Flätor

Flätor är sjukt snyggt. Hjälp till mig sökes för inlärning av inbakade flätor :)



Snyggt bakom huvudet



Hederliga flätor



Runt huvudet med lugg (fransk fläta)



Min favorit, flätad lugg (amerikansk fläta)



Snygg sidfläta till de med långt hår (buhu)



Jaja, det är väl bara att öva sig haha. Tycker man ska fläta löst, det ser snyggare ut!

Nånting nytt

Känner jag för att göra med mitt hår. Min hårförebild är Nicole Richie, jag har avgudat hennes hår och hårfärg i flera år känns det som. Men jag är feg nu, mitt jävla hår växer ju aldrig så jag vågar inte klippa mig, skulle velat haft en snelugg och slingat det blont...

Här är lite bilder på både hårfärg och frisyrer jag kan tänka mig :)







Lovely

Carrie och Big är världens lyckligaste par och ska gifta sig storslaget men Big bangar ut i sista sekund så dem lever från varandra i ett halvår men tillslut gifter dem sig ändå, borgligt. Charlotte har en liten kinesflicka som heter Lily, sen blir hon gravid och föder en liten flicka som ska heta Rose. Steve är otrogen mot Miranda så dem är från varandra ett halvår dem me, men tillslut börjar dem prata med en psykolog och dem blir ett par igen. Samantha har flyttat till Hollywood med Smith men i slutet går dem skilda vägar och hon flyttar tillbaka till New York och fyller 50..

Haha där får ni som alltid avslöjar serier och filmer!!!!!!!!!!! Trist för er att jag hann före...

Som sagt, det var filmen i korta drag. Bästa filmen! Wiggi frågade om serien eller filmen var bäst men det går inte att svara på. Serien är serien och detta var filmen. Serien kommer förbli bäst, men filmen var svinbra :)

Jag och Shibbie lyxade till oss med en tripp upp till Heaven 23, fläskade i oss en räkmacka för bara 165:- och en cosmopolitan. Vi minglade och hade det jättemysit. Själv spanade jag efter godis i baren och fick en favorit, han var inte dåligt läcker. Snacka om lyx däruppe, garderobiären satte på oss jackorna när vi skulle gå och klassade oss som gudar ungefär, det bästa var att det var en gammal balltorpare som alltid vart bitch... Sen vandrade vi upp mot Bergakungen i våran stiliga utstyrsel och inväntade filmen. Salongen var sjuuuuukt stor och fullsatt, mest brudar såklart men det fanns de idioter som hade med sig sina stackars pojkvänner, så jävla gay, vilken kille går med sin brud till sex and the city? skäms på er...

Det tisslas om hur töntigt det är med alla brudar som klädde upp sig och drack cosmopolitan innan premiären (och premiärdagarna). Men allvarligt, en film i denna klassen KRÄVER uppklädda brudar, det är ju vad halva grejen med "satc" handlar om.

By the way är jag helt frälst i Gossip Girl

XoXo/JP

"Glad" Midsommar!

Midsommar idag då, inget speciellt tycker jag. Men iaf så blir det middag uppe hos Linn och Marvin med morsan, resten av familjen är borta. Jag sov hos min kära mor idag eftersom hon är ensam (hur jag nu kan visa medlidande för det när jag bor ensam). Får väl supa ner mig totalt idag och äckla alla andra, göra bort mig som ett svin..

Fick ett bra erbjudande av Emilia babe som jag för övrigt saknar som bara den. Jag får se hur det blir ikväll, men du vet anledningarna!

Fick även ett erbjudande av broder tuck som lockade lite igår förmiddag men jag får se. Jag orkar inte ta mig någonstans för man kommer ju inte hem! Samtidigt kan man inte sitta hemma och uggla när jag ska ut och jaga villiga byten mohaha...

Aaaah satt och lyssnade på gamla godingar igår:

Donna Summer - Hot stuff
Lips Inc - Funky town
Chris Rea - Josephine
Anita Ward - Ring my bell
Blondie - Heart of glass
Amii Stewart - Knock on wood
The Outfield - Your love

2 done, 2 left!

Sovrummet och köket är färdigmålat :) Såååå fint blev det.. Jag är sjukt nöjd med mitt sovrum, det kunde inte bli bättre. mörk nougat brun och vitt, stilrent som fan. Möblerade om lite och Nova fick sin sängplats precis brevid min (dvs. när hon inte nanar jämte mig haha). Blev så nöjd med fönsterdelen, satte gardinstängerna rätt långt ut och lite högre upp så det ser ut som att jag har större fönster. Vita stora gardiner och en stor blomma i vas :) Ljuvligt haha! Efter helgen blir det att åka och köpa oljefärg och måla om byrån, köpa ett till nattduksbord och två runda mattor. Sen ska min vägghylla och elvistavla upp
Köket fick en ljus nougat beige färg, panelgardiner och träbord. Igår var jag och köpte två runda bordstabletter som självklart matchar väggarna och köksdelarna. Måste köpa lite hyllor, klocka och fönsterväxter innan jag känner mig nöjd. Där jag står och lagar mat har kaklet fått sig ett lyft, silver-grå-vitmönstrade mönster, micron har bytt plats och jag har äntligen kylskåpsmagneter, mitt vackra golv har fått på sig en lång beige trasmatta, jävligt trist jag vet.. Men har man hund/ar måste det vara lätt att tvätta ;) Jag spyr lite över att jag ännu inte har några dynor eller matta under bordet, men det kommer det kommer.. Man kan inte få allt :)

Igår möblerade jag om i vardagsrummet me, nu känns det mysigare och mer som ett vardagsrum, det var för luftigt och avlångt innan.. Men jag är långt ifrån färdig! Hallen spyr jag på, strukturtapeter i vitt med gråa streck, och svart smuts överallt. Så nu ska förbo upp och godkänna det jag målat innan jag får mer färg, så jävla töntigt!

Det blir så bra så! När jag känner mig hyfsat klar blir det inflyttningsfest som heter duga, det kan ni skriva upp haha!

Tack Daniel för att du funnits där nu, trots allt som har hänt.. Kunde inte ana att du faktiskt är så förstående, och go på ett annat sätt!

Och lilla shibbie, det finns inga ord!

Sex and the city på söndag och jag längtar som fan. Jag ska klä upp mig som satan. Heaven 23, räkmacka och cosmopolitan eller applemartini?! Låter inte helt fel va... :)

Sagohästen :)

Då var man hos sagohästen igår och jag fick faktiskt kommentaren av Shibbie "hon ser faktiskt ut som en sagohäst" - så det är inte bara jag som givit den kommentaren ;)

Lyckligare var det längesedan jag var. Det kändes som att jag åkte upp till en bästa kompis jag inte träffat på 1 år. Vi har något speciellt ihop. Jag var självklart tvungen att visa en liiiiiiivrädd shibbie att man kan göra vad fan man vill med henne och efter det vågade hon tom. leda ut henne i hagen och ta av henne grimman duktigt gjort. Var gott att komma upp på hästryggen igen och det får jag sota lite för idag, lite småöm i röven om man säger så haha! Och så fick jag träffat en sjuk Tina som är gravid!!!!!! Fan va roligt, blev överlycklig när hon sa det :) Och sen kom Fredrik hem och var riktigt stolt. Mina favoritmänniskor det där och nu kommer det en i mindre upplaga! Så nu blir det nog en del upp till Hovgården för min del i sommar och det känns underbart!

Våra gangsters var med men det gick självklart inte att ta med dem ut på promenad, dom skulle bara jaga hästarna och hade skitkul. Tina har två unghästar som tyckte det var minst lika roligt så det blev full rulle i hagen och shibbie stod helt förstelnad och skrek att hon var livrädd hahahaha, stackarn ;)

By the way så måste jag börja måla och fixa lamporna, vill få det gjort nu!

Ha en fortsatt bra kväll...



Barbacka och hackamore (träns utan bett) och lika ringrostiga båda två hehe



Så jävla skön med öppen mun och stängda ögon mitt ute på stora vägen



Va fiiiiiiiin hon e



Tjofräs i tölt



Å så shibbie :)



Braaa bettan ;) Fan va snygg jag är i ridhjälm haha



Bra fotograf



Hoppa av nu käring



Haha stor hon ser ut... Not!



Det kallar jag en mule :)



Bye bye!

Rida rida ranka, hästen heter Hera

Äntligen ska jag upp till favorit-tottohästen :) Nu var det verkligen längesen jag var där av olika orsaker men nu är hon skodd och klar så det är bara till att hoppa upp! Så idag hänger shibbie med och tar en promenad med hundarna samtidigt, kossan har ju stått i ett år nu så hon är väl inte i världens toppkondition!

Ska kanske träffa MD (ni som känner mig förstår förkortningen haha) imorgon, han tjatar så fruktansvärt. Kan väl vara gött att prata av sig lite!

Rätt mycket som händer i veckan och en del som snurrar runt i mitt huvud... Men men!

Hoppas fan inte vädret blir sämre nu men det har redan börjat bli lägre temperaturer!


Getterön

Så, igår var ännu en härlig dag nere på Getterön. Vi lyckades hitta en plats där våra monster kunde vara lösa och springa som dem ville! Som små turkar i sanden tog vi med oss engångsgrill och grillade goa körvar, dricka och lite snask. Och som salt i vattnet träffade jag på två puddingar när det var dags att åka hem, dem kom lägligt när jag stod i bikini och sköljde av Nova med iiiiiiiiiiiiiiskallt vatten... Vilken syn det måste ha vart haha :)

Idag kanske det blir en sväng upp till Hovgården, om min bror är så snäll att låna ut schnabeln. Mamma mu har fått på sig skor, äntligen!

Tror jag och mor ska fläska i oss en pizza me, jävligt intressant fakta mohaha!

Här kommer ett par njutningsbara bilder på mitt allt





Måla måla

Idag har jag hämtat färgen så nu blir det måletime :) Fan va snygga "kulörer" jag har valt, det kommer bli strålande vackert i min lya! Möblerade om lite idag med, vände på köksbordet och det såg mycket snyggare ut... Nu står det lite mer centralt i köket om man säger så, jag har sån jävla stor yta och jag vet inte vad jag ska göra med den. Sen bytte jag plats på min mocro, ställde den jämte spisen och där hade jag 5mm tur att den fick plats haha :) Och så har jag vart oerhört teknisk och fixat T-koppling till TV:n så nu ÄNTLIGEN kan jag se på TV i sovrummet, gotta in sig när jag är trött och veta att jag kan somna!

Så om nån är sugen på att måla i 40 graders värme är det bara att slå en pling...

Imon kommer eventuellt min nya telefisafon... Den nya från SonyEricsson. ÄNTLIGEN får man väl säga där me, min gamle tegelsten är så förbrukad att den hänger löst!

image64
Hängde med shibbie igår och tittade på puppisarna en sista gång. Det är ju livsfarligt, guuuuuud va jag hade velat ha en liten :)

Pratade med Emilia igår och jag har saknat hennes sarkasm riktigt mycket haha :) Ta det lugnt hjärtat, snart ska vi bli äckliga på krogen!

Heppåer





Så fruktansvärt sjukt

Jag satt i fredags och var på ett strålande humör. Jag var glad över en människa som äntligen bestämt sig och kunde faktiskt glädjas åt att äntligen bli någons fruga. Men lyckan är kort! Jag förstår gott folk att ni är trötta på att läsa ena dagen är det bra och andra dagen dåligt och så håller det på såhär. Men jag vill bara meddela att det är inte jag som är den sjuka i detta kaos! Igår kom diverse "förlåt att jag varit så konstig" - mess. Efter en del skrivande vågar han ringa upp mig. Prat i två timmar till 6 på morran kom nog jag fram till att det är bra nu, det får bli ett stopp. Och med det stoppet innebär det ingen mer kontakt över huvudtaget. Jag var så fruktansvärt arg över det beslutet för det har aldrig behövt gå så långt... Jag skulle kunna skriva tvåtusen saker här och dem flesta hade hållt med om att han inte är bra, men det tänker jag inte göra!

För att min känsla ska bli lite tydligare ska jag ge ett dåligt exempel. Vi kan ta ett rökexempel. Man vet mycke väl att det är farligt att röka, man leker med sitt eget liv och man ser inte till sitt bästa därför att den jävla ciggen har fångat all din uppmärksamhet. Sen kommer den dagen då du verkligen inser att cigaretten kommer förstöra hela ditt liv om du fortsätter röka, så du slutar. Men varje gång du ser någon röka blir du sugen, varje gång något roligt händer blir du sugen, varje gång något inte blir som du vill blir du sugen.. Du går alltså runt varje dag och mår dåligt för du vill verkligen röka men du vet att du inte ska! Så vad fan gör du då? Jo, här har du två val... Antingen slutar du röka och håller käften om varje gång du blir sugen, det tar ett par veckor/månader och så känns det bättre, eller så tar du ett bloss då och då och suger in skiten som är dålig för dig och hoppas att just du inte kommer drabbas!

Ungefär så kan man jämföra denna kille som fångat mig så! Hoppas ni förstår lite bättre och då även förstår att det är inte bara att sluta men samtidigt måste du.. Mannen i fråga är så fruktansvärt smart och ofta när vi pratar behöver inte jag säga nåt för han säger det innan! Han har alltså varnat mig haha....... Nä usch jag känner mig dum, men jag har tyvär blivit beroende!

Igår var jag, Linn, Marvin och hundarna nere på Getterön... Satans skönt att ligga och gassa vid havet! Haha brände sönder mina axlar så idag har jag hållt mig inomhus, sovit rätt mycket då jag har lärt känna en energitjuv som suger musten ur mig. Tragiskt!

Älskar sommaren men hatar att det börjar bli ljust vid halv tre på morran... Då kommer paniken serrö!

Fan asså, Sunny vid denna tidpunkten för exakt ett år sen! Kom och tänka på igår när Frida hade duschat och skulle göra sig iordning hos Isabelle eller Emilia. Jag är själv och hade precis kommit ur duschen när Emme knackar på dörren med två kalla carlsberg och vi sätter oss på balkongen och drar i oss den sista solen och sedan kommer resten av gänget in :) Det var tider det!

RSS 2.0