Sagohästen :)

Då var man hos sagohästen igår och jag fick faktiskt kommentaren av Shibbie "hon ser faktiskt ut som en sagohäst" - så det är inte bara jag som givit den kommentaren ;)

Lyckligare var det längesedan jag var. Det kändes som att jag åkte upp till en bästa kompis jag inte träffat på 1 år. Vi har något speciellt ihop. Jag var självklart tvungen att visa en liiiiiiivrädd shibbie att man kan göra vad fan man vill med henne och efter det vågade hon tom. leda ut henne i hagen och ta av henne grimman duktigt gjort. Var gott att komma upp på hästryggen igen och det får jag sota lite för idag, lite småöm i röven om man säger så haha! Och så fick jag träffat en sjuk Tina som är gravid!!!!!! Fan va roligt, blev överlycklig när hon sa det :) Och sen kom Fredrik hem och var riktigt stolt. Mina favoritmänniskor det där och nu kommer det en i mindre upplaga! Så nu blir det nog en del upp till Hovgården för min del i sommar och det känns underbart!

Våra gangsters var med men det gick självklart inte att ta med dem ut på promenad, dom skulle bara jaga hästarna och hade skitkul. Tina har två unghästar som tyckte det var minst lika roligt så det blev full rulle i hagen och shibbie stod helt förstelnad och skrek att hon var livrädd hahahaha, stackarn ;)

By the way så måste jag börja måla och fixa lamporna, vill få det gjort nu!

Ha en fortsatt bra kväll...



Barbacka och hackamore (träns utan bett) och lika ringrostiga båda två hehe



Så jävla skön med öppen mun och stängda ögon mitt ute på stora vägen



Va fiiiiiiiin hon e



Tjofräs i tölt



Å så shibbie :)



Braaa bettan ;) Fan va snygg jag är i ridhjälm haha



Bra fotograf



Hoppa av nu käring



Haha stor hon ser ut... Not!



Det kallar jag en mule :)



Bye bye!

Kommentarer
Postat av: Frida

Fan vad snygg jag va där dö, haha! Jag såg snyggare ut på mobilen. Det var så kul och vara med dig hos hästarna för jag såg på dig hur jävla lycklig du var. Det bara glänste om dig! Gillar när du mår bra gumman! Nu drar jag till belgien men vi hörs. Puss och en massa kärlek!

2008-06-13 @ 05:46:37
URL: http://friday88.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0