Snö...

Känns som att det är måndag idag, nu kommer hela veckan kännas konstig bara för att man var ledig igår. Jag håller med många om högtidsstressen men jag kan säga som såhär, jag näst intill HATAR påsk. Helt onödigt och jag skulle aldrig falla mig in att stressa för dessa dagar. Däremot älskar jag att vara långledig och man kan passa på att partaja lite extra, roligt med alla folk som går ut!

Påskafton var den tröttaste dagen på läääänge. Jag gick runt med myskläder hela dagen trots att syskon och annat folk var hemma hos oss. Vi käkade god mat och satt och tjötade hela kvällen. Runt 8 gick jag upp och la mig i sängen och kollade lite på King Arthur haha och pratade i telefon med diverse personer ett bra tag. Sedan gick jag ner och socialiserade mig lite och tjötade! En helt soft och skön dag helt enkelt.

Påskdagen var det lite mer fart i. Ringde min kära Anna och kollade om hon ville göra något så vi bestämde att vi skulle kolla läget på Rockbaren, gratis liksom. Helt okej, lagom med folk. Jag kände mig lite småbesviken eftersom det var så sjukt kul på fredagen men så e det alltid. MEN mot slutet så träffade vi på så skönt folk; två svenskar, en irländare och en från chicago. Jag blev bundis med en stooooor man kallad Eeeeeeeeemil och han fick mig att skratta så det gjorde ont i magen och halsen, men det gick inte att sluta. Ett kanonavslut på kvällen helt enkelt. Sen följde jag med min brud hem till henne och sov där :)

Nu har jag börjat packa för fullt, och fy fan vad det ser ut *phuu* började lite lätt igår och skulle packa ner mina skor, det blev en helt fullknökad flyttkartong och då har jag skor i mitt rum, garderoben och i ytterförrådet me haha! Jag har varit runt och kollat på en massa elektronik och jag fick tag i en dammsugare och en svinsöt brödrost :) Micro är skitsvårt men jag  vet nog vilken jag ska ha nu. Vi var på alla ställen utom OnOff och så går jag in på nätet och hittar en direkt haha! Köpte massa annan skit också!

Idag är det packning, rätta min uppsats och promenad med vovvarna i snön som står på schemat!


Påskdagen

Yes yes. Strålande solksken och ett strålande humör. Jag har dock inte varit ute i det fina vädret men jag är ute så jäkla mycket varje dag ändå så jag behöver inte ha någon ångest! Däremot ska jag börja packa idag, inte långt kvar nu tills jag sticker. Tänkte packa ner alla filmer, böcker, skor och det som finns i garderoberna nu men jag drar ju ut på det hela tiden!

Eftersom jag var seg som ett as igår och bangade allt som hade med party att göra igår så tänkte jag att man kunde ha en liten grej när jag håller på att flytta in. Packa upp, dricka nåt gött och käka thaimat och sedan kanske dra ut :) Det låter så himlans trevligt att sitta på kuddar på golvet haha ;) Jag får ju inte min soffa än... Nä gud vad jag längtar nu!

Kanske kan bli något roligt idag istället? Man behöver ju inte sega både idag och imorgon, detta är ju en lördag kan man säga!

Hur var eran påsk?

Pussar

Påskafton!

Idag är det påskafton och det är väl då man ska säga GLAD PÅSK! Vem fan bryr sig haha... Jag tycker om högtider enbart för den goda maten, fyllan och festerna! Roligt när syskon kommer hit också...

Igår var det då långfredagen och jag drog ut på krogen. Blev hämtad i taxi av Ida och Tommie (Han som spelar i Plan Three) och blev genast bundis med taxichaffören, haha vilken jävla skojare! Vi gick till sticky och där var det ju skettråkit. Ida hade sagt till Tommie att jag är svinrolig när jag är full, så den lille jäkeln går och beställer 3 shots 6:or Tequila Rose som jag tvingas dra på raken, den första var jäkligt god, den andra god med en rysning och den tredje var lite svårare att få ner. Efter ytterligare två stora stark ville jag gå så vi drog till Rockbaren där Anna med pojkvän var :)
Den här gången var det faktiskt riktigt skoj där inne. Inte allt för mycket folk och inte för varmt. Anna var så jävla full haha, va rolig hon var! Som vanligt blev vi barhängare och kompisar med alla haha. Jag hittade två roliga killar varav den ena var riktigt läcker *mums*. Den äldsta, Magnus tror jag var från Dalarna och pratade Dalmas eller vafan han nu sa och då skulle den andra, Jesper (?) lura mig att han också var det. Så vi pratade på och efter ett tag så sa han högt, nääääämen jag skoja, jag är fan göteborgare... OCH haha jag fattade inte det ändå! Nämen dem var riktigt goa och glada så det var kul att stå där, dem höll min handväska å grejer hehe!

Sen blev det taxi hem för min del. Han frågade om Balltorp var lugnt och jag började prata om ficklampemannen haha och han såg helt förskräckt ut! Precis innan vi svängde in till mig så sa han "du sa att du pluggade, till vadå?" och så berättade jag lite. Då visade det sig att han också går LAU 110 haha! Fan jag kom på nu, jag kommer inte ens ihåg att jag sa vart jag bodde :S men jag måste ju ha sagt gatan, hur ska han annars veta det?

En riktigt lyckad kväll iaf.

MixN'Match

Hyfsat go dag, kan väl inte klaga! Det jag kan känna är att rastlösheten börjar smyga sig inpå igen. Jag hade det bra i ett par veckor, hade någon att berätta roliga saker för, det har jag självklart nu också, men när man träffar någon ny är det alltid roligt att bre på lite extra. Igår var det värst... Då började jag känna mig jobbigt rastlös "vad ska jag göra nu, i helgen, vem ska jag berätta detta roliga för" som tur är har jag hund, och vänner/familj med hund, då kommer man ut iaf.

FAN
att det skulle bli såhär :( Usch vad besviken jag blir. Kunde det inte bara fått vara som det var. Det var verkligen helt villkorslöst, och kravlöst. Vi hade svinkul och mysit och jag var riktigt glad för en gång skull... Nu vet jag ju att vi kommer inte prata mer, det kommer inte bli så. "Jag vill ju fortfarande träffa dig och leka med hundarna, ta det inte så stort, vi hörs i veckan och pratar mer", sällan, kommer inte bli av!

Idag har jag shoppat lite mer till lägenheten. Skurset, pedalhink, spisplattor och en ryggborste haha. Ska försöka fixa så morfar kommer hit så jag kan få åka runt överallt och vela, behöver ju micro, dammsugare och brödrost! Ringde hon med lägenheter idag igen och denna gång svarade hon. Hon ska flytta redan nu till helgen men kommer inte börja städa direkt. Så om jag har tur blir det nästa helg, annars blir det väl som planerat till den första april.

Nu har Rexus-Galexus äntligen träffat Biwi och han blev riktigt kåt på henne :)

Jävla mongoväder

Brännskador

Blev väckt i dag kvart i sju av att Johanna kommer in i mitt rum och säger att hon är skinnflådd på hela handen. Jag som i stort sätt sov svarade "Ja men det har du väl änna sett till själv!" - haha dum i huvudet när man sover. Efter ett tag vaknar jag till ordentligt av att hon verkligen gallskriker... Jag tänkte att hon har säkert skurit upp hela sin hand ungen. När jag går upp sitter hon på badkarskanten och sköljer sitt lår och jag ser vääääääärldens vattenblåsa och så trodde jag att hon skurit sig. Då har hon alltså hällt upp tevatten i ett stort glas som spruckit och hällts ut över låret. Under den lilla tid Johanna satte sig i badet i iskallt vatten och jag var nere och kollade sjukvårdsupplysning och ringde vårdcentralen hade det spritt sig. Hon hade blåsor över hela jävla låret, stora som satan och gula. Ena blåsan var så stor så den skvalpade..... BLÄÄÄ jag spyr av sånt.... Linn och Marvin fick komma ner och vi åkte till vårdcentralen! Sjuksjöterskorna blev helt till sig och gav ungen en jävla massa tabletter så hon blir helt groggy, lägger om hur mycket förband som helst med kortison och annat i och talar om att Johanna ska komma ner varje dag för att lägga om det på nytt, och kan hon inte får en sköterska komma hem till oss! Hon sa även att det var på hårsmånen att dem klarade av det.... Silken jäkla morron asså!

Sen blev det en nap i soffan och sen ut i solen med vovvarna. Det är så skönt att vara ute när det är så gott väder, jag verkligen njuter, nu är det helt underbart att ha hund!

Nu har granskningarna börjat och det är så svårt för vi har skrivit på så olika sett. Jag känner att jag vill förklara mig men det ska inte behövas.. Jaja det får gå ändå :)

Lite härliga vårbilder (trots snö)


Snö

Va e detta för väder? Tänk igår, då satt jag och Ida på min uteplats och tjötade i solen långt över en timma i t-shirt och solen gassade på riktigt gott. När hon skulle hem ville jag inte gå in så jag satte mig en stund till innan jag skulle skriva. Jag luktade tom sol haha...

...och så vaknade jag upp idag och jag trodde mina ögon skulle falla ut, Snö!

Jag är iaf. glad att jag har gjort klart mitt arbete och skickat in det. Känns så otroligt lättande. Fick gjort det i snöovädret.

Sen har jag vart på IKEA med min kära syster L. fick köpt ännu mer småplock. Nu är det väl bara mattor och köksbord som är mitt största "problem" det är så svårt att köpa mattor innan jag flyttat in i lägenheten, målat om och fått in mina möbler! Men nu är det bara två veckor kvar :D Jag längtar... Men det ska bli läskigt me, jag är egentligen livrädd att vara ensam, speciellt på kvällar och nätter. Men jag har ju med mig min terminatorhund så det blir nog inga problem ;)

Jo, det är något äckligt psykfall som går runt i skogarna här. Han är mitt inne i skogen och lyser med ficklampa. Andra gången nu på två veckor. Förra veckan tänkte jag att det kanske var några småskitar som lattjade men idag var han riktigt långt in i skogen och gick sedan ut på stigen, och då såg jag att det var en man/gubbe men värsta skogsmunderingen och självklart svartklädd. När han var på stigen gick han uppåt mot skogen igen (andra sidan) och tittade på mig och L, sedan gick han slalom in i skogen för att sedan försvinna... :( Usch det är så jävla äckligt och jag får för mig värstingsakerna.. Tänk om han är prickskytt (vi står ju öppet på fotbollsplanen), eller att han väntar ut en, eller att han mördar och gömmer folk där hahaha... Nä fy, inte roligt! Vågar inte gå där själv med Nova i fortsättningen!

Sov så gott alla

Tråkigt tråkigt

Och så hände det åter igen... Träffar någon jag har såååå mycket gemensamt med och helt oväntat tar det slut. Denna person jag träffat är hur underbar som helst. Han har verkligen DET! Vi har haft så jäkla kul ihop och han har verkligen fått mig att ändra mitt gamla beteende. Jag kände att jag kunde vara mig själv med honom, han lyssnade, skrattade, fjantade och hade den stora glimten i ögat. Han är ärlig och säger precis som han tycker och tänker vilket jag uppskattar, därför blir ju en del minnen fina saker han sagt, som jag aldrig fått höra. Sen har jag fått höra en del knepiga saker som att jag har ölfärgade ögon haha! Jag tänker inte gå in på detaljer om allt och hur jag känner men jag kan ju säga att jag är absolut inte olyckligt kär, jag är bara otroligt ledsen över att förlora en så jävla go människa. Han vill ju fortfarande träffas, med hundarna å så... Tack men nej tack!

Matt Pokora - Dangerous
Snoop Dogg feat. Robyn - Sensual Seduction
Lazee - Rock Away

Tack F för igår, trippen till Malmö var spännande haha. Biwi var såååå duktig, verkligen, en riktig dam! Men jag har aldrig vart så trött i hela mitt liv, helt sinnessjukt haha! Och inte fan kunde jag somna när jag kom hem heller! Synd att det skulle regna, ville gärna sett Malmö stad :) Du e så jävla go hjärtat! Puss på dig!




skolskit

Jag har aldrig vart så arg som jag var igår kväll, inatt och imorse. Jag har ju som nämnt en tenta som skall vara klar på måndag. Jag har aldrig haft svårt för att skriva, men när tusen perspektiv och annat ska med blir man lite förvirrad, speciellt att denna tentan hänger på om man blir godkänd på kursen eller inte. Anyway, jag har inte haft någon som helst motivation. Men efter att ha varit ute nästan hela jäkla dagen (igår) så kom jag in och hade energi "Jag sätter fan igång ordentligt" - tänkte jag. Efter att ha haft word pad som är helt värdelöst fick jag installerat word tack vare min klippa frida. Yeeeees nu äntligen! Jag satt och skrev så att fingrarna glödde på mig, jag var så nöjd för jag fick verkligen till det, det kändes helt rätt med andra ord. Jag sitter och sparar, och sparar, och sparar och tillslut när jag känner mig nöjd för kvällen stänger jag ner. Fan, jag måste titta på det en gång för att se hur snyggt det är.... BOOOOORTAAAAAAA..... Arbetet är ta mig fan borta! AAAAAAAAAAAAAAAH VA I HELVETE!

Den ilskan jag kände var inte nådig, jag visste inte vart jag skulle ta vägen. "Jag måste ut", på med stövlarna och jackan och ut i regnet haha.. Jag var ute och gick i sån jävla fart med pumpande hand och cigg i den andra, i en timma! Men inte fan hjälpte det... Vad skulle jag ta mig till? Hur ska jag få till ett så bra arbete igen? Ska jag skriva om allt? Jag kommer inte hinna! F*tta också....

Självklart drömde jag att jag hittade arbetet i en gömd mapp (ovanligt) och var glad men vaknade upp frustrerad. Bara till att ta sig upp, sätta sig vid datorn med alla jävla böcker och börja om. Snacka om rolig start på en fredag. Jag som skulle åka och sola och shoppa på elgiganten/rusta och andra ställen med lite husgeråd. Icke sa nicke!

Nu har jag skrivit det jag skrev igår plus lite till och jag känner mig lugn i själen. Det kommer bli hektiskt då jag har missat ett antal timmar och har kramp i handlederna, till råga på det har jag en hund att ta hand om plus mig själv!

Efter solsken kommer regn
och inte tvärtom!



Be my lover

Gårdagen, en helt vanlig regnig jävligt tråkig onsdag blev så bra den kan bli. Och detta tack vare en speciell person! Blev upphämtad efter jobbet och tog en promenad med vovvsingen, efter det blev det till att handla mat igen som jag känner på mig kommer bli centrum i våra vanor haha. Käkade gott, segade och mös framför tv:n och sedan blev det ett dopp i badkaret, mera mys och sedan hem till mig för att ta ut hundarna, som för övrigt fann varandra och hade jädrit kul :) Dem lekte på samma sätt, kurragömma och jage och Nova fick sitt kända cp-ryck :)

Denna person får mig att analysera över mig själv, skärpa till sig lite och visa det bästa av Jossi helt enkelt.

En stor puss till dig going *smack*

Just nu ser jag fram emot imorgon, varför vet jag egentligen inte men nu e de bara så. På lördag bär det av mot Malmö med F och E och det ska bli skitkul. Jag har aldrig vart nere bland alla dregg förut så det ska bli intressant :)

Idag ska jag fortsätta med hemtentan, förhoppningsvis med lite hjälp av Frida!

Underbart!

Även denna helgen har vart helt underbar tack vare en person jag håller på att lära känna. Jag är överraskad över mig själv hur jag har varit. Från att vara den som trivs bäst i hemmet har jag tillbringat min helg i någon annans hem. Och det har bara vart kul.

Denna person är så olik alla andra. Vi kan verkligen prata om ALLT, och det är inte bara som kompisar. Han säger så många nyttiga och fina saker. Våran bakgrund ser lika ut så vi förstår varandra. Men han är så mycket mer :) Fan va kul vi har haft. I fredags blev jag upphämtad och vi åkte och köpte mat och alkohol. Runt 6 tiden satte vi oss ner och käkade och började öla och vina. Från den tiden till ungefär 3.30 satt vi och tjötade och munnen gick i ett, pussen! Sen blev det lördag, var ute med hunden och sen ville jag hem och fixa till mig för helgen skulle ju inte sluta där. Så vid 7 på lördag var det full rulle igen. Vi gick hem till hans kusin och jag blev lyxbehandlad haha, fick en snygg tröja bl.a ;) Satt där och förfestade lite och sedan bar det av till masthugget till en alkiskrog där jag slog killen i TP mohaha, ålder som sagt! Där kunde man fan inte vara så vi drog själva in till stan där vi mötte upp brorsan och Peder på Lilla London, mer dött ställe får man leta efter så vi drog till Hard Rock :)

Så vi får se. Tar det som det kommer och jag vill inte tänka på någonting, inte än!

Igår var jag såååååå jävla trött att det var helt sinnessjukt. Senare under eftermiddagen kom Shibbie och Biwi upp så hundarna skulle få leka av sig, senare kom även Ida och Burt, stans kåtaste hund haha!

Ska avsluta med att förstöra detta inlägg, men jävla tenta säger jag bara. Kul att jag inte har någon motivation heller.. Triiiisst! Får se med det med...

image40

Jag och bror

image41

Peder and mee!

Underbara helg :)

Detta har vart den bästa helgen på länge... Mycket skratt, god mat, goa människor!

Fredagen började med sol och fortsatte med att min bror kom hit med thaimat. Sen kom Natta hit och vi pratade och lyssnade på musik. Sen fick jag skjuts in till stan där jag mötte upp Ida och hennes kompis och sen träffade jag en väldigt go människa ;)

Igår var jag hemma hos Shibbe och käkade god mat och bara umgicks. Alltid lika trevligt!

Härligt väder idag med sol och lite värme, har passat mitt humör perfekt :)

Lägga sig i tid idag, upp imorgon 05.45

Jag är såååå stolt över min Nova! Och jag är sååååå glad :)

RSS 2.0