Wonderful

En helt grym fredag för tredje (fredagen) gången i rad. Var först inne i stan hemma hos en underbar människa där det var en "inflyttnings-afterwork", skitskoj och massa roliga människor. Mia var med mig och innan vi drog ut sjöng vi karaoke ett bra tag! Jag av alla människor haha, sånt gör ju jag bara med mina allra närmaste ;) Men det var full rulle med massa god mat och bål. Fick många komplimanger som jag blev väldigt glad av, känns alltid lite speciellt när man får höra fina saker av främlingar.

Lite innan tolv bar det av mot Valand, fy fan vilken lyx att bo i stan och bara promenera vart man än vill. Vi blev ett par stycken som gick in VIP haha och väl inne var det gryyyyyyymt! Vi dansade hela tiden och musiken var skitbra. Sen kom Jimmy, Daniel och Mike också! Jag har många personer att tacka för en skitkul fredag :) Inget gick snett och jag är GLAD!

Tyvär så dog kameran precis när den åkte fram, men jag kanske kan få fram några bilder!

Puss på DIG ;)

Maten

Nu står maten på spisen och jag har precis gjort färdigt kaklet :) Gud så snyggt det blev. Ska sätta in före och efterbilder senare ikväll. Jag var kanonnöjd med det silvriga också, men det kändes som att allt i hela lägenheten var vitt! Nu vill jag bara att alla ska se hur duktig jag varit haha :)

Måste bara säga en sak som hände igår: Nova har ju som bekant en linda på sitt ena ben (ner till tassen). Jag använer bomull och självhäftande lindor, så att hon inte får tryck på tassen. När jag gick med upp till Linn och vi hade suttit ett tag så märker jag att hundarna är väldigt tysta. Rex är en hund som äääääälskar närhet så han ligger alltid och slickar på Nova och slänger tassen på henne för han vill leka. Men, denna gången var dem två små jävla skitungar rent ut sagt. Då ligger alltså Rex och drar ut bomullen och käkar upp den, Nova den lille jäkeln är inte sämre hon, dem bitarna som Rex inte ätit ligger hon och suger på.... Normalt? Nej! I normala fall skulle Nova bli skitsur på Rex för att han drar i benet där hon har ont, men nej nej hon var väl överlycklig haha! Där ser man :)

Tack Ida för dina fina ord, nu blev jag ännu gladare än vad jag redan är! Jag lever fortfarande på gårdagen.

Men nu blir det mat!

En MYCKET bra onsdag

Åh vilken härlig onsdag jag hade :) Den började bra och slutade bra, någon gång där emellan blev det lite stressigt och en del väntan, men det gör inget!

Åkte in till stan för att möta upp en väldigt go person, vi skulle ta en kaffe och bara tjöta. Vi möttes upp vid 5 och gick till Franska Bageriet, mmm vilket gott kaffe dem hade där. Vi satt och tjötade och tjötade, kände väl ett tag att jag kanske sa för mycket men jag har fått bekräftat att så var inte fallet hehe ;) Det blev aldrig någon såndär jobbig pinsam tystnad, istället satt jag och skrattade stor del av tiden. Helt plötsligt var klockan 20 och vi blev helt chockade, vi hade alltså suttit där i 3 timmar och bara malt på. Riktigt mysit!

Sen skriver Linn meddelande att hon och Mia tänkte dra ut till stan och ta några öl på nåt billigt ställe. Perfect! Så jag promenerar en jävla bit och möter upp töserna. Vi går till chez och sätter oss på nedervåningen där det var riktigt mysit. Ingvar Rolfsberg eller vad han heter var där med haha, på chez?

Så jag hade en helt underbar onsdag och hoppas på att fredag blir lika bra :) (Om bara hunden kan sluta pipa nuuuu)

/SnyggJossi

Säljare

Känner mig som en riktig säljare. Snälla Alex har satt ut lappar i A och B huset på pedagogen där alla böcker jag säljer står med. Precis när hon satt lappen ringer en tjej och vill köpa tre böcker, det kan inte komma mer lägligt så ingen blev lyckligare än mig :) Rusade in till stan och blev några hundralappar rikare. Den tjejen måste vart överlycklig så mycket jag dragit ner på priset, dumt egentligen men man får inte sålt det annars. Hoppas nu på att bli av med alla, hon kanske skulle köpa ett set till *hoppas hoppas*

Och Novas tass har svullnat på igen :( Jag som var så lycklig över att jag vart en sån duktig hemmadoktor. Men hundar är luriga varelser och ljuger om deras tillstånd. Hon var inte svullen, haltade inget och var kanonpigg. Okej hon får följa med på en promenad då, med linda och allt på. När vi är ute känner jag att hon kan få springa lös.. Men hunden får cp ryck och springer runt som en tok. Och innan jag hunnit koppla henne har självklart hon ansträngt sig på tok för mycket. Så från det att vi kom hem svullnade den upp igen. Om det är en spricka så läcker det av sig självt men jag måste vara stenhård och inte tillåta mig att få dåligt samvete att hon måste ut och springa. Vill inte att det ska sluta hos veterinären med massa onödiga preparat. Lindorna är slut så jag skulle köpa nya, apoteket i mölndal hade inga, nä då går jag väl till zoo då..... 59 jävla spänn tog dem för en liten rulle, sjukt jävla ocker. Så jag ringde hööks där dem tog 15: - lite skillnad va ;) Så nu blir det till att linda, linda och åter igen linda!

Snart blir det kalas hos mor för jinko (morfar) han fyllde 65 igår. Och senare ska jag byta ut klistermärkena på kaklet igen, denna gången blir det svart med mönster... Oooh can't wait!

Längtar tills imon :D

Goa grannar

Jag har nog världens goaste grannar (förutom att dem kan vara lite väl tjötiga ibland). Jag lånar ut mitt förråd till ett gammalt par, med glädje. Jag fyller ändå inte det så varför inte! Gubben i hushållet har börjat fylla det nu så idag kom damen in till mig, med pengar. Å herregud ni skulle vart med... Silket tjööööt hahaha. Jag vill inte ta emot pengar för dem gör så mycket för mig ändå. Å jävlar va sur hon blev, hon kastade den på mig och sa: Om du inte tar emot pengen kommer jag inte heja på dig! Haha så söt. Så efter ett tag var jag så illa tvungen, jag hjälpte henne om jag gjorde det sa hon!

Har fått färgat mitt hår idag me :) Finally, men det blev inte så mörkt som jag ville. Hade ju fan vit utväxt.

Å herregud är det någon som ser på 5:an idag? Alla dessa männsiskor med vårtor och bubblor på hela kroppen, och snabelnäsor. Å så klagar folk på små förhårdnader. Usch, kan inte titta på sånt äckligt.

Just det ja, drömde att vi tjejer från klassen åkte utomlands igen :) Fy vad dåligt jag mådde när jag vaknade upp i kalla, gråa och dystra sverige helt ensam. I drömmen var vi alla negerbruna och låg och glassade vid poolen hela tiden och hade det sjukt skönt! Å vad jag saknar Bulgarien med er alla...

På onsdag blir det kaffe i stan :D

Söndag

Söndag och jättegott väder. Rena lyxen att det var sol förut :) Skulle tagit en härlig söndagspromenad egentligen men det blev inte så. Det är det där med förväntningar, jag är en sån person som ALLTID får skyhöga förväntningar, men det enda som slår tillbaka är besvikelse. Denna gången har jag inga förväntningar och voìla, inte besviken :)

Jag tror det gjort dunder att linda novas tass. När hon har lindan på haltar hon inte alls mycket, när vi är ute haltar hon ingenting. När jag bytte det såg det ut som att det var mindre svullet. Så hon ska få ha det ett tag nu så hoppas jag att det går över. Så himlans typiskt, nu när vi är ute och promenerar så mycket, det får bli utan henne. Och hur ska jag säga till min hund: "Nej Nova, du får inte följa med mamma ut på en härlig lååååångpromenad, men istället så får du gå ut ett par 10 minutare om dagen, för att även om du inte haltar hela tiden så har du ändå skadat dig!" haha lätt :)

Titta på dem här goa bilderna, riesen är allt för sköna vovvar...

  






Take care fuckers!

My lovely soffa

Ja då sitter jag här helt själv med endast en snarkande Nova som sällskap, självklart sover hon (så att jag ska vara ännu mer ensam haha). Tittar på King Kong men har fixat och donat med min design igen så jag har inte sett så mycket, väntar mest tills kong kommer :)

Tycker ni om det svarta? Eller är det för kalt?

Jo denna kvällen blev väldigt tråkig men jag har bara mig själv att skylla. Först får jag ett trevligt erbjudande av en väldigt go person, att jag jättegärna fick komma och ta med mig Nova om jag ville. Men det skulle vara en pokerkväll senare och Nova är lite ur funktion för tillfället så det får bli en annan gång. Sen har mina kära vänner Frida och Emme pratat om att dem ska festa och då skulle vi först hem till Frida och sen ut på stan. Eftersom jag var ute igår kände jag inte riktigt för krogen och jag är verkligen seg. Sen ringer Daniel, han är på väg hem från Falkenberg och frågar om han ska hämta upp mig på vägen. Han skulle hem till sin goa kusin Carro och öla lite och sen kanske krogen. Men jag fick en tidspress på 30 minuter och sen hade jag haft svårt att komma hem. Och sist men inte minst Karolina här i Balltorp som frågar om fröken vill ha lite te? Ja så mysit tänkte jag och efter att jag vart ute med Nova tänkte jag om, soffan hägrade och såg väldigt mysig ut.

Visst är det typiskt? 4 riktigt roliga alternativ på en och samma kväll och självklart innan jag fått pengar. Annars hade jag nog kunnat gjort allt av detta!

Tyvär kom aldrig kameran med igår så jag har inga roliga bilder att visa :( Men även det får bli en annan gång!

Puss&Kram

Partyjossi

Igår var partyJossi på G :) Mickan och Ida kom hem till mig och där korkades vinet upp. Innan vi gick kom natta förbi med bomull, självhäftande bandage och termometerskydd. Nova har antagligen råkat ut för samma skit som för exakt ett år sen, nämligen fått en spricka i ett ben i tassen. Förra året gjordes inte så mycket och jag tror det var penecilinen som hjälpte. Ska försöka få tag på samma veterinär för jag har fan inte råd att lägga ut så mycket pengar det gick på sist när jag ändå vet vad det är (hon har exakt samma symtom). Så vi lindade tassen och tog tempen och det visade ingen feber som tur var. Med det vi lindat går hon jättebra så jag får hoppas hoppas på att det läker ihop sig.

Sen gick vi till Patto på en liten hemmafest men efter samtal med Jimmy så kan vi inte bärga oss och åker in till stan. Till Bryggeriet, denna gången var det inte så pinsamt som sist. Det var bra musik från att vi kom till hemgång och bra folk! Det var ett jäkla dansande och jag dansade med en going ;) Som dessutom gjorde mig på ett väldigt gott humör, så söt!

Och för er som inte redan visste om dem vackra bilderna när R sitter och hånglar med en brud så kan jag ju säga att jag är rätt överlägsen honom mohaha. Ursäkta mig men fy fan vilken liten f*tta han är, det är ju sorgligt!

Jag och Mickan åkte iaf hem, ville hem till Nova och att vakna upp som ett ras hos någon annan är inget jag föredrar. Eller jo, ibland kanske ;) men då får det vara hos någon helt okänd vän! Men jag fick ett riktigt bra avslut på kvällen iaf. Tack för det!

Men fan va kul då

Resultat

Svensson

Jahapp. Du är en Svensson, eller kommer åtminstone att bli. Det är inget att vara ledsen för; du är inte direkt ensam, och du kommer antagligen ändå aldrig fatta vad du går miste om. Några små tips, bara: Det finns andra hundraser än schäfer och labrador, och de senaste åren har det kommit många trevliga bilar som kombinerar körglädje med barnsäkerhet, och som det inte står “Volvo” på!


Vi människor är som djur

Klockan är inte så mycket men ändå har jag hunnit med en del. Tog en långpromenad uppe vid golfbanan och det var så underbart att se Nova få sånna cp-ryck trots att hon är så skendräktig nu, hon var så lycklig att det var sjukt. Tittade lurigt på mig flera gånger och hoppade rakt emot mig "nu leeeeeeeker viiiiii" haha :)

Chocken efter Selma har lagt sig. Det går ju snabbt eftersom hon var så sjuk och gav upp själv. Men jag har fortfarande lite svårt att berätta hur allt gick till för andra, då börjar det vattnas lite i ögonen. Det är bara för jag tänker på hur liten och oskyldig hon var!

Jag måste tipsa om min älsklingsbloggare Jennifer blogg.nattstad.se/jen_ hon är så jävla grym på att blogga och kör verkligen sitt egna race. Sånna som henne vill jag ha mer av! Nu för tiden skriver hon inte lika långt och innehållsrikt som innan men hon är verkligen värd att läsa. Riktigt grym tjej!

Tog lite Januaribilder idag men jag fixar det sen. Nu ska jag nämligen ringa Natta och skvallra lite och sen ska jag dammsuga och sen är det dags att värma på maten!

Jag har en HEMLIS!

Puss å kräm

Älskade lilla Selma 20020814-20090119

Idag fick Selma somna in lugnt och stilla. Efter en tids cancer gick det så långt att livsgnistan försvann, det fanns inget kvar. Inget liv ingen lust - ingenting. Bara en liten hund som gett upp och inte ville vara med mer. Det har varit några fruktansvärda dagar och nu är det över. Nu får hon vara frisk uppe i hundhimlen och skälla huuuur mycket hon vill. Det var något av det värsta jag varit med om, trodde inte jag skulle reagera som jag gjorde. Men att se lilla lilla Selma ligga i korgen med massa filtar, med en tom blick som ändå sa någonting. En blick som borrade sig rakt in i mitt hjärta, och jag önskar att jag sluppit se just det för det kommer ta lång tid innan den bilden försvinner. Hon bara låg där och sneglade åt  sidan när jag, Nova och morfar kom, hon som annars skällde som en galning och blev helt överlycklig, snurrade runt som en tok och hämtade vad som fanns i närheten. Nu var hennes uttryck var så annorlunda, har aldrig sett något liknande. Lugn var hon, som att hon visste vad som väntade och det var som att hon var tacksam, för att lidandet skulle ta slut. Det var den jobbigaste bilfärden på länge och väntan var olidlig. Morfar var den som gick in med henne och han sa att hon hade vart så snäll, så lugn - precis som allas våran Selma alltid var (var? jag har inte vant mig vid det ordet än). Dem hade tända ljus i rummet och allt gick så bra. Jag vände mig inte ens om när han bar ut henne i sin lilla korg, skulle inte klarat att han kom ut därifrån utan henne!

Hon kommer verkligen vara saknad av alla som någonsing kände till henne. Alla djur som avgudade henne för hon var en riktig stammoder. Speciellt Mogge, den enda hunden som han kunde gosa med trots att han är en katt! Nu kan Rambo och Selma skälla och morra hur mycket dem vill :)

2002 08 14 - 2009 01 19





Roliga fredag

I fredags hade jag en riktigt skojig kväll. Skulle egentligen vart med Mickan men hon fick annat för sig så jag åkte ner till Mia och Cicci i Bifrost helt själv. Satt där och tjötade och hade det allmänt trevligt. Då ringer broder tuck och Daniel hela tiden och är på partyhumör och ska ut på stan. Jag och Mia ville inte vara sämre så dem hämtade upp oss i en taxi och så drog vi in.

Gick först till Bryggeriet där det var 16 åringar på hela stället, och så har dem mage att fråga mig om leg :S Det var skoj till en början men sen började alla knö alldeles för mycket så Jossi fick lite panik. Sen gick vi till Hard Rock och det var heeeeelt tomt där, nästan pinsamt. Dumma dumma vakter som inte meddelade oss det innan. Efter lite alkohol och dans drog alla så det var bara jag och Jimmy kvar. När vi står på avenyn så kommer mamma traskandes hahaha, blev så jäkla chockad. Hon hade vart ute me, men jag trodde inte hon skulle vara vaken halv tre ;) Så jag och Jimmy gick till Valand och där började det roliga :) Fransson och Jonas kom och joinade oss också men jag hade verkligen skitskoj. Mycket ögongodis MASSA gamla bekanta från högstadiet och andra man känt. Dansade jättemycket och bara hade det gott! Slutet på allt var det bästa men eftersom jag stod med bror får det lite konsekvenser "om inte din bror varit med....." "jag vågar inte för din bror....." "blir väl nedslagen av din bror....." etc. så brukar det låta! Men det är värt det, så skoj som vi alltid har!

Mötte även en annan människa som fick stor betydelse, det var riktigt skönt att bara få stå och snacka skiiiiit haha.. Gud va bra jag mådde efter det sen :) Nu hoppas jag även att det framförs.

På första plats

Mina favvosar i Top Model kom först igen. Evelyn först och Lauren tvåa :) Älskar sånt haha...

Ser ni att jag gjort en ny design? HELT SJÄLV! Jag är så stolt. Testade mest med färger men nu har jag lite mer kläm på det. Någon gång kommer det komma en ruggigt snygg desing :)

Tror ni inte jag blev förbannad igår? Pineapple Express stod på listan och då är självklart filmen 709 mib och skivan är 700. Den brukar ju acceptera 2-3 större men fan inte 9. Jaja jag får väl se den från datorn då, 15' skärm och bajsljud, men sånt är livet!

Gud vad pratig jag har blivit haha. Känns inte som att någon annan får en syl i vädret. Och värst är det om jag vart helt ensam en dag och inte träffat någon. Skönt att få ur sig massa skit iaf.

kram

Top Model

Ååh jag blir så glad. Två av mina tre favoriter kom först (en blev ju då självklart 2:a) i dagens avsnitt av Top Model. Ville bara säga det haha!

Kollar OTH nu och det vankas kärlek på hög nivå. Gud vad jag hade önskat att jag var kär. Den känslan är underbar när man träffas i början och är supernervös och det riktigt lyser om den man träffar. Alla telefonsamtal och sms och alla fula miner man gör när man får dem haha.. Om han ringer och man är med en kompis tex. då låter det "oooooh my god han ringer, shit, haha, gud jag vågar inte svara" - till slut svarar man "Hallåå (med en lugn mörk röst)"

;)

Mmm yummy

Trots bajsväder har det vart en go dag. Tog mig en långprommis på en timma och det var riktigt härligt att få komma ut och bara gå :) Å nyss har jag ätit mitt nya beroende, kyckling med bulgur och mango raja.... Ååååh det är så sjukt gott! Bulgur is the shit haha.

Jag och Natta pratade förut och hon ville byta hund en vecka. Haha va roligt det kommer bli. Ha en 15 kilos lugn hårboll i kopplet istället för en stenhård 40 kilos klump :) Hon ville socialisera hennes vovv lite mer eftersom hon bor på en gård. Och då passar det bäst hos oss, alltid high life. Musik, filmer, barn (en jäkla massa spring in och ut). Visst jag bor själv men så mycket jag är iväg. Sen älskar Belli att promenera och det gör vi ju hela tiden :) Nova älskar att strosa runt så då passar en gård med massa hästar henne perfect!

Jag är en riktig buse också, har laddat ner riktigt många filmer sen igår.

Zack and Miri make a porno - Min favorit Seth Rogan är med så filmen är ett måste. Den började väldigt roligt men håller en jämn nivå under hela filmen. Man fick sig några riktiga gapskratt men jag har sett bättre! Den är helt klart värd att se.

Changeling, Pineapple express  - ses ikväll!








Jävla pisseväder




Det är väl för väl att lögnen finns. För tänk om allt man hörde var sant.




Men va e detta för deppdag egentligen. 11.30 i förmiddags tände jag mina lampor i fönstret, allvarligt? Mörkt på förmiddagen. Nä så här mörkt och grått får det inte vara!

Tog en go morgonpromenad med mamin och vovvi iaf. och sen träffade jag lilla Shibbie som flyttat till en alldeles egen lägenhet ;) Så mysig och fin. Nu är det massor jag vill göra här hemma ju! Var gött att få tjöta av sig iaf. Jag hade kronisk mundiarré haha, satt och babblade på rejält, ombytta roller ;)

Och snart ska vovvi ut igen. De e bara att dra på sig regnbrallorna som jag så käckt köpte på MyDog och gå ut. Ska nog fråga Linn om hon vill me, blääääk jag har verkligen ingen som helst lust!

Och stackars Fransosen ringde förut och sa att han blivit varslad :( Sjukt i Sverige just nu...

Tänkte bjussa på en bild där jag har mina brillor på mig eftersom en del är så himlans nyfikna. Men det går inte att ta en bra bild utan att man ser äckligt beläst ut så denna får räcka!



Och sen vill jag tipsa om en film som verkar riktigt rolig: Zack and Miri make a porno. Ska kolla på den ikväll och min favorit är med (kommer inte ihåg hans namn nu haha).


På begäran

Jag hade helt glömt bort vad jag utlovade; min och Linns polisfärd. Förstår att man blir nyfiken då det inte tillhör vardagen (helgen) att åka polisbil (buss tom) så här kommer den! (minnet kan svikta lite men jag ska försöka komma ihåg så mycket som möjligt, kanske blandar ihop namn och tidpunkter).

Jag, Linn, Mia, Marvin, Amir och (kommer inte riktigt ihåg) Jimmy och Daniel var på Nivå och festade och vi hade verkligen en kanonkväll. Efter att ha dansat i flera timmar och haft riktigt riktigt kul bestämde vi oss för att svina i oss mat på kebabhouse. Komiskt som det är på det stället så var det en ordningsvakt innan man skulle in haha. Men tillslut fick vi våran mat medan vi väntade på Marvin. Det skulle dröja lite innan han slutade så vi gick bort till bilen så länge som stod parkerad vid Evas Paley. Mia kände att något ville ut och eftersom nöden inte har någon lag så gick vi två fruntimmer och gjorde våra behov. Linn och Amir stod kvar vid vägen. När jag och Mia är klara och ska gå bort till Linn så hör vi väääääääääärldens smäll och en stor ruta krossades, sen ser vi tre killar springa uppåt TinTin och Amir som "gapade" på dem. Då är det alltså tre killar som har krossat två rutor, sparkat på 4-5 bilars backspeglar.... Och nu till det värsta.... Hoppat in i en bil och pucklat på en gubbe som stod i en korsning! - Sånt man läser om USA, att alltid ha låsta dörrar när man kör i vissa områden. Och nu hände en sån sak i sverige, göteborg!

Jag kan inte hejda mig när jag ser sådan så jag ringer 112 och blir kopplad direkt till polisen. Berättar vilken gata jag stod på och vad som hade hänt och på två minuter kommer det två bussar och en bil. Den ena bussen stannar vid mig och jag förklarade vart killarna gick. Bilarna drar dit och efter en liten stund kommer en av bussarna ner till oss och frågar om vi kan åka med och peka ut dem. Så vi hoppar in i bilen men jag förklarade att jag såg inte vilka dem var, bara vad dem hade för kläder och för Linn var dem för långt bort. Men vi gör ett försök tänkte vi. När vi kommer utanför cafeét står tre killar uppradade och det är razzia där inne. Det jobbiga i detta läge var att ALLA hade exakt samma kläder och dem var många. I bilen är vi livrädda för jag vet vad som kan hända om dem hade fått se oss. När vi sitter där inne lyckas en av killarna stirra rakt in i mina ögon och göra en riktigt svinig min så där slog mitt hjärta rätt hårt. Vi kunde inte peka ut någon tyvär. Men vi gjorde något rätt för samhället. Dessa två poliser som "tog hand" om oss var helt underbara, så underbara att dem förtjänade veckans ros i tidningen. Dem tackade och berömde för att vi vågade ringa och gav oss credit för detta. Jag blev lite kär i båda två och dem skötte allt snyggt!

Haha så kan det vara ibland när man är ute på krogen...

Mickan är här igen och igår åkte vi ner till Åby till våra kära vänner och hade en kanonkväll/natt/morgon. Jag var hemma halv nio i morse för min roliga mage och sov alltså inget innan dess. Så idag har vi vart sega, sovit och kollat massa filmer - tack vare att jag är hundledig idag! Man får slappa till det såhär ibland!


Tråkiga jag

Jag vet gott folk. Jag är ruggigt tråkig som inte skriver här så mycket längre. Tycker inte det känns roligt, vågar ju ändå inte skriva exakt vad jag vill. Jag kan skriva mycket men många saker håller jag nog för mig själv.

Nytt år och nya möjligheter, en jävla klyscha som jag ska försöka leva efter. Om man ser till KBT (kognitiv beteende terapi) så ska man inte blicka bakåt, man lever i nuet och lite i framtiden. Jag ska satsa på mig i vilket fall, och BARA mig. Jag skiter i dem som inte ger mig nåt och denna gången är det verkligen så. Det kan vara en del "mycket snack och liten verkstad", tomma ord. Men icke sa nicke denna gången. Jag ska sluta upp med alla dumheter att bry mig vad någon annan tycker. Jag ska inte ens bry mig så att jag säger att jag inte bryr mig - förstår ni? Haha så komplicerat det lät. Nej vill jag fnaska på rosenlund så gör jag det, åsikt på det? Då åker handen fram med en såndär bimbogest.

Ååh jag tror jag har lite planer för the future, dock har jag inte så stora mål än och det måste jag ha för annars fullföljer jag ingenting. Jag har iaf börjat fundera på en utbildning som jag tror kan passa, jag måste utbilda mig för jag hittar fan inget jobb då jag inte har dem meriterna som önskas. Man kan inte jobba i en vikariepol i hela sitt liv heller. Så utbildning är nummer ett. Om jag bestämmer mig och kommer in så byter jag kanske lya med Jimmy, mycket billigare. Om tiden räcker så sätter jag upp mig på kö till en helt fantastisk boxerkennel och köper en liten pupp. Det är min dröm och hur jobbigt det än kommer bli så ska jag ha en. Nu är det sluttänkt!

Har jag riktig tur så flyttar Mickan in här och då slipper jag byta lägenhet :) Gud va jag vill att hon ska flytta in hit. Sällskap!

Ikväll hoppas jag på ölmys :)

By the way, jag var het som få på nyår ;)







Några pics iaf.


RSS 2.0