The Queen

Gårdagens kväll spenderades på The Queen med syster-Mickan vilket var mycket trevligt. Öl, vin och cider för 25:- och ingen var lyckligare än jag. 3 glas vin slank ner och sen fick jag med mig Mickan hem mohaha. Där fortsatte myset med toblerone och prat och sedan somnade vi så gott. Alltid lika trevligt med spontana "utekvällar" där man inte behöver göra sig till. Ett par jeans, ett linne och en stor kofta samt lite mascara och man är fulländad :) - Vi ska kanske bli sambos och jag ber verkligen till gud att det blir så, tänk va kul!

Jag ska skriva upp en annan rolig berättelse som handlar om när jag och Linn åkte polisbil (buss) på juldagen :)

Nu ska vi ut och röka!

BYE!

Örhängena is back!

Mina älskade fina rosa pärlörhängen är tillbaka :) Som många vet hade R kidnappat dem och envisades med att inte ge tillbaka dem. Han svarade helt enkelt inte när jag tre gånger bad om dem. När vi "hade nåt ihop" så glömde jag dem naturligtvis där hemma.

Här kommer den roliga historien bakom örhängenas hemkomst:

Efter lite prat och lite velande beslutar jag mig tillslut för att inte åka in till stan. Jag och mor hade samtalet öppet och tänkte dragit in i en trio-tjejliga (jag, mamma och Linn) till Linné eller Avenyn men stannade hemma istället. Många skickade meddelanden men det mest intressanta kom från Natta!!

-"Jag har träffat din Rickard"
-"VA? var då?"
-"På chez jag har dina örhängen puss"


Hmmmmm tänkte jag.. Natta har aldrig träffat honom, bara sett på kort. Rickard svarar inte mig men han har med sig mina örhängen ut på krogen och har nu gett dem till min kompis!? Okej jag ska bara samla mig lite!

Natta stod på toan när en kille kliver in och frågar om han kan låna spegeln för det finns ingen på killarnas. Aja visst sa hon och väntade på sin kompis. Men hon tycker att hon känner igen ögonen och tror först att det är en annan kompis ex. Men hon frågar vad han heter och svaret blir Rickard och efternamnet. Känner du nån Josefine frågar hon? Aa men det beror på vem... Josefine Perkhed i Balltorp! Och bla bla bla. Hon ljög och sa att hon kände mig ytligt för hon blev chockad och så frågade hon om vi var tillsammans nu för hon visste att vi träffades innan. Näe det blev aldrig nåt! Lite kallprat och så gick han till baren. Efter en stund gick Natta dit och sa att hon ljög och att vi var blöjkompisar och att hon visste allt och frågade om dem kunde gå ut och ta en cigg. Visst sa han och frågade om hon kunde göra en sak och så gick han till garderoben och hämtade MINA ÖRHÄNGEN ur bröstfickan på sin jacka.......

Och så står dem och pratar om massa men egentligen känns det helt ovesäntligt. Det vesäntliga i detta är. Va fan gör han med mina örhängen ute på krogen när han inte svarar när jag ber om dem? Jag slutar aldrig förvånas och jag kommer nog en vacker dag dö i en hjärtattack, mitt hjärta eller hjärna för den delen klarar inte sånna här chocker, vad gör människan?

Nu är dem i tryggt förvar och jag måste skriva hur otroligt mycket jag älskar min underbara Natalie för vad hon gjorde för mig igår. Hon skötte allt så jävla snyggt och tog mig i ett grymt försvar. Klart att en vän gör det men många hade bara sagt "kolla det är han" och andra hade gapat och skrikit. Go som hon är kom hon och lämnade dem mitt i natten och berättade det mesta som hade sagts och nu är allt raderat!

Dan före dopparedan

Typ som att ingen visste så är det julafton imorgon. Den kommer väl med blandade känslor men jag säger den klyschiga meningen "jag är glad som får vara med min familj". Fick väl lite mer julkänsla idag när jag stor och rullade köttbullar och tittade ut på frost och minusgrader. Och så köpte jag en julklapp till mig själv haha... Men fy satan så kallt det är nu! Det kommer bli roligt imon då en del av släkten kommer och vi kan inte ha tråkigt helt enkelt. Blir långbord hemma hos mor.

RING INTE TILLBAKA TILL +88213229034 - Idag på aftonbladets löpsedel

Idag satt jag och läste aftonbladet och på framsidan står det att man aldrig ska svara eller ringa upp ett +88 nummer. Det kostar från 100:- minuten och är ett riktigt svindlarnummer helt enkelt. Det var ett par nummer till som jag inte kommer ihåg. Och så sitter jag här och min telefon ringer, tror ni inte att det är det jäkla +88 numret? Dem ringer en signal för att man ska bli nyfiken och ringa upp men glöm det. Dem som ringde mig har nummer +88213220041 (kollade i aftonbladet på de andra numren man inte ska svara på och mitt står inte med så det måste vara nystartat?) Så ring för fan inte upp om det ringer så till er!

Jag är fruktansvärt trött på bloggvärlden, folk har ju inte blivit riktigt kloka. Viger halva sina liv åt att sitta och skriva på ett tangentbord. Undrar vad allas sambos, pojkvänner och män tycker om det? För det är ju mest vi fruntimmer som ägnar mest tid till att skriva, och speciellt dessa b-bloggar. Näe jag får ångest bara jag tänker på det. Människor som skriver så sjukt överdrivet så man tror att alla lever värsta glamliven. Bara det att om man ägnar timtal framför datorn så har man nog inte det! Jag har en blogg jag inte kan leva utan, den är jag verkligen beroende av och tycker om några till. Anledningen är att jag aldrig kan bli avundsjuk på dessa tjejer, jo jag kan bli avundsjuk på hur en av dem lever. Tycker hon är störtskön och hon gör så mycket roligt men hon daltar inte, hon skriver inte upp någon falsk fasad och det gillar jag! Men anledningen är att dem aldrig skriver att dem är "bäst" och tycker man inte som dem är man dum i hövvet. Många skriver tyket, stötande och tom förnedrande. Jag VET att dem aldrig skulle våga göra det i verkliga livet för det är på internet dem skaffar sig stake med kommentarer och texter. Näe, trött på bloggvärlden som sagt! From nu kommer jag inte alls vara inne och läsa så mycket, intressant tänker ni haha och troligtvis så är det fruktansvärt ointressant! Håller mig till att skriva lite i min blogg då och då hehe...

Och när vi ändå är inne på bloggar så kan jag meddela att jag heller inte kommer ägna så mycket tid till facebook som jag annars är heeeeeeelt beroende av. Anledningen är att jag klarar inte av att läsa något om R, när han ignorerar mig så fruktansvärt. Och varenda jävligaste gång jag loggar in så står det R...... E....... har skrivit "......" till någon. Töntigt av mig kanske och somliga kanske tycker jag ska ta bort honom! Men när jag fortfarande är chockad så är det väldigt svårt. Även där får det bli någon gång (säger jag nu och så sitter jag 8 timmar i övermorgon och skriver med allt och alla haha)

Jag har en del planer på vad jag ska hitta på med mitt skabbiga hår också, hur det än blir och vilken plan jag nu följer kommer det bli en STOR förändring :)

Idag stötte jag på rena rama Cesar Millan hunden, Daddy! Jag hade vart inne i affären och hämtat ut två böcker i en halv minut och när jag kommer ut ser jag en svart labb promenera mot Nova. NEJ för fasen tänkte jag, låt inte din lösa hund gå fram till Nova för då blir det inte roligt. Och när vi kommer fram känner jag igen hunden från i sommras. Detta är en 8 årig labbetik som är helt underbar. Nova är som hon är, fruktansvärt osäker och raggen är alltid med. Labben känner Novas osäkra energi och hukar sig och liksom smyger på sidan, närmare Nova hela tiden. Hon låter Nova lukta på henne i hennes takt och tittar fortfarande inte men är nu ända framme, Nova är ändå lite osäker och sniffar inte särskilt mycket, Labben tittar snabbt men ser att Nova fortfarande är osäker med öronen bakåt och slickandes runt munnen. Ja då hukar hon sig igen och slappnar Nova av och blir labben jättesprallig haha... Hon sprang runt och var jätteglad och det såg ut som att hon skrattade åt oss.. Så härlig vovve och så grym, så snäll! Tänk hon kände Novas osökerhet och gjorde allt för att hon skulle slappna av som hon tillslut gjorde! En sån skulle man haft :D haha!

GOD JUL

Gottekväll med spel, dricka och god mat!

Igår var jag hemma hos storasyster Linn med hennes två väninnor Nattis och Mia. Pga av lågkonjunkturen ;) så blir det lite knapert med julklappspengar till folk i år så tjejerna hade sagt att dem skulle göra en god middag ihop istället och då blev även jag inbjuden eftersom jag och Linn tidigt bestämde att det inte blir några julklappar till varandra denna jul. Det blev en riktig fläskmåltid och gott som tusan var det, efter maten spelade vi ett skitroligt spel, kommer inte ihåg vad det heter nu men man gör massa charader så att säga! Vi skulle åkt till kråkan men istället blev det valand. Jävlar va skoj vi hade, tyvär följde inte Linn med men vi hade roligt ändå. Dansade från att vi kom till att vi gick och det var riktigt bra musik, så där svängdes det allt på våra stjärtar ;)


         



har det blivit slappt men jag är inte sugen på annat ändå så det passar mig bra. Var ute en timma med vovvarna och Linn och höll på att förfrysa, men ingen var mer nöjd än Nova. Nästan direkt när vi kom in slängde hon sig i sängen och däckade direkt. Men först fick jag tvätta av henne bajs som hon hade på hela halsen, något som jag inte hade märkt så det var sådär intorkat och gott. Hon nosar fortfarande och jag är lycklig att få ha henne brevid mig en lugn lördag!

Jag har börjat tycka om Harry Potter *öööhum, vaaa?* tro det eller ej :) Det har visats två bakishelger i rad nu så jag ska nog ta och beställa allihop, blev riktigt arg för jag missade en timma förut haha, jag som hade sett fram emot att få gotta ner mig till lite Potter ;)

Låttips: Lady GaGa - Christmas Tree
Boktips: The Dirt: Bekännelser från Mötley Crue
                Iskallt och stenhårt

Allt färre!




En kvinnas hjärta är ett hav fyllt med djupa hemligheter.



skriver allt färre inlägg här på min blogg men det har sin orsak, mina brillor har inte kommit än så jag kan inte ägna så mycket tid åt vit bakrund med svart text. Ögonen värker och jag får kisa tills jag till slut får ont i huvudet. Men snart så!

Kom nyss in efter en promenad med Nova. Vet inte vad jag sysslade med men jag gick kringelikrok vägar haha.. Istället för att ta en specifik runda.. Hmm men hunden kom ut iaf. USCH vad jag hatar att gå ut i detta vädret, det är så sjukt deppigt. Grått, smutsigt, fuktigt, kallt och svart. Nä fy farao! Nova kände sig nog inte nöjd med att vi var ute såpass lite, hon ville nog sprungit mer så jag gav hennes aktiveringsboll med två köttbullar i som hon kämpar med just nu :) Dumt bara att den är sönder, nu får hon ut köttbullarna på 20 min. Annars kan hon ligga i flera timmar och sen är hon helt slut. Får skriva upp det på listan till allt det jag ska köpa på MyDog.

Snart ska vi på julfirande uppe på fritids för Razmus, det årliga ;) Razmus och en klasskompis till honom ska tydligen läsa upp en hel saga, får se hur det går hehe.. Så söta!

Jag har även pratat med Busthers nya ägare som verkar KANON! Tror han får utlopp för all sin egergi på rätt sätt och dessutom har han en riesentik som kan leka alla stenhårda lekar med honom från samma kennel. Hon tränar en del i bruks trots att han är väldigt svår, dem cyklar och simmar ofta och hon verkar gullig helt igenom. Hon skickade med massor med kort och han har blivit riktigt stor, det hövvet asså :)












Ung man hängd

Våga älska

En stor tragedi för vårat lilla Balltorp. På lucianatten hängde sig en ung man i 18 års åldern uppe vid Balltorpsskolan och han hittades på söndagsmorgonen runt 10- tiden. Polisen meddelade att det inte var ett mord utan självvalt. Det var uppe vid gungorna mitt på skolgården. Jag visste vem han var men kände inte honom, däremot känner jag familjen och jag sörjer verkligen med hans flickvän :( Jag tackar gudarna att jag inte fick se det, jag hade turen att någon hann dit innan mig. Jag tog "morgon"rundan med Nova där 2 timmar senare :S Tyvär är det ju jobbigt för henne just nu men hon är vuxen, tur var väl det så inget barn fick bevittna det hemska (det var min lillebrors kompis mormor) Det som känns så hemskt är att jag kom hem rätt sent den natten, helt ovetandes om att det hängde en kille 30 meter ifrån.

Nä fy så fruktansvärt hemskt. Jag kan inte förstå den psykiska smärtan om man är 18 år gammal och hänger sig. Detta sätter igång en massa tankar! Nyss när jag var ute med Nova gick jag förbi och såg att det var tänt en massa ljus. Kunde inte bara gå därifrån utan gick dit och tittade och det var så vackert. Så otroligt sorgligt, och det kändes inte kul att se alla dessa ljus för en så ung kille. Tänkte jag ska gå dit imorgon och tända ett ljus från mig och Nova.  Det är nog inte så många som vet om detta heller. Hade det vart min pojkvän, son, bror, kusin, kompis så hade jag uppskattat om allmänheten hade brytt sig!


Mailade med Busthers nya matte idag och hon skickade bilder på honom. Gud jag fick nästan tårar i ögonen, var ju så längesen jag såg den lille krabaten och saknar honom otroligt mycket. Kommer aldrig glömma den knäppskallen :)

GRATTIS MITT HJÄRTA!

Pga av min syn så klarar jag inte att sitta vid datorn längre tider, och speciellt inte att skriva. Jag har vart och provat ut bågar och på onsdag eventuellt görs en beställning, eller om dem redan är klara och då är jag back in the game igen :)

Nova mitt sweetheart fyllde 3 på lucia så nu är hon stora tösen :) Linn sa till mig att: Jadu Jossi nu kan du aldrig mer säga att hon är unghund, och om hon gör några hyss så är det unghundsfasoner... Vaaaaa? Så konstigt haha, hon har ju vart bäbis och unghund i 3 år nu. Men men nu är hon vuxen iaf. måste säga att det är skönt. Jag vet vart jag har henne och hon är stabil. Måste säga att hon blivit vääääldigt gosig me, undrar om det har med hennes nyss 3 fyllda år att göra?

Kom nyss in efter att ha vart ute i nästan 1½ timma. Känns riktigt gott. Rexen och Linn var också med och vi var i skogen och kastade miljarder med kottar och pinnar!

Helgen var väldigt mysig och i fredags hade jag "glöggafton" här hemma haha med en del av familjen. Och som vanligt har vi inget tidshyffs så vi la oss vid 6 på morgonen! Och jag var så jäkla nöjd för att jag äntligen fått på benen på min tv-bänk.

CHIAO!

Brillor

På min synundersökning idag visade det sig att jag hade synfel. Jag är översynt med plus nånting så jag ska ha glasögon på när jag läser, sitter vid datorn och kollar tv. Nu får vi verkligen hoppas att huvudvärk och illamående försvinner. Haha välkommen till glasögonormklubben! Tur för mig att jag kan tycka att det är riktigt snyggt med brillor då :)

Såg nyss på Greys, fan va bra det var! Och samtidigt låg jag och Nova och mös som två tokar i soffan. Hon brukar inte gilla att ligga så nära så länge, hon blir genomsvett och får ett ryck och hoppar ner. Men ikväll gosade hon in hela huvudet på min hals samtidigt som hon låg på rygg! Så svårt att förklara, försökte få kort men det var för mörkt. Jag blir så glad av sådana tillfällen för det är inte så ofta. Självklart ligger vi och gosar men inte så länge och idag var hon verkligen speciell. Min flicka, helt underbar!

"Jeremy Darling" i Dirty Sexy Money är just, dirty och sexy haha. Det är nånting jag gillar hos honom samtidigt som jag retar mig något fruktansvärt!

Hoppas på att somna ordentligt inatt, håll tummarna för mig!

Utmanad igen :)

EN TILL UTMANING

Tre saker som skrämmer mig


*Ficklampemannen
*Myror
*Ovetskap


Tre personer som får mig att skratta


*Morfar
*Nova
*Christine (hon i tv-serien)

Tre saker jag älskar


*Mamma
*Mat
*Havet

Tre saker jag hatar


*Separationer
*Sjukdomar
*Lögnare

Tre saker jag inte förstår


*Varför R stack
*Hur man kan mörda någon
*Matematik

Tre saker som finns på mitt skrivbord


*Ljus
*Försvarets hudsalva
*Brännskivor

Tre saker jag gör just nu


*Sitter i soffan
*Tänker på allt
*Lyssnar på min sovande vovve

Tre saker jag vill göra innan jag dör


*Resa till USA
*Gifta mig
*Bli gravid


 Tre saker jag kan göra

fast bara om ja vill..

*
Kongo
*Vinprovar-Bengt
*Kliva upp på morgonen

Tre saker jag tycker du ska lyssna på


*Din inre röst
*Guns N' Roses
*Din mamma

Tre saker jag skulle vilja lära mig


*Skjuta med pistol
*Åka skidor
*Flytande spanska

Tre favorit rätter


*Spaghetti med köttfärssås
*Pasta och kycklingsallad med mangoraja
*Fläskfilé i gräddsås med potatisgratäng och fetaostsallad

Jag utmanar: 


*Alla som vill

Utmanad

UTMANAD

* Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa



1. Jag tycker att Jack White har en fruktansvärt sexig röst
2. Tror på spöken
3. Kan inte ljuga
4. Jag får gåshud över hela kroppen när jag hör bra musik
5. Älskar allt som har med köttfärs och/eller pasta att göra
6. Jag var liiiivrädd för Katrina (den elaka katten) i my little pony som barn och tycker fortfarande hon är ruskigt äcklig
7. Tror på kärlek vid första ögonkastet


Orkar inte länka eller så. Ni som känner att ni vill göra den, varsågod :)


Drastiskt

Ja ibland får man ta till drastiska åtgärder. Jag har haft allvarliga sömnsvårigheter sen i sommras, vet inte när det går över men jag hoppas verkligen att jag kan bli mig själv snart igen och somna direkt jag går och lägger mig i stort sett. Så imorse blev jag så förbannad på mig själv för att jag snoozat så många gånger och mina ögon fortfarande var ihopklistrade att jag gav mig själv en smäll på käften. Det var nog det värsta jag gjort på länge men jag gick upp efter det iaf. haha! Det är en av många saker som gör det svårt för mig att bo helt själv. Komma upp på mornarna! När jag bodde hemma var det livat från 6.30 varje vardag och den som inte vaknade av det måste ha käkat fludder. Då kunde jag be morsan komma in och väcka mig, visst jag sket väl i det men hon störde mig ändå. Tände lampan, öppnade dörren, drog i täcket osv. NU när jag bor här kan jag ju inte be någon göra detta. Okej jag kan be att någon ringer mig men det är inte svårt att klicka bort ljudet!

Förut kom det en sån där påträngande, enveten tår i ögat som jag inte hade räknat med. På nåt jävla sätt kom jag att tänka på Rickard och när vi stod och lagade mat. På alla hans sjuka miner och när han gjorde sig till när han provsmakade haha. Han såg så jävla sjuk ut :) Jag fick upp bilden i hjärnan precis som att vi stod där i nuet. Och där sved det till rätt rejält. Jag har varit riktigt förbannad på honom idag, riktigt riktigt förbannad. Snart kan jag inte hålla mig mer och kommer ringa honom, eller skicka sms. Svarar han inte får han skylla sig själv, jag kommer inte vara svag så länge till.

Oh just det ja. Blev så sjukt chockad häromdagen. Frida taggade några bilder på mig på facebook från Bulgarien. Trodde det var hon som la upp bilder innan jag kollade ordentligt. Nä då taggade hon bilder som Vasko lagt upp. Då har han lagt upp bilder på oss två som är tagna med min kamera. Massor med bilder och ett av pusskorten HAHA! Varför då undrar jag? Tyckte det var lite roligt... :) Jävla facebooktorsk som man blivit haha!

Imon ska jag och kolla min syn!

God inte natt

Hon är flickan

Tomas Ledin, fan va go den låten är! :) Riktig sommarkänsla får jag!

Frida kom hit efter jobbet. Var riktigt trevligt att bara sitta och tjöta! Blir ju inte att man träffas allt för ofta då alla har fullt upp med sitt. Men jag känner att det inte räcker att bara träffas några timmar, tjötet tar aldrig slut haha :) Har saknat dig vännen! Syns snart igen :)

Under ett bra tag har jag  haft ont i huvudet, varit yr och mått illa. Tror det är något med synen så jag måste ta tag i det och kolla upp det nu. Känns som att jag åkt med Stena Danica varje dag.

Fick precis ett mess av Linn att ficklampemannen var i skogen idag igen. Och nu var han verkligen ute efter att skrämmas, sjuka människa. Synd att hon stod där själv. Sist han var där var vi iaf. två och hade båda hundarna med oss. Nova taggade till riktigt ordentligt och skällde ut honom efter notor, jag pratade med honom men han svarade inte så han vill vara hemlig på nåt konstigt sätt. Usch bara det inte händer något.

Britney Spears - Out from under

Måste fixa så jag kan lägga in lite videoklipp här inne. Har så många bra på Nova hjärtat :) Blir ju lite mer inlevelse när man får se bilder och filmer istället för bara ord. Jag menar, en bild säger mer än tusen ord, eller hur?!

På lördag fyller älskling 3 år och jag tänkte att hon skulle få en hel pizza (barnpizza då för hon är ju allt min lilla bebis haha). Tror ni hon blir glad eller vad? Men schh, säg inget ;)

It ain't over untill it's o.v.e.r

"Det tar inte slut förrens det är slut"

Håller som sagt på och städar, är inte klar på långa vägar eftersom jag pausar hela tiden haha. Får för mig massa nya ideér, som att sätta upp julgardiner, sånt tar sin tid.

Kom på en grej med mig själv förut och fick även höra en sak igår. Efter att R gjorde som han gjorde var jag tvungen att hålla mig sysselsatt. Jag tvättade fönster, speglar, lister. Jag gjorde i stort sett allt det man inte ska göra om man behöver städa. Tyck att jag är snuskig men det tog tid innan jag kunde byta sängkläder eller tvätta den t-shirt han brukade ha på sig :( Jag gjorde det för längesedan nu, men då iaf var jag ett steg närmare till att glömma. Och så slog det mig förut, jag har ju inte städat sen han "försvann". Jag har inte haft en jävla svinstia men disken har liksom fått stå. Ida kom hem hit igår och sa att hon inte kände igen sig, "så här stökigt har jag aldrig sett dig ha det här" och det stämmer.

Därför känns det skönt med massa julpynt så att inget påminner om det som var. Idag är det en jobbig dag, eller egentligen har det vart tufft hela veckan. Allt det jag har gjort, har jag bara velat ha med mig honom. Och just nu undrar jag om jag någonsin kommer få svar? Men hur i helvete ska jag kunna gå vidare om jag inte får svar?

 Jag vet inte vad jag ska kalla mig själv? Olyckligt kär? Tror att jag är det men mest känner jag mig fortfarande förnedrad. Han straffar mig på nåt konstigt sätt och ger mig skulden. Det ska egentligen vara ombytta roller, det är han som ska ringa mig och kolla så allt är okej och det är jag som inte ska svara. Istället lägger han allt på mig. Det är riktigt jobbigt och bli så fruktansvärt lurad. Jag var aldrig osäker med honom, det fanns inga fel och jag hittar alltid fel.

En tuff dag som sagt!

Los helgos

Det har varit en mycket intressant helg och jag har haft väldigt roligt. I fredags var inget planerat och jag verkligen levde efter mitt motto. Efter en dag på bla Ikea och lite mathandling gick jag hem och fixade hunden och gick till mamma. Drack massor med god glögg *mmmm i löööööv glögg* - jag blir verkligen lycklig att känna doften! Hade köpt julöl me och medan vi satt och gottade oss tänkte vi att vi skulle ta en spontankväll ute. Ringde bror och syster men båda var upptagna så det blev bara jag och mor. Vi åkte till Linnégatan och drog in till Karlssons Garage, mysig stämning och massa mor och dotter prat ;). Vi satt där ett tag och tänkte att vi skulle ta sista ölen i mölndal, vi kom dit och det var fan heeeeelt tomt. Pinsamt värre gick vi ut med svansen mellan benen. Morsan tröttnade och ville hem medan jag hade fått nys om att Mia satt på pontan. Träffade på F och vi gick upp tillsammans. Tog en öl där men sedan kände jag och Mia att dansskorna var på så vi åkte in till Linn och Marvin som var på Nivå. Där blev jag chockad minut efter minut haha.. Rätt kasst med folk men jag var ju med goingarna så det gjorde inget. Mia tog en del bilder som jag ska sätta in när jag fått alla, med den nya sony ericsson mobilen! Grym kamera säger jag bara!

Igår var jag med Ida och bara tog det lugnt. Vi åkte och hälsade på en kompis till henne och Nova fick följa med, ingen blir gladade än henne! Var ju trött hela dagen eftersom jag kom hem 6 på morran, inte så värst bakfull, bara trött. Så igår när jag kom hem slängde jag mig i sängen, den njutningen :) Finns inget goare när man är svintrött än att krypa ner i sängen och gotta in sig i duntäcket! Det var trevligt.

Idag är det städning på schemat men jag ska ju pausa var 5:e minut haha. Har väl hållt på flera timmar och är halvklar. Och jag som kanske ska träffa F, det får bli ett snabbt hej senare ikväll i sånna fall. Nä nu måste jag fortsätta för jag ska se Greys Anatomy snart :)

Städa städa varje freda å så varje juuuul, det tycker jag e kuuuul. Men inte möda på en lörda för det verkar skumt, det tycker jag e dumt!

Glad 2:a advent!

Mixat

Satt och skrev ett svinlångt inlägg som försvann när sidan uppdaterades så jag blev sur och har inte skrivit mer haha.. Får väl se om tankarna kommer upp igen nån dag.

Igår blev det en spontan utekväll. Jag kom hem, tog mig en riktig långdusch och tänkte bara lägga mig i soffan och glo på tv men så blev inte fallet. Linn hade ringt som en galning medan jag stod i duschen, Nivå :) Jag kunde inte tacka nej till förslaget, jag menar vem går inte ut och har skoj med dem bästa än att ligga hemma och deppa ihop? Jag hade riiiiiktigt skoj iaf och är glad att jag hängde med, va roligt att Emme kom in också till vårat "lilla gäng".

Var nyss med Natta och tittade på hennes nya häst. En riktig söting, tyken som fan men riktigt fin. En 1 åring. Och Carros nya lilla, helt ljuvlig. Hon påminde så mycket om Soldan! Fick äntligen se hur hon och Mattias bor och det var en riktigt söt liten lägenhet :)

Jag älskar min nya filt...

A bad night sleep

Inatt sov jag lika dåligt som en jude i warsava. Blev inte trött på kvällen, la mig sent, kunde inte somna, vaknade 30 gånger under natten och gick upp när det fortfarande var mörkt.. Jag har vart som ett ras halva dagen och känner mig lite bättre nu. Känns som att jag ligger i koma, fast att jag är vaken. Dålig jämförelse kanske då man ligger i koma är man definitivt inte vaken. Men... man ligger still och kan inget göra! Samma här tyvär :(

Jag hade en rolig fredag med brorsan och hans kompisar (en del mina me ;)) Oplanerad utgång som blev riktigt bra. Träffade massa roligt folk och dansade mycket! Men som vanligt är man hemma alldeles för sent och går upp efter onormalt få timmar. Sen är hela dagen förstörd och man sitter som ett ras med spruckna läppar, svullna ögon, whiskyröst och törstig som ett svin.

Har julpyntat lite idag men känner mig sjukt missnöjd. Har inte dem grejerna jag vill ha :( Det enda fina är väl kransen på dörren! Men så är det, man kan inte vara bäst på allt! Dessutom är det stökigt och smutsigt och jag får fan inte tummen ur röven och städar...

B l o s s a       b l o s s a      b l o s s a     Glöggen heter Blossa!

"barnvakt" nu... Jag som bara vill sova!

RSS 2.0