Helt slut

Jag är helt slut idag och vet inte riktigt varför. Brukar iof vara så på måndagar om man vart bakis på söndagen. Uppe tidigt och iväg till den person som hjälpt mig få rätsida på mycket. Hon är klockren, jag får sånna AHA-UPPLEVELSER hela tiden. Man tänker inte på att allt är sammansvetsat med varandra, och ännu sjukare är det när man fattar att.... så är faktiskt fallet!

Ösregn är alltid roligt, not! Färjävligt när man har hund och en morgontrött Jossi, annars är det bara kängor eller stövlar och regnkläder som gäller.Ska snart ut med damen igen men nu skiner solen ser jag.

På onsdag ska jag på undersökning hos tandläkarn *hjääälp* hatar tandläkare och doktorer...

Jag är så glaaad, det är så mycket premiärer nu i veckan att det är sjukt :) Tänkte skrivit upp alla men det var en del haha.. Så från och med nu ska jag vara klar med allt kl 9 på kvällen för då börjar allt.

Låttips: T.I & Justin Timberlake - Dead and gone

Myspys

Helgen har vart väldigt bra. Min fredag började med att jag fick ett meddelande av Mickan, hon ville komma hit och mysa till det lite eftersom hon aldrig vart här. Så hon kom hit och jag och Nova mötte upp henne vid bussen, väntade in Linn och sen åkte vi och handlade på systemet, willys och pizza på nisse's... Sen gick vi hem till mamma och Jörgen och käkade upp pizzan och Mickan tog ett glas rött hehe! Vi tog ut hundarna så dem fick springa av sig och sen gick vi hem till mig och satt och tjötade i flera timmar. Vid tolv ett satte jag igång och slingade hennes hår och sen tonade jag mitt... Helt själv ;) Så till lite chips och dipp pratade vi massa hemlisar tihi!

Lördag morgon bar det av till Ullared. Vi måste vara dumma i hövvet som åker dit en lördag runt 10 när det är löning! Kön in skulle ta runt 1½ timma så vi skippade det och gick runt i småaffärerna istället. Hittade ett par snygga stövlar, svarta med höga skaft och lite mc-inspirerande. Blev grymt besviken eftersom det fanns en massa jag skulle kolla på men vi får åka snart igen bara. Vi åkte iaf. till kungsbacka och kikade där, kungsmässan var lika knökfullt så det sket vi i, istället åkte vi till freeport där jag träffade världens vackraste uniformskvinna, Emilia, det var roligt att se dig vännen!

Anna och Jonathan bjöd på inflyttningsfest på kvällen så dit åkte jag. Ut till Olskroken. Det var skojit och kul att träffa folk man inte normalt sett hänger med, man kan ha riktigt kul trots att man inte är bästisar ;) Vi drog till rockbaren och det var helt okej med folk där. Det var ett jääääävla liv innan vi kom dit, snacka om bänga människor som svassar runt på stan, men man kallar inte mig dvärgjävel utan att få tillbaka. Träffade på några roliga engelskmän me, trist att ens engelska är sjukt gräslig men man tjötar om allt mellan himmel och jord haha. Kul att inte londonbor kan säga R haha. Massa spring hit och dit och jag gick och mötte Rickard och hans vän innan jag skulle hem. Den lille jäveln gjorde så att jag missade tåget så jag åkte hem med Marvin 05:15 men vi hade det så mysit. Lille Rickard :) så go han är !

Kom i säng strax innan 6 helt djupfryst. Tur att jag hade druckit så jag somnade snabbt, fan va kallt det var! Och idag har bakis stått på schemat! Jag tror det kommer bli en spännande vecka...

Puss på er

Äntligen

Jag kan ju säga som såhär, allt går om man bara vill :) JAG FICK NOVA ATT SKÄLLA FÖRUT. Alla som känner mig vet hur jag har kämpat med detta genom åren, hon är trög och enveten helt enkelt. Men idag började jag kampa med henne riktigt ordentligt för att få upp hennes kamplust lite, annars griper hon och släpper direkt. Jag fick igång henne och drog trasan ur munnen på henne och i förväntan... VOFF! Jag blev överlycklig kan jag ju säga. Sen försökte jag mer men då var det stopp igen. Men övning ger färdighet, nu vet jag vad hon är svag för!


Johanna sover här inatt så snart blir det massa syskonsnack :) Och jag kan ju säga som så att det blänker rätt rejält här hemma, jag har vart såååååååååå duktig idag och verkligen städat i alla små vrår, allt är nytvättat och diskat!

Det har vart en mycket bra dag idag :)

Helt sjukt

Ja, det är fan helt sjukt. Har pratat ett par dagar om att dra ut min visdomstand eftersom det fortfarande är gratis. Hade ont hela våren och sommarn i omgångar och varje gång smärtan går över glömmer jag hur ont det gör. Så var jag på vårdcentralen med min mor i brist på sysselsättning, hon säger till mig att gå upp och boka tid, men nej nej det ringer jag nån dag på veckan *eller inte* jag har ju inte ont som sagt. Paula drar ut sin och jag känner mig näst intill tvingad att ringa, hon fick betala - jag gör det gratis. TROR NI FAN INTE ATT DET HAR SVULLNAT UPP IDAG OCH INTE GÅR ATT TUGGA MED TANDEN? hur kan det bli så precis när man pratar om det? Hypokondri? Näe, bara det att det legat på is i en månad nu, om inte två :)

Kom iaf. precis från Linn. Mia kom upp så vi satt och tjötade och tiden rann iväg,  hon e rolig hon :)

Nu är jag äckligt trött

kiss å bajs

Ideér

Ikväll, eller ett bra tag nu men just ikväll har vi pratat väldigt mycket om dessa ideér som jag gillar skarpt. Så jag kanske har en plan nu, vet inte alls om jag kommer gilla det men det hänger på min framtid. Hoppas planen går att förverkliga  och att jag blir nöjd. Kan ju som bekant vara rätt velig :) Men jag känner mig nöjd med ideérna som finns hittils.

Synd att jag missar Danmarksresan på fredag, hade vart så roligt! Men men, så e det...

Nu ska jag skriva vidare på min framtida inköpslista till ullared, vet inte när jag ska åka men lika bra att skriva upp när man vet vad man behöver så det inte blir "vad var det nu igen?" och så kommer man hem och kommer på det.

Jag har även tänkt att "renovera" badrummet lite till, ska byta ut dem gröna kakelplattorna genom att sätta på vit plastfilm eller vad man nu kallar det. Blir nog lite lite mer stilrent då, gillar ju inte när det är plottrigt. Räknade dem gröna plattorna till 105 st så det blir en del rita, klippa och klistra. Ska byta ut handtagen på mina skåpsluckor med till lååånga cylinderformade och det var 21 st. Självklart får detta bli i framtiden, det är ju inte gratis om man säger så..

Kraam

Kalas

Grattis Razmus på 9 års dagen!

Snart kalas. Lovade morsan att ge henne några av mina servetter
"du behöver inte köpa, jag har massa fina hemma"
"tack va bra"

Jag är hemma och fixar lite, tar ut Nova på en promenix och går till mor.. Lovade att skruva ihop hennes nattduksbord.
"du glömde servetterna, eller hur"
"eeeeh...... ja"

Haha så typiskt mig. Men nä, ger man någon tusen uppgifter får man nästan räkna med att någon blir glömd. I vilket fall skruvade jag ihop nattduskbordet utan någon hjälp och jag är stolt som en tupp haha, gjorde ett litet fel iof men det är inte mitt ändå hahaha!

OM jag är nöjd med mina mattor, JA! Det kanske räcker med 2 och nu funderar jag på om jag bara ska ha dem mörkbeiga istället för en oblekt.. i-landsproblem (härmar shibbie haha) så det får jag tänka mer på i oktober :P
Såg lite billig målarfärg idag med, ska kolla så kulören stämmer överrens med mitt huvud och då kanske det blir målning i November nån gång :)

Idag har jag både skällt och skrattat åt Nova. Det börjar med att hon gnyr och piper som en idiot kl 7. Jahopp då får man kasta sig upp och springa ut med hunden. Där finns tre alternativ:
1. hon är törstig (hon sover i mitt sovrum med stängd dörr, vakthund ska inte vandra runt på nätterna)
2. hon pissar snart ner sig
3. hon skiter snart ner sig

Jag kan säga att hon var både alternativ 2 och 3. Blev så arg bara för hon hörde nåt i skogen, och när jag säger "sätt dig och baja dåååå" - då sätter sig hundfan ner haha. Blev arg och gick in i svalen men precis när vi kommer in gäspar hon stooooooort och gör det där roliga pipet.. Så hon är riktigt skitinödig fast jävligt enveten, ut igen och det sprutar ur röven på henne! Men det kan vara från grädden igår...
Det roliga var när jag skulle gå och slänga skräp, jag slänger massa tidningar och säger till Nova som tittar ner och luktar på något "kom nu :)", hon tittar snabbt upp och har...... en heeeeeelt GRÖN näsa hahaha! Det är alltså gröna alger som fastnat haha.. Tog kort på det men det blev inte så bra!

Jag har inte gjort nåt



kärring på täppan



Jag bara älskar min nalle otroligt mycket





Mitt andra hem

Var på Ikea idag igen, känns fan som att jag bor där. Men jag får inte nog :) Självklart hade det var roligare att kunna shoppa loss på Mio men jag är singel och fattig så det får bli budgetvarianten. Tänk en fattiglapp som jag och hur bra jag börjar få det här hemma men jag kommer aldrig bli klar. Se som idag, köpte nya mattor som jag ska ha i hallen, varför? Jag har ju redan en fin. Men nepp, får jag en idé så måste den förverkligas och om man hittar mycket fynd så varför inte. Jag är en riktigt smart shopper!

Igår fick jag upp hyllan, rullgardinen och toarullehållaren och ingen var lyckligare än jag! Det var en del strul med skruvdragare hit och slagborr dit. Slagborren hade fel borrgrej som bara gick till trä i den storleken jag skulle ha så det glödde rätt rejält haha, alla andra storlekar gick till betong, så in till grannen och fjäska. Han är av den gamla stammen så han tyckte att jag var en tjötröv som kunde gå till ett annat rum och ha kafferep så han kunde borra ifred haha. Men han fixade det. Då hade vi fått expanderplugg till gips, hallååååå det är ju fan betong, men som tur var hade jag långa skruv och stora plugg, och när borrandet började satt det en "påle" eller nåt i vägen som man inte kom igenom så då fick vi byta placeringar där med. Sen när rullgardinen skulle upp var skruvdragaren urladdad (den är inte min och jag har inte laddaren) och vi hade inget att borra hål med, så vi får slå egna hål. Då var det felmarkerat på väggen så där blev det två hål extra, men tillslut kom den upp ;) - Tack snälla snälla Jörgen för hjälpen och självklart Rolf då!

Så kom hem för ett tag sen. Har vart ute med Linn och hundarna och hon hade med sig massa godis till sök som vanligt ;) Alltid mysit att släppa hundarna olagligt på fotbollsplanen och tjöta!

Imon blir det kalas för lillebror, men först inhandla present och hinna med hunden!

By the way, fick en go elräkning idag, fläska på bara, gör det!

På lördag blir det inflyttningsfest hos Anna och Jonathan - ska bli riktigt skoj!

Puss å kram

god natt

Jag och Nova säger god natt, dags att nana.. Man är så enveten och håller sig uppe trots att det sticker i ögonen "det är helg, då ska man vara uppe sent" haha sjuka människa...

Imon får jag som sagt ÄNTLIGEN hjälp att sätta upp hyllan i mitt sovrum. Då får jag bara hoppas på att den håller sig kvar på väggen och inte ramlar ner på mig. Jag ska även sätta upp min nya fina toarullehållare, hatthylla och skruva på benen till tv-bänken. Kanske kanske kan jag sätta upp rullgardinen me. Men jag är lite tveksam på om jag ska sätta den utanför eller innanför? Innanför blir nog bäst men dubbelt med jobb och jag har redan ritat upp på väggen där den ska sitta.. Jaja får se imon!

Det blir nog en fika på det så jag får skynda mig upp och lägga ut mattorna och vika resten av tvätten. Får ju se lite propert ut när det kommer folk haha..

Natti natti

8 veckor

8 veckor tuff





Å titta vad liten ramburten var, men stor nog åt Nova ca 2 månader äldre


Lördag

Det här är det värsta med att vara singel. Sitter ensam på en lördag och har inga som helst planer. Eller joo, jag tänkte tvätta lite lakan om en stund PÅ EN LÖRDAG... Då är nåt fel!

Nova ligger iaf. och är helnöjd med sin aktiveringsboll med köttbullar i :) Hon är som bebis, hon älskar gossedjur så vi köpte en nalle till henne igår som hon blev överlycklig av att få. Hon ligger och pussar och tvättar den. Nu kom hon från ingenstans och hade nallen i munnen och var hur stolt som helst haha... Hon ser så rolig ut när hon kommer så :) Snuttan.

Jo, glömde skriva upp att jag fick köpt korgar igår med som jag ställde i min tv-bänk, nu är det inte så plottrigt längre och jag är helnöjd, men det fattas en korg till ett fack :( Faan. Får köpa mer nästa månad!

Imon får jag nog ÄNTLIGEN upp min hylla i sovrummet och kanske min rullgardin och nya hatthylla... :) Mycket att göra!

Å Linn, jag kan ju säga som såhär.. En malle, nej nej! Ska berätta sen men det är en sån ras man blir tokig på!

When I grow up

Köpte mina efterlängtade krokar förut, fast i helt fel färg :( Jag har ju köpt hallmöbler i bok och dessa krokar var i ek. Störande är att i bäckebol fanns två i bok som jag sket i att köpa för kållered hade haft större urval och myyyyyycket billigare innan, men inte längre. Skit samma, man får väl blunda för det då! Mattorna var inte lika billiga i kållered så jag ringer bäckebol och kollar om dem finns kvar nu i helgen eller början av nästa vecka! Vi åt en god frukost på Ikea med, gratis :) Köpte lite annat smått och gott i en serie jag ska ha. Nu har jag kommit en bra bit på vägen! Fattig fattig fattig...

Våra bebbar



Den här synen brukar jag vakna upp till varje dag (Hon är skendräktig när bilden togs vilket förklarar dem enorma tuttarna)



Snart så

Längtar tills imon, känns som att det kommer bli en härlig dag. Ska upp i tid och åka till Ikea. Hittar förhoppningsvis det jag tänkt mig och är sedan fattig och får leva utan mat i en vecka men det skiter jag i ;) Blir nog en fika på det och massa prat om allt.

Jag är stolt över mig själv. Har gjort enorma framsteg idag, inget märkvärdigt för någon annan men verkligen för mig. Jag börjar bli medveten nu. But I still have a long way to go!

Det blev inget filmmaraton med Ida idag, hon skulle upp och jobba imorgon tidigt plus att jag själv skulle iväg så jag jag sitter själv istället och har riktigt tråkigt faktiskt. Ska ta ut Nova på hennes sista kiss snart och sen får jag försöka sova. Det blev en till promenix förut så hon behöver inte ut och gå  så de e skönt!

Känner mig besviken!

À revoir

Långpromenad

Jag, Linn och hundarna gick en riktig långpromenad i förmiddags. Vi gick väl kvart i tolv och var hemma tjugo över två, riktigt härligt. Det blev en sväng ner till kållered där vi vägde hundarna. Nova har gått ner ett kilo (kände det på mig när hon vart så instabil de senaste) och Rex hade väl gått upp 7 kilo eller nåt sånt :) stora killen! Sen satte vi oss och tog en dricka.

Håller på och tinar upp köttfärs men är fan hungrig som en varg, att det ska ta sån tid. Och sen ska maten lagas också, jag ska äta så mycket att jag blir äckligt mätt :) yum yum!

See ya lateh

Drömjobbet

Har precis suttit i 2 timmar eller nåt och skrivit ansökan till ett av drömjobben. Snacka om ödet, jag har pratat om detta yrke under en period nu, hur kul det hade vart och vilken erfarenhet det hade betytt.. Men hur jävla svårt det är att få jobb inom det området. Å vips så kommer det ut att dem söker en person :) Så nu får jag hålla tummarna på att dem hör av sig! DÅ blir jag överlycklig...

Idag har jag tagit det första steget mot en bättre framtid. Det känns inget speciellt idag mer än att trycket och nervositeten släppte. Det kommer inte bli bättre imorgon eller övermorgon heller, men så småningom. En människa har uppmärksammat mig, jag behöver inte förklara varför jag tycker si och så, jag får det förklarat för mig istället.

Upptäckte igår att min kalender bara håller till oktober, intressant fakta men det är faktiskt roligt att köpa ny kalender och skriva i massa nytt :) Jag bara måste ha dem tillhörande krokarna till min hallserie me...

Snart ska jag ta mig en go dusch, hoppas bara varmvattnet är fixat, det är fan ljummet. Jag vill ha det kokhett så det är imma på spegeln :)

Och imon kommer eventuellt Ida till mig, då ska vi ha OTH-maraton och så sussar hon över. Ska bli trevligt, kanske ska iväg tidigt på fredag men det fixar vi då!

Toodilooe

Tvätt och disk

Har nyss vart nere i mölndal och gjort ett par ärenden, jäääävlar va kallt det är. Igår när jag var ute med nova vid 10 tiden hade jag fan på mig vinterjackan, och då frös jag inte men innan dess, oj oj då hackades det tänder.

Kom som sagt nyss hem, sprang ner till tvättstugan i 190 km i timmen, var där 10 i och hade tid från kl 14 så jag kan inte ta så mycket för det måste ju torka också. Kändes skönt att mitt stooooora diskberg var diskat, så nu är allt rent och fint och jag har precis ätit min middag bestående av cornflakes filmjölk och russin :)

Ska ut och promenixa med Frida och hundarna sen, ska bli riktigt härligt. Det var ju så längesen me så ska bli kul att se hur hundarna reagerar på varan... Bettan är ju skendräktig me så hon är lite tjurskallig nu!

Igår var jag på Ikea med min bror och fick köpt en hatthylla och ett skoställ (det förklarar min middag) och nu längtar jag ihjäl mig tills jag fått upp det. Känns så onödigt bara innan jag målat om så nu måste jag verkligen sätta fart med det.. Men det är inte så kul att ringa förbo så dem ska besiktiga det jag målat när nova har gjort rivmärken på två väggar för hon inte kan ligga still när hon sover :S

Nu ska jag sätta mig och andas ut en liten stund innan det är dags för tvätten och promenad..

Kram på er


Inte idag

Idag är det depp igen.. Sjukt fort ett humör kan ändra sig! kanske för att det är måndag.. Men idag känns det som att jag vill stänga ute omvärlden och bara deppa, men inget blir bättre för det. Ska ner till Mölndal snart i vilket fall, kan väl vara bra kanske. Usch jag längtar inte tills onsdag, det kommer vara superskönt efteråt men det känns som att jag ska till tandläkaren eller doktorn!

Kallt

Herrejevlar va kallt det har blivit så snabbt.. Bara denna veckan, nu är det jacka som gäller och sent på kvällen är det fan vinterjacka och vantar, förfryser ju annars. Måste köpa mig ett par höstskor, får nog bli uggs, dem passar till det hehe!

Men nu har allt börjat bli så mysit, jag har alltid en speciell känsla i kroppen när det blir höst. Allt känns så friskt och fräscht :) Nu blir jag helt skapande och vill hitta på massor med saker, det är inte lika jobbigt nu!

Gott är det iaf och sitta med sin helt nya dator i sängen, skriva och lyssna på musik :)

Imon ska jag iväg på en del ärenden... Och jag fick inget nattligt samtal :( Hade sett fram emot det lite, typiskt!

Sleep tight

söndag....... som vanligt

Sitter här och käkar frukost :) Lite sent kanske men jag somnade sent, och till skillnad mot folk som bor helt själva har jag en hund att tänka på, hon är prio 1 på morgonen. Och just nu fäller hon som en tok så då är det bara att ta med sig kardan och gå ut i skogen.

Idag är det också kanonväder som igår.. mm det får mig att vilja köpa hämtmat haha, kanske nåt thai eller indiskt. Men jag har sååååååå mycket att göra idag :(

-Städa, dvs dammsuga, damma och plocka undan allt
-Boka en tvättid
-Diska mitt dunderstora berg med disk
-(kanske) Laga mat
-Ut med hunden som vanligt
-Ta hand om mig själv, duscha och lite annat

Det kommer sluta med att jag gör en grej och skjuter fram resten..

Fan va arg jag är nu, tror ni inte jag trampade på minaa piloter förut :( ANDRA paret nu som går sönder.. Jag måste ha sånna, kan inte leva utan dem så det blir till att köpa två par nu!

Bye bye


natti natti

Nu säger jag godnatt med en massa inredningsideér till lägenheten, mest till hallen.. Tror faktiskt jag vet hur det ska se ut nu :D sen tror jag att jag ska byta mina fula orange-bruna-wannabe-ek dörrar med trähandtag till vita med silverhandtag. Nackdelen är att om jag börjar hålla på så, då kommer jag snart vilja byta skåpsluckor och snart är hyran uppe i 25.000:- med alla mina ideér tjohooo! cJag måste bara få tummen ur röven och ringa till förbo och be dem komma hit för en besiktning men orka ha hit dem... Men joooo det orkar jag, gratis färg vafan!

Så inatt får jag hoppas att jag inte vaknar av massa bonk och stoj så jag tror att det är inbrott hos någon, inte roligt att ligga vaken och hacka tänder i en timma :( Tur jag har Nova, som by the way redan gosat in sig och nog väntar på att jag ska komma in och göra detsamma! (det värsta är att jag tror att jag kommer få ett nattligt samtal, ska man då svara eller inte? Och kommer jag kunna somna om?)

Och syster yster, sorry om jag var så seg förut, jag förstår din oro till tusen och är själv lika concerned!

Natt natt....

Nights in white satin

Jag måste bara tipsa om en grymt vacker låt till er som gillar gamla fina 60-tals dängor..

The Moody Blues - Nights in white satin

Jag satt för några veckor sen och kollade på European Gigolo, och denna låten kommer när Deuce Bigalow sitter på ett café och har smält i sig några haschkakor haha.. Men fan va fin den är! Ladda ner den :)

Har vart ute med vurten i det HELT UNDERBARA höstvädret, just denna dagen påminner mig om varför jag älskar hösten. Lite kyligt i vinden så man kan ha kofta eller tunn jacka på sig och soligt. Löven har börjat bli gula, orangea och röda! Djuren trivs i det med.. Det enda negativa är älglusen äckliga kryp som suger blod!

Nu ska jag äta spagge med kötefärs

(sen ska jag sätta in en jättefin bild på vovvsingarna)


Dongel

Idag är jag "lycklig" (inte fullt ut då jag får raseriutbrott titt som tätt på min inneboende svarting), tänka sig att jag sitter med min laptop i mitt knä, hemma hos mig, på kvällen, och skriver blogg :) Det är faktiskt total lycka. Jag har ändå bott på gundefjällsgatan i 5 månader och 16 dagar utan dator och det tär på en vill jag lova. Komma hem till familjen dagligen, dem som jag flyttade ifrån för jag ville bli vuxen!

Nu ska jag skriva en del saker som nog inte är så bra. Kommer säkert ångra mig när jag klickat på publicera men detta gäller min hund. Just nu, eller inte just nu men för en kvart sen (har vart ute på långis med kex och vurt) planerade jag mord. Man säger att hunden är människans bästa vän, men tänk en bästa vän som du delar allt med, tillslut brakar det ihop. Nova är min lilla ögonsten men just nu står hon inte högt i kurs hos mig. En tik som har jobbiga löp och skendräktig(heter?) är världens fitta, allvarligt talat. Jag planerade att först kastrera henne, sug ur skiten bara. Sedan ska jag be dem kapa hela hennes luktsinne så hon inte kan spåra, sätta nåt i öronen så hon inte hör och dra loss hennes klor... Då kanske hon lugnar ner sig? Nu undrar ni säkert vad man ska med en sån här hund till, och det undrar jag med... Just nu! Men hon är mitt hjärta och lungor som läser mig innan och utan, hon ställer inga krav - det som händer det händer, hon är med mig konstant. Men ibland hade det vart skönt om hela matskålen hade vart tömd när man kom hem eller är hemma så jag vet att hon får i sig allt, eller slippa gå på helspänn genom gården för en katt kan komma precis när som helst och gå ner för svalen utan att stressa! Hundägare som har tikar förstår nog mig nu, hoppas jag ;)

Och vad sa jag igår om bakfylleångesten? Fy fan va töntig man är haha. Nu fick jag höra att det bara är roligt när jag skickar massa mess sent på nätterna ;)

Nu ska jag bli ännu fetare och trycka i mig godis och fanta

Carpe Diem

skoj skoj gott gott

Som jag redan har skrivit idag sitter jag här med lite bakfylleångest. Jag är inte bakfull på det viset att jag mår illa och det snurrar i huvet. Det är mer ångesten... Och den äckliga smaken i munnen! Jag får alltid ångest efter att jag druckit, varför köpte jag det? Varför sa jag si? Var jag tvungen att göra ditten? Jag har sjuuuukt skoj ute och imon är det en annan femma.. Men detta hör till haha :) Bror fyllde 25 igår så självklart skulle han firas. Var på kalas hos honom när planerna började smidas. Han har fått så fint hemma och han fick massa fina saker, jag måste ju självklart skoja till det lite me hehe.

Så nu sitter jag och funderar på om jag ska sätta in kebabtallriken från igår i ugnen och svina i mig den, eller om jag helt enkelt ska skita i det? Jag börjar bli riktigt hungrig så det kommer nog bli svinerier ändå :) Skendräktiga bettan är så jääävla jobbig så jag kan inte annat än tröstäta. Jag fick tips om hallonbladsolja igår, att det ska motverka skendräktigheten. Eller att man kan plocka bladen från vildhallon i skogen och typ göra te av det och sedan hälla över maten! Jag är öppen för förslag så jag ska allt ta och prova det...

Angående mitt bitmärke har jag fått många ursäkter och ska bli bjuden på en drink nästa gång vi stöter på honom haha!

Nu orkar jag inte skriva mer men om ni är sugna på mer detaljerad läsning får ni gå in på nattstad :) Idag var jag otrogen kände jag!

Puss och kram

Lite av allt

Helgen var bra.. I fredags var jag hemma hos morsan, fick sympatiäta där då de flesta har någon att käka en god middag med på helgerna medan jag sitter i min ensamhet ;) Så käkade lite räkor och tog några öl. Hem hyfsat tidigt (02.30) På lördagen skulle jag och anna gått ut egentligen men hon drack lite för mycket dagen innan och jag var inte helt hundra på om jag ville me, fy skäms för jag gick ut sen ändå :S Gick iaf. hem till Broder, han har ju en ny lya. Lite folk där, lyssnade på musik, tjötade och hade det allmänt trevligt. En flaska vin senare beslutade jag mig för att följa med grabbarna in, dem skulle få skjuts av Marvin både in och hem och gå till nivå så då tänkte jag, gratis gratis gratis! Nova fick sova över hos morbror för han ville ha en myskompis när han kom hem. Det blev på tok för mycket dricka fast jag var helt okej :) Fulla och dumma ville vi in på Hard Rock och kolla läget, det var roligt men jag blev biten i armen :S fråga inte :P tillbaka till Nivå där den lille pissråttan till vakt trodde han var nåt, detta var alltså min favoritvakt men inte längre..

Besöket på kebabhouse var det roligaste :) Jag pratade i telefon med rickard och så ville jimmy byta några ord.. Han sa nåt roligt precis när jag tog en klunk cola, och självklart sprutade jag ner hela han haha, han såg så oskyldig ut "men va gör du?" haha helt lugnt... Vi har alltid kul när vi är ute!

Och nova den lille jäveln är skendräktig.. Om nån vill ha henne så är det varsågod. Jag märkte det när jag skulle hämta henne i söndags hos jimmy, hon brydde sig knappt när jag kom, gick lugnt fram och hälsade och sen hoppade hon upp i sängen och söv tills vi skulle gå.. När vi gick brusade hon upp mot en hund som inte ens tittade åt hennes håll och hon kunde inte släppa det.. Hemma hos mamma sprang hon ut på baksidan och låg där i flera timmar, när jag tog in henne ägnade hon ytterligare några timmar åt att pipa.. JAHA tänkte jag då var det dags igen... Gick hem och kollade almanackan, dag 64. Jajamensan nu är bettan skendräktig, exakt på dagen! Om jag inte skaffar fram pengar fort nu så får jag ta ett lån, orkar inte ha det såhär mer! Jag och Linn var iaf. ute på långpromenad igår och det är alltid mysit!

Fast nyss när Johanna kom hem blev hon så glaaad så hon log med hela ansiktet. Jag ska försöka få en bild på henne när hon ler, det är skitfräckt :)



Inga vackra syner men lite vimmel får allt vara med ibland!



Fick den av Emme förut, 1½ år gammal från Fridas inflyttningsfest :)

som vanligt

Jag har ju som sagt ingen dator hemma hos mig och får därför springa till morsan för jämnan. Varje gång jag kommer hit blir det ett jävla liv för då ska helt plötsligt ALLA ha datorn. Morsan gnäller att det är bättre att jag går hit tidigt istället men va fan är det inte jag gör.. Men varje gång jag gjort det så är det någon hemma, det är min skobbande lillsörra serrö. Jag säger bara såhär, nu finns det ett erbjudande på 3 och jag skiter i alla jävla konsekvenser nu, bara jag kommer bort och kan leva ordentligt i mitt hem, orkar inte springa runt som en idiot.

Igår var jag iaf. och inhandlade mig en byrå till hallen, en liten töntig men billig var den. Så nu får jag vara varsam med vad jag köper, finns inte så mycket pengar kvar på presentkortet! Snacka om att jag älskar dem två männen, dem räddade mig verkligen :)

Idag blir det mer jobbsökande. Jag har tagit mig ur en del skit nu så allt börjar kännas bättre, nu kanske man kan bli människa igen!!!!!!!

Blev väckt av satans Daniel som ringde för han behövde en tjuga, jag hystar på mig kläderna och pissar fan jag är helt yrvaken. Då får jag ett mess 5 min senare, "Det behövs inte fixade det ändå. Förlåt att jag väckte dig" MOOOORRRRRRR... ;)

Jag drömmer hela tiden om flygplan. Jag är ju lite som jag är så jag ska ju självklart tolka mina drömmar. Jag läste olika betydelser men den första drömmen så provlyfte vi bara och kom aldrig iväg. Det betyder att man står på samma ställe och stampar ungefär. Just då träffade jag en betydelsefull person och det började göra ont igen. En vecka senare träffar jag honom igen och kände helt annat, då drömde jag att jag flög länge länge i flygplanet och det var party där i haha.. Då måste ju det betyda att jag kunde lämna det och gå vidare? Men vafan drömde jag det häromnatten igen för då? Och varför flygplan?

Inget är som det ska - ibland gillar jag det!

Får hoppas att mitt kontantkort till mobilen har kommit idag så jag kan bli människa igen och polispapperna så jag kan skicka in till folksam nån gång och få lite ersättning, hade vart väldigt bra! Då betalar jag in telefonen direkt, jag tänker inte betala varje månad för nåt jag inte har! Nu funkar min gamla med musik och kamera och allt me så jag får spara ihop pengar och köpa kontant sen istället.

Jag har fått dille på läppstift

RSS 2.0