Snö...

Känns som att det är måndag idag, nu kommer hela veckan kännas konstig bara för att man var ledig igår. Jag håller med många om högtidsstressen men jag kan säga som såhär, jag näst intill HATAR påsk. Helt onödigt och jag skulle aldrig falla mig in att stressa för dessa dagar. Däremot älskar jag att vara långledig och man kan passa på att partaja lite extra, roligt med alla folk som går ut!

Påskafton var den tröttaste dagen på läääänge. Jag gick runt med myskläder hela dagen trots att syskon och annat folk var hemma hos oss. Vi käkade god mat och satt och tjötade hela kvällen. Runt 8 gick jag upp och la mig i sängen och kollade lite på King Arthur haha och pratade i telefon med diverse personer ett bra tag. Sedan gick jag ner och socialiserade mig lite och tjötade! En helt soft och skön dag helt enkelt.

Påskdagen var det lite mer fart i. Ringde min kära Anna och kollade om hon ville göra något så vi bestämde att vi skulle kolla läget på Rockbaren, gratis liksom. Helt okej, lagom med folk. Jag kände mig lite småbesviken eftersom det var så sjukt kul på fredagen men så e det alltid. MEN mot slutet så träffade vi på så skönt folk; två svenskar, en irländare och en från chicago. Jag blev bundis med en stooooor man kallad Eeeeeeeeemil och han fick mig att skratta så det gjorde ont i magen och halsen, men det gick inte att sluta. Ett kanonavslut på kvällen helt enkelt. Sen följde jag med min brud hem till henne och sov där :)

Nu har jag börjat packa för fullt, och fy fan vad det ser ut *phuu* började lite lätt igår och skulle packa ner mina skor, det blev en helt fullknökad flyttkartong och då har jag skor i mitt rum, garderoben och i ytterförrådet me haha! Jag har varit runt och kollat på en massa elektronik och jag fick tag i en dammsugare och en svinsöt brödrost :) Micro är skitsvårt men jag  vet nog vilken jag ska ha nu. Vi var på alla ställen utom OnOff och så går jag in på nätet och hittar en direkt haha! Köpte massa annan skit också!

Idag är det packning, rätta min uppsats och promenad med vovvarna i snön som står på schemat!


Kommentarer
Postat av: Frida

Den där brödrosten var sjukt söt! Det måste jag hålla med dig om :) Puss lover!

2008-03-25 @ 23:44:30
URL: http://friday88.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0