Yes

Imorgon fredag, en mycket efterlängtad dag!

Jag trivs som fisken i vattnet på min praktikplats. Och idag var jag även med C i hennes "hus" bland alla 4:e klassare. Där kan man ju säga som så att vi satt och fikade och tjötade och ungarna gjorde sitt. Nu låter det som dålig personal, men det är så det är med äldre barn, man behöver inte hänga dem i röven! Sen visade dem mig alla deras pysselgrejer, och det såg ut som köpta smycken från Guldfynd. Så självklart kunde Jossi inte tacka nej att göra ett smycke, det fick bli ett armband med vårens färger i pärlor (finns att köpa för 200:-). Nämen det är verkligen kanon.. Vill inte tillbaka till skolan haha!

Helgen då, kommer ha fullt upp. Imon kommer eventuellt N och M hit så det blir väl tjöt och lite dricka. Ska eventuellt passa lilla Biwi me så då har även Nova en kompis med hehe.. På lördag blir det hem till F då hennes man är bortrest, brudkväll med andra ord! Så jag ser fram emot morgondagen till att börja med. Det är ju inte helt fel att jag börjar 8 (egentligen 7 men man har ju som sagt en underbar handledare) och slutar 1.

Dagens lyckobudskap:

Lyckan växer på egen åker och inte i andra hagar

Demonstration av mitt armband:




Jädrans, attans, satans jävla skit!

Sofie's Mode, tror ni den funnits? NEJ. Den fanns inte nånstans på hela Ica Maxi igår, inte i pepparns, och idag på Coop så skulle hon retunera tillbaks alla ex som inte blivit sålda. NU? frågade jag - Ja, dem har ont om personal så det är därför jag fått hoppat in lite tidigare, tyvääääääääääääääääär... Asså jag e så jävla arg, jag älskar verkligen den tidningen, det är det enda jag begär på måndagar, och så är det slut! Om någon får tag på den, köp den! så får ni pengar haha!

Haft en bra dag på praktiken faktiskt. Så jävla kallt bara, haha C. hade blåa läppar när hon kom in! Nu har jag börjat komma in ungarna lite på livet och personalen är helt underbara!

Nu är det nanitime, måste fan lägga mig i tid nu när jag går upp så tidigt!

Puss på er

Bokrean

Idag käns allt så jävla mycket deppigare, hmm, det kan inte ha att göra med att det har pisseregnat hela dagen och jag har vart dyblöt konstant? Eh jo :( Det har ändå varit en bra dag, min handledare är så bra. Kan i stort sett komma när jag vill (inte när jag vill, men hon bryr sig inte om några timmar hit och dit haha) och blir hemskickad en timma tidigare, men det spelar fan ingen roll när bussjävlarna inte passar in... Men jag kan säga som så här, det kommer bli riktigt svårt att skriva en uppgift på detta, jag kommer få hitta ett problem som egentligen inte är ett problem i praktiken, men som i det teoretiska är det! Och... Jag vet hur jag vill vara och se hur när jag är 64!

Varför kommer allt på en gång? Speciellt alla erbjudanden... Ska vi göra nåt idag? ska vi göra nåt idag? ska vi göra nåt idag? ska vi göra nåt idag? - Roligt att sålla bland vänner :S Och andra dagar är det som att hela världen gått under!

Dagens lyckobudskap:

Stora hjärtan är som stora hav, de fryser aldrig till


Haha nu har jag iaf. fått som jag velat på två punkter, härligt härligt! Det lönar sig att hata.

Bokias bokrea måste vara ett skämt. Det är ju fan dubbelt så dyrt mot internet ändå! Jag tänker shoppa mig några böcker, sånt som man annars tycker kostar för mycket, sånt man inte riktigt behöver men vill ha ändå.

Nu kommer jag inte ihåg vad jag skulle skriva mer haha.. Kan inte göra två saker samtidigt vetty!

Jag ska iaf. träffa Frida sen och handla, och ÄNTLIGEN köpa Sofie's mode.

Leona Lewis - Take a bow





VFU

Första dagen på mitt VFU-ställe och jag stormtrivs (hittils) fan egentligen ska jag inte säga så. Då blir det bara fel! Men idag så var all personal kanon, goa att prata med och ingen jobbig pinsam tystnad. Resten av de anställda var också riktigt trevliga :) Viktigt med bra "kollegor". Barnen fick jag mig ingen riktig uppfattning om än, dem hade fullt upp med annat. Iof har jag vart på ställen innan som kanske bara haft en eller två i personal på den avdelningen, här var det 4 styckna + mig + en till praktikant. Viktoria min handledare är super och hon hjälper mig, får låna böcker av henne också :) Sen är hon inte så noga med tider så de e gott hehe...

Lite stressigare och jobbigare är resan ut till Landvetter! Men men, trivs jag går det jämt ut, så vi får väl se!

Helt sjukt att jag inte ens är trött. Sov ungefär tre timmar inatt, upp 05.45 håll igång hela dagen och nu är det läggdags för samma visa imorgon, men jag är inte ens trött!

Jag har bestämt mig för vilken soffa det blir och eventuellt tyg och färg, lite osäker fortfarande. Matta vet jag men köksmöbler är fan svårt. Kanske redan nämnt det iof.

Dagens lyckobudskap:

Lycka är att vilja ha vad du får

Fan det är någon sorts jävulskap som vilar över mig. Vet inte hur jag ska uttrycka mig men det jag tar på är bra, men det gynnar inte mig och ju bättre det känns desto bättre blir det för någon annan :S Jag ljuger om jag säger att det inte tar på mig, men... På något sätt ger det mig mer "styrka" snällt utryckt, egentligen menar jag hat till, att hämnas på det grisigaste sätt jag kan komma på. En vacker dag, hämden är ljuv. Den hämden är även tillägnat det jag inte tagit på men som jag trott gynnat mig. Lite suddigt att förstå jag vet, men det är lite det som är meningen...

Mina horoskop fredag och måndag har stämt in såååå jävla bra, trots att sånt är bullshit, men satan vad sanna dem har vart!

Jag vill tacka en helt underbar människa som står ut med min osäkerhet, mina tvivel och mitt velande, för att inte tala om analyserande. Denna människan tar sig tid att skriva meddelande mitt i natten, att allt kommer att ordna sig. Och bara det att h*n inte dömer mig när jag velar utan lyssnar och faktiskt förstår, sätter sig in i mitt tänkande och stöttar mig i alla beslut. Du ska ha ett så jävla stort TACK för detta!

Jag vill också tacka två till, en som jag kommit nära igen. Denna person som jag egentligen är så lik i grund och botten, som aldrig blir avundsjuk eller svartsjuk. Den andra som jag känt i så många år, vet inte så mycket mer att skriva än att du är du och det är jag så tacksam för!

ANOTHER DAY ANOTHER DRAMA


Partaj

Yes, i fredas var det partaj i lokalen. Ida firade sin 20 års dag *GRATTIS* och det var verkligen skitkul.. Mådde mindre bra igår bara, fy fan! Det är sjukt, ibland kan man dricka hur mycket som helst utan att bli bakis, och tvärtom. Ibland blir man full på en mun öl och ibland kan man dricka en hel tunna!
Men det var roligt att festa med några av mina bästa. Fick pratat av mig med min kära vän O. vilket behövdes och nu är kanske det mesta sagt!

Igår träffade jag min älskade Natta, faaaaaaaaaaaan va längesen det var vi träffades. Tack för att du kom ner till mig :) Var roligt att träffa M också ;) *vissel vissel* och tack för pratstunden! Sen gick jag upp till Linn som har köpt en puppie, Rex.. Så fruktansvärt go vovve! Och som vanligt så kan man aldrig gå därifrån så jag var hemma vid tretiden.

Idag har jag vart seg, seg, seg.. ROLIGT!

Finns massor att skriva, men inget som ska stå här!

(Bilder kommer imon, datorn vill inte riktigt med sig nu)

En liten fundering bara, hur många ungar ska Angelina Jolie ha egentligen?





Dagens

Idag har det varit en hyfsad händelserik dag. Lyssnat på föreläsning, diskuterat, skrattat, ätit själv på McDondald´s. Jag måste ha sett jävligt mobbad ut eftersom alla glodde empatiskt . Jag satt där i ett hörn med min sallad och dricka utan sugrör, stackars mig!

Jag fick höra en jävla rolig grej av en "klassis", det blev ett rejält missförstånd.

Maria: Jag måste skynda mig, såg några P-nissar gå förbi!
Jag: Ha? Ska jag skynda mig förbi penisar?
Maria: Hahaha neeeej, P-nissar
Jag: Ja, penisar
Maria: NEJ P - N I S S A R
Jag: Men va fan menar du? Vadå penisar?..... AHAAAAA P-NISSAR!! HAHA

Kunde inte sluta skratta sen när jag gick för mig själv till bussen. Så jävla sjukt samtalsämne ;)

Dagens lyckobudskap:

Den vise lyser utan att blända andra

TJIPP

Då var det dags igen!

Snart måndag, hatar söndagar. En onödig dag som bara drar ut på tiden! Idag har jag bara suttit och läst och läst och läst, känns som en evighet! Vaknade upp med en otroligt snuskig lukt av min äckligt bakfulla bror, han får skylla sig själv mohaha!

Helgen har vart bra men jag har varit så otroligt seg, pinsamt seg! I fredags var jag iaf. uppe hos syster och drack vin, bror och svåger var också med. Igår tog jag och Linn det lugnt tillsammans och fläskade i oss en massa snask och kollade på film.

Jag börjar få lite möbelstress nu, men det ordnar sig... Jag har en del ideér!

Morsan hade lagt till något kärlekstrams på datorn så det var jag tvungen att kolla in. Där kan man få sitt dagliga personliga lyckobudskap. Lite ironiskt men värt att ha med: (det var alltså mitt lyckobudskap för idag)

Den som sover med hundar stiger upp med loppor

Ska snart gå upp i min nybäddade säng och fortsätta läsa "perspektiv på skola för alla" - roligt va!!

Jag är bäst!

Fredag igen

Känns inte som att det var fredag för så längesen. Kollar på hjälp! som idag är sjukt kul, my kind of humor :)

F kom hit och vi var ute med två rosa reflexhundar förut, haha fan va söta dem är! Men satan vad kallt det var.

Träffade Emman och Kewin förut, söte göte! Fan va go han är... Vi gick runt och kikade (shoppade) och tog en fika!

Så nu kollas det lite på hjälp! och sen ska jag upp till syster och bror och ta med min kompis black tower ;)

kiss på er

Hello sunshine

Sol idag och jag har varit på ett strålande humör. Dagen började lite stressigt då jag inte hann med bussen. Det är sportlov nu så alla sketungar ligger hemma på latsidan, då passar busschafförerna på att dra ifrån för tidigt! Detta gjorde givetvis att jag inte hann med ett seminarium! Never mind, jag har kanontjejer i min basgrupp :)

Ut på promenad med F och E i det goa vädret. Så jävla härligt, får riktig vårkänsla i kroppen. Längtar till sommaren som fan!

Sen drog jag och morsan iväg till mölndal! Sedan hem och käkade världens goaste pasta/kycklingsallad med massa gott till.

För övrigt är det inget intressant som hänt!

Mitt liv är trist.... not.... Kiss å bajs

Man är väl ändå en käckis.

Haha jag vet, jag är fruktansvärt käck :) Och det är så jädrans kul...

Go dag, en föreläsning och ett seminarium sedan hem. Fick handlat två näsploppar me som förhoppningsvis kommer hålla lite längre än en dag!

Idag blir det till att möta upp shibbie, åka till huveröds och köpa lite hundkäk och sedan hem till Emilia.

Bye bye mr american pie...

Mys och fest

Fredagen var en rolig och udda dag. Jag åkte in till stan och mötte upp Anna. Skulle kolla lite kläder och shoppa presenter! Efter en shoppingtur var vi väl förtjänta av en öl. Så vi raskade in till Dubliners där Anna beställde en lyxsallad och så tog vi några glas! Sen var det hem och käka tacos och sen i bingen, har haft en riktigt hård vecka så man kan lugnt  säga att jag var trött!

Lördagen var ändå kanon. Emilia hjärtat firade hennes 20 års dag med släkt och familj och själv var man där :) Det var kanonmys med en härlig släkt. Lite dumt då jag inte visste om vi skulle äta var att jag hade tryckt i mig kinamat ett par timmar innan så jag var inte alltför hungrig när det serverades kyckling, fläskfilé, pasta/ruccola sallad med soltorkade tomater, knaperstekt bacon, oliver, fetaost, kall potatisgratäng, minibaguetter med olika sorters smör + ostbricka, cheesecake, mintkladdkaka, kaffe, chips, pop-corn, godis, öl, vin, sprit YOU NAME IT! Tack för allt.
Efter massa mingel drog vi in till stan vilket var en klass för sig... Stötte på jäkligt udda människor och jag var riktigt OJ haha! Fick ta lite hjälp av Mattsson och han lugnade mig lite, tack vännen!

Tack för att ni skålade med mig till minne av min pappa som varit död i tre år! Puss...

Idag har jag haft inläsningsdag så jag har vart "ledig". Lite trist bara att inte skrivarn funkar så det pajade ungefär halva dagen. Men jag och mor hann iaf med en långpromenad med Nova ute i solen..

Självklart kan jag inte missa ett nytt nummer av Sofis Mode. Här även med min nya favorit: Ramlösa Blåbär.


Linnéstaden

Lite "anteckningar" om min bussresa hem:

På väg hem, sitter på bussen 760 och klockan är runt 15.30 snåret. En pudel gör utfall mot en liten rackare, den hetsar även en annan vovve som står brevid. Jag ser en liten kanintaxvalp som verkligen äger gatan :) På bussen är det massa parfymdofter varav en luktar som mitt ex. Samma kille som alltså luktar som mitt ex sitter och diggar hysteriskt till sin musik, undrar om han ens är medveten om det? Man ser verkligen vilka som är "stanfolk"  - en tjej hade bänkat sig rejält på en bänk med underliga fast snygga kläder. Och jag undrar om killen som pratar om laserdome är medveten om hur högt han pratar? Och alla dessa bakverk, "nä har man mjölk i blir dem brända". Människor på stombussarna ser ju ut som löjdar hela högen, kan man montera mer upprätta säten? Bussbyte och sjukt mycket folk. Hatar när folk glor, speciellt dem längst bak. Men där var den snygga killen igen, undra vafan han bor. Han hoppar ju ändå av samma hållplats som mig! Får vi ta reda på.

Det här är en helt vanlig dag på bussen hem. Om ni undrar varför det står lite konstigt satt jag faktiskt och skrev ner detta på bussen, hade så tråkigt och blev så förundrad över alla människor ;)



Jag har en till sak att skriva ner som jag tänkte på vägen hem. Det finns olika sorters smala tjejer men det är en sort jag faktiskt stör mig lite på. Detta har inte att göra med att denna kategori tjejer är smala, dem är ett sorts eget folkslag av något slag... Tjejerna är i vilket fall sketsmala, har samma kroppstyp. Knotiga händer och långa fötter. Inga former och plattbröstade. Det är inte det jag stör mig på, utan ansiktet. Dem har ett leende som är menat vänligt men som är så fruktansvärt falskt. Precis samma ansiktsuttryck, dem gör något med munnen och lutar sig tillbaka lite! Hittils har jag stött på 3 stycken som alla likaväl kunde varit samma person!



Annars känns det bra i skolan. Vi får gjort mycket i basgruppen och alla är verkligen kanon. Igår var jag på möte i Mölnlycke kommunhus och jag var så lättad och glad när jag gick därifrån. Vi fick en skitgo dam som ska hjälpa oss med praktikplatsen (VFU:n). Jag är dock inte läsvan ännu och nacken knäcks efter 8-10 timmars läsning på två dagar ;)

Imon är det helg UNDERBART! Nu kommer den rätta känslan, jag ser fram emot helg :)

Kiss å bajs


Jossis mode

Skön dag. Endast en föreläsning och sedan hem. Nu är klockan ca 12 och om två timmar ska jag skriva kontrakt. Blir till att läsa lite innan dess. Boken är rätt tjock så den kan nog ta ett litet tag. Jag får göra upp ett schema över dagen eller nåt. Imorgon ska jag till Mölnlyckes kommunhus och prata med min VFU-ledare kl 9 och jag hoppas att det  inte tar så lång tid, då har jag mer tid till att läsa!

Det negativa idag är att jag har en sugande känsla i magen. Allt är fel, äter jag mår jag illa, äter jag inte mår jag illa, dricker jag mår jag illa. Tror det är all stress och allt kaffe ;) Men aldrig kul att ha ont i magen...

Vädret är fortfarande kallt och ruggigt och jag har gått med vantar sedan oktober, trots att det var rätt varmt då. I vilket fall så har jag även haft långa naglar tills jag satte på jävla fejknaglar som förstört allt. Så på alla mina vantar har det gått hål i fingertoppen *trist*, ett par är glömda hos Ida och ett par har lillebror snott. Kul info haha.. Men på vägen hem gick jag för att handla nya vantar. I alla affärer har dem fått in vårkläder och rent vårmode. Det var så satans härligt att gå in i en affär där allt är vitt, rosa, gult, blått, blommigt, randigt etc. Jag fick en riktigt härlig vårkänsla och ett sjukt sug efter att shoppa. Så jag köpte mina vantar, Sofis Mode* och en kaffe och strosade runt på stan ett tag. Gick in på Hallbergs Guld och såg maaaaassa fina smycken. Jag har blivit såld på stora "moderna" silverringar. Min dramapedagog hade Göteborgs snyggaste händer så det tänker jag ta efter. MEN då ska man ju hinna shoppa smycken, kläder och annat. Får väl unna sig en dag på helgen (hmm inte denna iaf.)

* Sofis Mode var riktigt bra, massa härliga tips och jag blev glad av att läsa den. Så det kan jag rekomendera till fritidsläsning :)

Puss och Hej


Baksmälla

Lördagen blev otroligt lyckad och väldigt speciell.

Började kvällen med att hämta packet på flygplatsen och slavade ut i buschen. Frida med hund kom hit och vi satt fan och groggade hela natten. Frida, ja, din käft gick i ett... Men satan va roligt det är att lyssna! Det är livsfarligt att vara med varan då vi inte har någon tidsuppfattning! Frida blev lite pumsig vid 6 tiden och jag tyckte hon var tråkig. Då slår Jossi en pling till en "vän" och sticker ut på äventyr runt 7 och styrde kosan hemåt vid 10. 3 härliga timmar sömn och jag kände mig som en prinsessa hela dagen igår!

Blev lite skumläsning så man inte är helt tappad. Känns jäkligt skönt att jag har alla böcker nu...

Imorgon är det endast en föreläsning och sedan hemåt för kontraktskrivning!

Våran nya vän Tony kom och serverade One Tree Hill på ett silverfat igår, sweet!

Kiss å bajs


L a n d v e t t e r

Yes, lördag kväll snart då. Sitter mest och inväntar tiden tills jag ska åka och hämta mamma c/o på flygplatsen. Grisarna landar från Gran Canaria och är la bruna som fan nu.

Jag ser ju inte riktigt fram mot de kommande timmarna nu, diskmaskinen har pajat så det är disk överallt, måste plocka undan all skit johanna och razmus dragit fram, ta ut nova på en promenad, dammsuga, städa bilen och duscha haha :) Trist...

Jo.... Igår när jag körde in Marvin och hans kompis till stan var det värsta olyckan på motorvägen vid mölndals bro. Det såg ut som att en bil hade sprängts. Please, bor i i USA eller? Vet inte vad som hände, har inte hittat någon artikel. Men jävlar vilket spektakel!

Härligt att lyssna på lite music... Kan starkt rekomendera: Wyclef Jean - Fast car riktigt bra!

Får hoppas F och B kommer hit ikväll då så jag slipper vara alone.. Puss på er!

Härliga helg

Kom precis från Linn och som vanligt får man tvinga sig därifrån för att vi annars kan sitta uppe hela natten och tjöta om allt och inget. Idag hade vi båda två saker vi ville komma fram till, men började tjöta runt ämnet hela tiden så det blev inget med det. För övrigt är jag lite berusad så vi suttit och pimplat vin i ett par timmar mohaha.. Mamma ringde och sa att hon hade massa brännvin med sig till mig vilket är behövligt just nu! ;)

Så egentligen vill jag bara önska TREVLIG HELG! Som jag vet kommer gå jävligt snabbt!

Jag älskar min hund och hon är den bästa ;) Hoppas många stör sig riktigt mycket på det...

kiss å bajs

Drömmar

Jag har ofta klagat till Linn att jag aldrig drömmer om pappa. Jag har inte drömt om honom en endaste gång sedan han dog vilket är 3 år sedan nu den 9 Februari. Men inatt så gjorde jag det. Jag kommer inte ihåg om jag träffade honom, men jag tror jag gjorde det en snabbis. I drömmen saknade jag honom så mycket att jag planerade väl att vi skulle vara med varandra en hel dag. Så jag började fråga mamma om pappa skulle vara nykter i helgen... Hmm... Det var iaf. en trevlig dröm med många av mina familjemedlemmar! Och min första dröm där pappa stod i fokus.

Vaknade upp med en fruktansvärd ångest eftersom jag trodde att han fortfarande levde :( Jag tänkte på nåt konstigt sätt att jag skulle ringa honom nu i helgen!

Du har det bra där du är! Även om du inte finns på jorden så lever du kvar i oss. Vi är och kommer alltid att vara en del av dig. Älskar dig

Om ungefär en timma bär det av till skolan i detta pisseväder. Fy fan! Å så ska jag handla böcker idag med.. Tog inte bilen igår men funderar starkt på att göra det idag!

Ha en trevlig fredag

Uppdatering

(Detta inlägg skrevs igår kväll 31/1)

Okej, lite uppdatering för dem som inte riktigt hänger med i svängarna:

Den 1 April flyttar jag till min alldeles egna lägenhet i Balltorp. Det blev inget med Mölnycke då det dök upp lite problem. Hoppas det klarnat nu ;)

Började tänka lite nu när jag skrev till en kompis.

-"Har du kille nu?"
Att svara på det är alltid lika svårt. Svaret i sig är väldigt enkelt: "Nej" men att sedan skriva om det och prata om det är inte alls lika lätt. Ofta så intalar man sig själv att: Jag hinner inte, jag vill inte, finns inte plats för någon ny bideba bideba bideba... Grejen är att man vill alltid. Men det är ju inte så glasklart. Att hitta någon är världens svåraste grej, att behålla någon är ännu svårare. Och nu kommer det där dumma svaret som aldrig någon tror på. Men som mitt liv är just nu är det väldigt svårt att ha någon samtidigt som jag vill. Jag har knappt tid för mig själv, det går självklart i perioder, men om vi pratar nutid. Det är så krångligt att träffa någon ny, särskilt om det hänt väldigt mycket som man inte riktigt kan släppa, eller håller på att hända. Tänk om jag skulle berättat för min date (som jag avblåste) allt om lägenheten/lägenheterna, alla förhållanden som splittrats och hur jävla kämpigt det vart den sista tiden. Hmm, inte så käckt kanske... Detta kan man skriva om i all oändlighet men mina tankar satte fart efter att jag fick den frågan!

Jag och syster har vart ute i stormen idag och shoppat IGEN haha.. Får passa på, och jävlar vilka reor vi har hittat.

Dramalektionen idag var sjukt rolig :) Läraren är så jävla proffesionell att man får gåshud. Min basgrupp är riktigt bra och vi kommer jättebra överrens. Tycker om dem lektionerna då man kan släppa så mycket. Jag ska inte säga att vi leker in lärdom för det är seriöst och allt har en mening, men jag får så många aha-upplevelser och då är det bra!

Imorgon har vi bara en föreläsning på 1½ timma, börjar 13 och slutar 14.30 så det är skönt. Och sen blir det till att göra av med pengar på en massa böcker!

RSS 2.0