Idaaaaaag!!!!!!

Takida snart, faaaaan va roligt. Nu har jag börjat ladda upp med musiken hehe och har några kalla på kylning. Så snart blir det duschen och sen ska man stå som vanligt 3 timmar och klia sig i huvet "va fan ska jag ha på mig" :)

Var med Linn och Marvin på elgiganten och media markt idag. Tänkte att jag skulle kolla lite på stadium eftersom dem har så mycket rea. Men det var nog den värsta kön jag någonsin sett. Den gick runt hela affären, löning... Så jag fick bara köpt lite brännskivor. Ska ta mig en shoppingdag snart också.

Ola ringde förut och undrade om jag ville köpa en bil. En Fiat Punto - 97 för 12.000:- Allt var utbytt och nytt och det fanns stereo och alla tillbehör kommer med. Låter jävligt bra men man ska ju ha råd också. Nu känner jag att det finns så mycket annat jag vill köpa. Men om jag bara skaffar bil kommer allt vara så mycket bättre. Men jag ska fundera på det iaf.

Småsyskon, vad ska man med dem till? Nu har Johanna snott min kamera och tagit slut på mitt puder (vilket var längesen men inget finns kvar) Och jag MÅSTE ha allt ikväll, jag blir galen snart.

"I was broken and alone, i wanna rest my bones, the sun is shining now but still im feeling cold" /Takida - Jaded

Takida - Reason to cry, grymt bra!

004

Att jag aldrig kan hitta det jävla regnumret :)

Är helt slut efter jobbet som vanligt, har fan inget liv numera. Men vi hade fäst i bilen förut hahaha.

Pratade med chefen idag och det blir bara jobb i en vecka till och sen blir det bemanningen för min del. Dem var jätteledsna över att mista mig och jag kommer sakna dem, men va fan, ett städjobb liksom! Kändes dumt när hon ville anställa mig och så blev det såhär. Jag hade ju blivit fast anställd. Men det behövs inte nu! Kan alltid höra av mig om det går snett sa dem haha!

Takida imon då, fan va jag längtar (har dunkat på högsta volym nu :). Är så rädd att jag ska träffa vissa personer bara, vet ju inte riktigt hur jag ska reagera då. Jag vill ju vara på ett sätt men kommer vara på ett annat! I vilket fall blir det konsert, bärs och sen utgång :) Emme det var kul att prata med dig förut och imon syns vi!!!

Fan jag blev riktigt sugen på det där med Turkiet. Så det ska jag tänka över riktigt noga hehe. Vi hade ju så grymt kul. Det bästa och roligaste jag gjort i hela mitt liv. En sån resa vill jag vara med om många gånger igen och då finns det ju tillfällen till det.

Ola vännen, jag tänker på dig och har gjort det i två dagar nu. Igår var det fruktansvärt så jag kan bara tänkia mig hur det kändes för dig. Jag finns här hela tiden. Och det visste du tydligen haha!

Nä nu blir det till att ta med Nova till Ida, hon väntar la luffaren.

Sååååå avis på att jag inte kunde följa med till Danmark igår tjejer :(


image9

Finns här för dig vännen!

Konsert och jobb!

Nu har allt börjat ordna upp sig och det är sååååå skönt. Hade en bra dag på jobbet idag trots städslit och att jag är som en zombie när jag kommer hem. Men jag har så jävla kul med Edina att jag glömmer så mycket annat.

Jag hade det verkligen skitkul idag, blev skrämd typ 5 gånger så jag nästan ramlade ihop och lurad och fan och hans moster. Igår lurade dem jävlarna mig med "Jossi kan du tända den här tändaren, det funkar ju inte" Jaja visst tänkte jag, det här fixar jag BZZZZZZZZZZZ och världens elchock i tummen som kändes i magen, benen och ansiktet HAHA! Usch då skäms man ;)

 Jag har ju gått och velat fram och tillbaka men igår fixade jag papper som jag ska skicka till polisen för att få belastningsutdrag och idag ringde jag bemanningsenheten och det kändes verkligen ljust. Hon jag pratade med sa att jag verkligen ringde i rättans tider för nu finns det mycket jobb pga alla förkylningar. Så när pappret kommer ringer jag och så bokar vi in ett möte :)

Efter mycket prat med alla (Tack mamma, Ida, Natta, Friday, Patto och Edina) så gör jag som jag tänkt. Slutar städa innan jag fått anställning och sen blir jag vikarie istället :) På Bohus är dem verkligen gulliga och det finns tusen olika jobb att välja mellan, problemet är att jag inte vill bli anställd ifall jag får jobb på fritids, då kan jag inte bara sluta helt plötsligt när dem har börjat räkna med mig. MEN Edina är antagligen själv en vecka till och jag hoppas att jag kan vara med henne nästa vecka med. Då blir det extra klirr i kassan och jag går därifrån med gott samvete! För er som läser kanske allt detta verkar komplicerat, och det är det också haha. Pratade med min ena chef och hon ville sätta mig nånstans i Mölndal så det inte ska bli så jobbigt för mig att komma fram och tillbaka men där finns dagligt städ dit dem inte behöver så många, sen finns specialen där jag är nu (fast inte hemstäd som jag hjälper Edina med) och då åker man runt och flänger vilket jag tycker verkar jobbigt, sen fanns det nåt i lackarebäck där man delar ut post och annat. Monika vill ju helst att jag bestämmer mig för hur jag ska göra tills på fredag för personalchefen vill prata om anställning, men samtidigt så fanns det månadsanställningar. Å herregud allt är en enda röra haha. Men jag gör det lätt för mig och jobbar bara kvar om jag kan vara med Edina på hemstäd som jag kan tills jag inte behövs eller tills bemanningen kontaktar mig för möte!

I övrigt ska jag och Ida på TAKIDA på Lördag och det ska bli så grymt jävla kul :) Var längesen jag var på konsert och jag verkligen älskar det, Takida är grymt bra också!! Den musiken har hjälpt mig många gånger genom många olika humör haha...

Nä nu saknar jag verkligen måååååånga kompisar, speciellt mina bulgariska jäntor :( Är sååå trist att jag inte kan följa med till Danmark *buhu*

Fritz, jag är på 004 nu, såååå störande för man ser alla andra nummer utan det man verkligen behöver, har sett alla fram till 015 men inte DEN jag behöver så de e kämpigt haha!


Schizo

Jag är ett äkta exemplar på hur ett schizo beter sig.. Återkommer till det snart!

Då är jag inne på min andra arbetsvecka och det är blandade känslor. Förra veckan var hemsk. Jag var ju sjuk på onsdagen när jag började men det var mest att jag hade ont i halsen och kände mig allmänt seg, sedan kom jag hem efter att ja jobbat över i 1 ½ timma alltså jobbat i 9 ½ timmar och sen bussfärd hem. Så sammanlagt var jag borta i 12 timmar, härligt... NOT...
Ont i kroppen vara bara förnamnet men jag trodde det berodde på att jag hade slitit som ett djur, men fel fel fel. När jag kom hem blev jag snuvig och sen väntade en helvetesnatt. Jag sov nog sammanlagt 3-4 timmar och hade feber när jag vaknade på morgonen, näsan var helt igentäppt och ingen jävla nässpray hade vi hemma heller. "De e inte sant" tänkte jag men jag hoppade på bussen ändå. Fy faaaaaaaaan vilken dag, jag hade så ont och mådde så otroligt dåligt. Edina som jag jobbar med är verkligen hur gullig som helst men man kan inte sluta skratta åt henne till min otur den dagen för då fick jag hostattacker haha!
Även denna dag jobbade jag länge och det var nära att jag ramlade ihop. Edina sa till mig "Imon kommer du absolut inte". Men fy fan va pinsamt, vara hemma tredje dagen. Men hon hade rätt i allt hon sa, om jag hade behövt åka hem hade jag försvårat för henne. Så jag var hemma och sjuk i fredags. Men inte får man ligga hemma och vila. Nä då fick jag göra ärenden som verkligen var på tiden (hur fan hinner man med sitt liv när man jobbar heltid)

I lördags kände jag mig bättre, hade ingen feber iaf. Och Robin hade fest. Så jag och Ida knallade upp till honom och det var väldigt trevligt faktiskt. Älskar att gå på fester när man vet vilka alla är och man har nära hem hehe. Jag var även kalasvärd på dagen för Razmus :)

Söndagen,  Razmus fyller åtta och vi har kalas här hemma. Sedan hände väl inget speciellt.

Det var en särskild person som ringde mig natten till lördan. Och jag förstår mig inte på människan. Jag vet inte vad jag ska göra för att få ett slut på allt. Så många tankar som snurrar, tänk om jag gör så eller så... Hatar att må så här och det blir så varje gång! Han ringde som en tok och skickade ett underligt meddelande och jag undrar om han har fått hjärnsläpp, nä jag skiter i det, orka bry sig!

Och Ola, dig ska jag ta ett rejält snack med

Det om att jag är schizo. Jag har tjatat om att jobba och skaffa mig ett jobb så länge. Men städerska var inte riktigt min grej, man sliter som ett djur till ingen nytta känns det som. Jag har inte jobbat där länge men jag känner att det inte är nåt för mig. Så nu vet jag inte vad jag ska ta mig till. Så som jag jobbar nu hade jag kunnat stå ut med, att städa villor med Edina, men det är ju inte det jag ska göra sen. Då ska jag åka runt som en galning från ställe till ställe och inte ha nåt fast nånstans och det vill jag inte. Jag vill ha min arbetsplats och mina tider.
Jag ska ringa vikariepolen imon (dem hade så knepiga teletider) och se om dem har nåt ledigt. By the way så har jag sökt in på högskolan igen så förhoppningsvis blir det i Januari och då är det bra om jag får mer försmak på fritidsyrket. Kommentera gärna om jag är knäpp som gör så här när jag har jobb. Det är ju ändå inte säkert att jag blir anställd. Fan jag skäms över mig själv. Men vad ska jag göra när jag inte trivs och är nervös varje dag för att dem ska skicka ut mig på ett uppdrag, jag hittar ingenstans där och det är så jävla mycket att tänka på.

Nä usch!

Och imon åker mamma och alla till Danmark som JAG bokade och som JAG inte kan hänga med på, det känns ju jävligt roligt. Och på torsdag är det flickorna som åker. Fan va jag vill meeeeeeed.

Haha fan va jag skriver nu, är så lat så orkar inte gå in varje dag för då vet jag att jag sitter svinlänge men jag lovar att skärpa mig, det är ju meningen att jag ska gå in varje dag och skriva om dagen lixom, inte en veckorevy.

Kommentar av Razmus nu: "Jossi vad har du gjort med ditt hår? Det är ju helt skrynkligt" Haha lockigt kallas det.

Friday, fixa vikariejobb till mig med ;) Fast på fritids..

P.S jag är en riktig växtkiller

Hundkåte fan!

Precis som det låter. Min hund är kåt. Hon löper och vill ha en pojkvän mer än allt annat, nu har det tom gått så långt att hon piper efter dem när vi är ute. Shibbe var uppe hos oss en sväng med Enya så dem fick leka, men Nova den jäkla kissetorsten hade bara män i hövvet haha.

Detta har känts som en rätt lång dag faktiskt, även om den inte är slut än på ett tag. Jag har vart i mölndal, vart med shibbie och hemma hos emman och kewin.

By the way, jag fick jobbet :) *överlycklig*. "Chefen" ringde förut och sa att hon hade ett stort jobb på två veckor och hon hade hört att jag kunde hoppa in snabbt vilket jag kan så jag börjar redan imorgon. Så nu vet jag att jag har jobb två veckor framöver och sedan skulle hon se vart hon skulle placera mig, eller vi ska väl ta det gemensamt antar jag. Så imon blir det till att gå upp 05.30 eftersom jag börjar 07.00 och jag måste ta buss och spårvagn och sån shit. Känner mig lite nervös fast ändå inte, konstig känsla. Det värsta är att jag har så fruktansvärt ont i halsen och det hade vart en mardröm om jag blir sjuk nu, det får fan inte hända. Jag får kurera mig med massa c-vitamin hehe.

Och så var jag ju hemma hos kusin vitamin och hennes älskade bebis, Kewin. Alltså den ungen, han är heeeeeelt sjuuuukt underbar. Han är så glad hela tiden, gnäller inget och är helt gosig. Han var lite sjuk :( och då kan man ju tänka att dem är griniga, men nä, inte han haha! Han skrattade så fort jag tog honom och så höll han på i över en timma. Lille vännen :) Vilken tur Emman har haft!

image2

Titta va söt han är kewinpewin!!!!!!!! Jag dör på dem söta skorna haha. Och så hade han pyamasbyxor för han skulle precis äta gröt men så kom mamma och störde haha!

Skriver mer imon och berättar hur allt gått för nu ska jag maila till en annan rottismamma, kolla en stund på IDOL och sen är det Desperate Housewifes som gäller som jag längat efter svinlänge!!

Tjipp tjohej

Då var man också här!

Japp då kom jag också hit då för att skriva massa strunt :) Blev så sugen när så många andra har, det som kan vara lite dumt är att jag är ganska lat och glömsk när det kommer till att skriva blogg men jag ska verkligen försöka!

Vad händer då i mitt liv just nu?

jo...

I fredags var jag på arbetsintervju på Bohus. Dem har ca 300 anställda och det jag sökte var lokalvårdare. Det är lite svårt att beskriva hur jag kommer jobba för dem har så mycket men jag vet att jag kommer städa iaf. OM jag nu får det. Hon sa att hon skulle höra av sig och har inte gjort det hittils (klockan är iof. bara halv tolv) så nu börjar jag bli lite skeptisk. MEN det var ju dem som ville ha en ny, de e Patto som jobbar där och dem hade frågat honom och så rekomenderade han mig! Jaja vi får väl se hur det går.

I lördags var jag med Shibbie, Wiggi och Enya på rottis - utställning i Härryda. Alltid lika kul och jag verkligen äääälskar utställningar. Jag blev och är så jävla sugen på en liten bebis men jag vet vilket jäkla jobb det är. Men när jag såg Troya, Seppo och deras bebisar (Enya och Athena) så vet jag att det kommer bli fina hundar. Men jag har min Nova här hemma och en ny hund får det bli när jag flyttat och bildat egen "familj"

Det är så mycket som förändras om jag får jobbet. Vet inte om jag orkar plugga till januari eftersom jag vill kunna spara ihop pengar till allt det jag vill göra. Orka leva fattigt. Eftersom jag inte har någon så kommer jag aldrig ha råd att flytta om jag ska plugga...

Synd tjejer att jag inte kan hänga med till Danmark, det hade vart riktigt kul. Men jag hade redan bestämt att jag skulle åka antingen 25 eller 26 om jag inte får jobbet för då blir det inget alls. Men det kommer fler tåg, eller båtar kanske man ska säga haha!

Har vart och shoppat med Ida som fan, det är mest hon som shoppat men vi har fan vart på G hela veckan i audin :)

Have a nice day!!!

image1

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0