Rundgång

Då var det fredag igen, och denna fredag fick en väldigt bra start.. Skratt från kl 9 och tre timmar framåt. Skjuts från stan rakt hem, ut med vovvarna (by the way så är jag hundvakt åt Biwi), möta upp Linn och gytta sig i solen i skogen med alla huliganer, ner till mamma, träffa en tjej jag ska låna böcker av, ner till affären och köpa mat, hem till mamma och gassa i solen lite till :)

Jag är fortfarande schizo, men så får det vara! Det blir så när man är fullvuxen och ska fatta alla beslut själv... Haha! Och Marvins kompis som tycker såååååå synd om mig för att jag inte har någon kille och klarar mig helt själv - "Jag tycker så synd om Jossi, hon är helt ensam utan kille och har en helt egen lägenhet och en hund, fan va duktig hon e, men jag tycker synd om henne" hahaha :) Nej nej nej jag klarar mig själv ;)

Nä nu ska jag ta med mig Biwi hem till MITT EGNA HEM och hämta min mobil som jag glömde för en massa herrans timmar och jag är tydligen väldigt eftertraktad :) haha!...

Kiss å bajs


Grogga på

Just nu ligger jag med min andra fejk rom&cola bestående av koskenkorva och nån blaskig cola. Sprit som sprit :) Nu har mina lungor tömts ut då jag hade ett extremt behov av att prata igår, stackars Nattispattis fick inte en syl i vädret. Men så e de haha!

Fredag idag då, tredje dagen som jag är ledig. Usch jag orkar inte tänka på all litteratur jag behöver ha, valwebben bla bla bla bla bla bla.... Jag spyr! Nu är det helg!

Idag var jag med min trogna kamrat Frida och shoppade. En till jacka, t-shirt, pincett, nagelfil, fotfil, aceton, foundation. Lite plock helt enkelt, sådant som alltid funnits, som jag aldrig behövt tänka på men som jag nu måste köpa själv! Nu vill jag ha ett par snygga pumps med klack.

Gud vad jag älskar att åka buss. Käringar som kliver av med öppen gylf och visar hela bullen... MUMS!

Fuck off

Idag

Är det mesta åt helvete tack vare en svart sak som tror att h*n äger HELA JÄVLA VÄRLDEN

sege as

Detta är en av dem bättre men samtidigt en av de värre helgerna på länge. Jag har vart trött konstant sen igår eftermiddag, hjälper inte vad jag än gör!

Har fått min sketläckra soffa som är helt underbar att sitta i. Besiktningen är klar och nu ska jag bara ner och hämta färgkartor på Förbo och beställa färg, sedan kan det börja målas och ännu ett steg närmare min drömlya :) Jag har aldrig känt mig så stolt och nöjd över något. Jag har fan gjort detta helt själv, det bästa jag någonsin gjort!

Mina pinglor Freda och Emelea tog på sig sina sexigaste underkläder och alkohol hem till mig i fredags och efter lite dricka och tjöt inledde vi våran orgie. När vi kände oss klara med varandra beslutade vi att fortsätta en blöt kväll på eget håll. Våran personliga taxidriver hämtade upp oss och natten nådde andra höjdpunkter! Det var roligt att ni kom tjejer :) (Roligast att vi nu även tänker likadant med kläder)

Jag träffade D. i helgen och det kändes kanon! Vi var som vanligt, om inte ännu bättre och jag vet att vi nu kan umgås precis som vi gjorde innan vilket gläder mig då jag saknat denna människan som jag trivs så bra med :) Vi har kommit överrens om villkoren och det känns inte annat än bra.

Härligt väder, dödstrött och en jävla massa läsning... Inte så roligt men det är bara att sätta igång. Min gangster lekte med F:s gangster förut så henne behöver jag inte tänka på iaf. hehe!

Bye bye äppelpaj

Vuxenpoäng

Nu är jag mer "vuxen" har skaffat mig min egna lya :) Och den är sååååååå fin. Jag är så jävla glad och det är det bästa jag gjort i hela mitt liv. Jag älskar att komma hem till mitt egna hem och nu har jag börjat komma iording me.. Imon ska jag hämta soffan :) Fasen vad jag har längtat..

Nova trivs nog hon me. Det är ju tyst och lugnt och det är vi inte vana vid haha men det känns verkligen jättebra!

Ska sätta in lite kort någon dag. Blir inte att jag skriver så mycket, har ju ingen data hemma. Eventuellt skaffar jag mig en på lördag *hoppas hoppas*

Tack för all hjälp med flytten Frida, Wictor, Mamma, Linn, Jimmy och Ola - ni är verkligen guld värda för det! Utan er hade det inte gått...

Tråkit att jag inte skrivit nåt här, har redan hänt massa roligt :)

Imon är jag ledig GOTT!

Planen för imorgon:

  • 1 timmas promenix med Linn och hundarna
  • Åka till kållered och sola och handla
  • Hem, städa undan lite och göra käk
  • Invänta Jimmy och iväg till EM
  • Bygga ihop soffan och fixa sovrummet
  • EN KALL?!


RSS 2.0