tagit upp dem tankarna igen. Visst det blir mindre boyta men det känns som att allt annat blir bättre, för oss båda då självklart! Först tänkte jag endast om jag kommer in på någon skola men nu är det över huvudtaget. Jag har inte pratat med honom så det är inte aktuellt än men vi får se :) Om så blir fallet byter jag från en 2:a med balkong till en 1:a med en pytteuteplats, gött när man ska rasta hunden hehe...

Lite senare ska ni få se en bild på gårdagens svullna läppar om jag bara får tummen ur att sätta in sladden i mobilen och lägga in bilderna.

Fåki



Sitter just nu med svullna moderna läppar som glänser så vackert. Har nämligen på mig det nya Lypsyl som gör att läpparna ska bli större utan att sticka. Det var mamma som köpte det, inte för svullnadens skull utan för färgen. Men jag kan faktiskt meddela att dem är lite större. Kanske lurar sig på att det är ett tjockt läppglans men strunt samma.



Herregud, det är så mycket man vill ha nu när sommaren. Hade vart kanon om jag haft lite mer mynt på fickan men nu blir det mest ångestframkallande. Man vill alltid ha nytt smink, bikini, sommarkläder i mängder, ny frisyr/hårfärg, blommor till balkongen och fönstrena, skor i alla dess former, koppel och halsband till Nova, solbrillor, fräsch onödig mat såsom glass med mera med mera. Och hur ska man ha råd med allt dedär då?

Jag har iaf varit jävligt ekologisk och återanvänt gamla kläder, hade två stora jumbojeans som jag klippt till shorts, ett par gråa jeans som spräckte när jag böjde mig fram förra året har jag tråckat igen samt ett par leggings. Roligt att bli smal men också dyrt ;)

På fredag ska jag med när Bella ska para sig och det ska bli så kul. Inte att se själva akten men att åka till en Finsk Lapphund kennel, inte varje dag man träffar på så många samtidigt :)



(Lånad från vovve.net)

Tusenfaldigt



Jag ber om ursäkt åter igen, eller nä det gör jag inte alls förresten. Många många gånger har jag vart påväg att skriva, men jag har andra saker för mig helt enkelt. Jag får en lätt ångestkänsla när det är fint väder och man springer till datorn för att skriva ett blogginlägg. Däremot vill jag mms-blogga, många gånger tar jag roliga kort som jag mer än gärna vill att ni ska få se, men jag har ingen aning hur man gör.

Vi mår bra iaf. som många vet las företaget där jag börjat jobba ner så nu är jag tillbaka till ruta ett igen. När det är sol och skönt bryr jag mig inte mer än att det hade vart fruktansvärt härligt med extra klirr i kassan. Jag har sökt en massa utbildningar så får hoppas på att jag kommer in på en, eller flera så jag kan välja och vraka hehe :)

Hundlivet går bra, Nova är fruktansvärt skendräktig bara. Snart låter jag vilken hane som helst sätta på henne så hon kan ligga där med sina levande små bebbar istället för gossedjur. Jag känner däremot att hon är över 3 för hon tar inte så allvarligt på saker och ting längre, för varje dag som går blir hon mer och mer enmanshund och det är vi två som gäller! Jag känner att vi har ett särskilt band till varandra men ibland hade jag önskat att hon var mer frisläppt, men då får man byta ras helt och hållet. När jag säger att vi har ett särskilt band till varandra undrar många säkert på vilket sätt. Ett kan vara om vi är ute i skogen och så finns där ett berg som jag vill sätta mig på, direkt jag gör det kommer hon och knör sig brevid och sitter där tills jag reser mig, då är allt annat ointressant. Eller om vi är vid en sjö och så ska ex Natta kasta ut en pinne i vattnet, då hoppar hon inte i. Men när jag kastar den så flyger hon i. Tror det handlar om att hon bara litar på sin egna flock och eftersom vi flyttat så är det vi två så är väl vi alfa och resten av familjen är beta haha...

Jag vill även klippa mig för jag hatar mitt hår. Någon som har tips på hur jag ska klippa?


Mikaela De Ville och socionom?

Jag är intresserad av yrket socionom och har i dessa oroliga tider faktiskt sökt in, får väl se hur det går. Läste i en artikel där Mikaela De Ville från Nrj var med att hon inte klarade den tuffa utbildningen. Självklart var jag tvungen att fråga henne varför? Hon var gullig och mailade mig ett svar:

Mikaela de Ville, - 2009-03-27

Josefine: Socionomlinjen var det bästa jag gjort. Jag avslutade utbildningen men efter dom två praktikperioderna insåg jag att jag inte var redo att ta tag i det tuffa jobbet det är att arbeta som socionom. Jag var då 21 och fick träffa tjejer ett par år yngre än mig som jag skulle vara förebild för och hjälpa. Det var svårt att vara auktoritär.

Men mest var det "lämna-jobbet-på-jobbet-grejen". Jag hade oerhört svårt att sluta må dåligt över t ex den trettonåriga heroinmissbrukarande tjej jag träffade efter att hon tagits av polisen då hon prostituerade sig. Hur skulle jag kunna sluta tänka på henne bara för att klockan slagit fem? Det är ju vad man måste göra för att klara jobbet, för att överleva, och jag kände att jag inte var där än.

Jag tycker absolut inte du ska bli skrämd av att jag tyckte det var tufft. Alla är olika. Många kan lämna-jobbet-på-jobbet, jag kan det inte ens nu. Sitter och bloggar och jobbar sena kvällar för att jag inte kan släppa! :o)

Men jag ångrar inte dom tre och ett halvt åren på Socialhögskolan - det är en fantastisk utbildning som gett mig mycket ändå. Man lär sig ju om människor - när har man inte nytta av det?

Lycka till! Kram m.

 

Mikaela de Ville, - 2009-03-27

Josefine: PS. Vad jag ville inrikta mig på. Min första praktik gjorde jag på en barn- och ungdomsavdelning på ett Socialkontor. Min andra handlade om samhällsplanering något som jag tyckte var oerhört kul, men väldigt svårt även där att få kommungubbar att lyssna på en som ung tjej. Jag kanske gav upp för lätt. Hoppas det går bättre för dig!


Danske skideröööv

"Ett vänligt ord kan hålla en varm hela vintern"

Imon ska jag till Danmark och det ska bli sååå gött.. Hoppas det är fint väder så man kan sitta på däck och ta sig en kall :) Tur jag har en myntburk här hemma så jag kan spela lite, är ju inte direkt rik, men kanske blir ;) Behöver köpa mig en mascara och ett solpuder me.. Men det ska bli härligt att få lämna torra land och bara njuta lite, släppa alla tankar på allt runtomkring.

LOVE

Fucking wonderful

Åååh vad jag älskar solen, så mycket att jag har lust att äta upp den. Har tillbringat min dag på mammas framsida med en kaffe i handen den större delen. Älskar sånna här dagar. Jag och Ida skulle egentligen gått ut men eftersom jag ska till Danmark på måndag får jag prioritera det, men det löste sig för henne ändå :)

Igår vad jag med B. Åkte först hem till honom, korkade upp lite vin, fick höra att jag blivit jäkligt brun av hans roomie (give me som mooooore) satt och tjötade och hade det allmänt trevligt. Sedan gick vi till vino pasta tre och beställde in en öppen skaldjurslasagne med en riktigt god öl till, det var mumsigt.. Sen mötte vi upp hans kompis med tjej och gick till Dancing Dingo, där slank det ner några öl till och en dooleys och göttade oss, fick dock lite träsmak i röva av allt sittande men det gjorde inget. Det blev en rätt tidig hemgång eftersom min bror inte svarade på sin mobil den jäveln och Linn och Murvei hade myspys.

Vi ska iaf ta en promenad uppe vid gunnebo någon dag, var ju så mysit när jag, Natta och hundarna gjorde det. Den dagen var helt underbar. Bara att säga till om ni vill haka på :)

Herååå

dumma dumma mig

Jag har inte varit snäll mot er läsare men jag har inte känt mig sugen på att skriva om mitt liv. Bloggen kommer och går som i vågor kan jag känna. Ena stunden är jag inne flera dagar i rad och både läser och skriver, och nu är jag i en period där jag varken skriver eller läser andras. Får väl se det från den ljusa sidan, när jag pratar med mina vänner har jag inte läst något om deras liv :)

Ville bara uppdatera er om att jag mår bra, och hunden! Däremot blev inte mina arbetsdagar långvariga då företaget drabbades av lågkonjukturen och stängdes ner. Företaget var amerikanskt så dem hade inte så mycket att säga till om tyvär :(

Livet flyter på, det händer lite knasiga saker som jag inte riktigt kan släppa. Går runt och tänker på detta hela tiden. Får väl se vad mitt öde säger!! Men roligt är det, det får jag allt säga.

Har även bytt foder till vurten, tänkte testa Halla då jag har hört massa bra om det. Så jag fick med mig morfar och morsan till härryda hundklubb och köpte en säck. Får se hur hon blir av detta!

Nä nu får jag krupp av detta men jag ville bara uppdatera lite snabbt och visa att jag lever!

So long fuckers

RSS 2.0