Sanna One Tree Hill - fans






Chris Cornell - Scream






Tisdag

Kom precis hem och har lagat lite lunch, oxpytt - rödbetor och ett stekt ägg haha :) Det är en bra dag, fick vakna upp jämte mitt hjärta, bara det gör mig glad! Sen har jag och allt annat folk tjötat och skrattat och druckit en jävla massa kaffe. Solen skiner. Ska snart ta ut Nova, sen kommer Ida och hämtar upp mig så ska vi handla och sen är det kalas :)



Pälskling!

Fortsättning

Alla bilder fick inte plats så här fortsätter jag :)

         

Hangover

Var jag igår. Inte så farligt men ändå trött och seg.

Jag hade en grymt rolig lördagskväll hos Gabriella. Förutom synen av hennes snygga lägenhet var Tarzan där och riktigt schysst folk. Jag och Ida minglade runt en del men spenderade mycket tid med Novas brorsa. Asså det är helt sjukt med hundsyskon, att dem kan vara så lika i både sätt och utseende. Jag tycker annars att det mest är utseendet man tycker är spöklikt och sättet är helt olika. Men mellan Nova och Tarzan är fan allt likadant :)

Efter party hos Gabbi drog vi alla in till stan, och skildes givetvis åt :( Jag och Ida drog till (piiiinsamt) Razzia eller va fan det heter, gamla Wish. En gammal vän till henne jobbar där så allt var ju gratis. Efter MÅNGA shots och öl längtade jag för mycket efter R så vi gick och mötte honom. Men vägen till Avenyn var inte lätt, det var regnstorm och vi såg ut som fan. Allt jag hade blandat under kvällen (öl, vin och sprit) började slå och väl framme hos R - två dyblöta hundar med pissevått hår och sminket rinnande kände jag hur äckligt full jag var. Ida åkte hem med Wille men jag är som jag är. Iof var det väl tur för Ida såg fan inte riktigt klok ut haha stackarn hade ingen luva så ni kan nog tänka er resten.

Jag fick pussat på min snygging lite iaf innan det blev kris. Det var en sån där go fylla där det inte går att sitta still, helikopterfylla kan vi kalla det. Så jag fick springa runt och hälsa på alla balltorpare som var där (tack gode gud). Nä usch det var hemskt. Som tur var så var Ola där och jag kunde åka hem med honom. Så efter lite lovande ord från Rs kompis fick jag bege mig. "däckade" i bilen och sen hem till Nova. Ut med henne och rakt i sängen haha..

Idag är det städning och tvättning som står på schemat, fy.. Är redan uppe i 4 maskiner och jag har eventuellt två till.

Lazee - I'm not pop

          

Inflyttningsfest

Gårdagen spenderades med min gosboll. Blir så glad när jag får träffa honom - En stor puss till dig hjärtat!

Idag är det fest :) Inflyttningsfest hos Gabriella. Tar med mig Ida som stöd för jag är en sån jävla fegis och inte vågar åka själv haha. Inte så konstigt kanske, bara massa nya människor och jag har inte direkt umgåtts med Gabriella mycket privat. Har mest blivit med hundarna i någon rastgård haha! Men det blir roligt, då kanske jag och Ida börjar här hos mig. Får smaka på det nya vinet jag köpte igår. Il Nostro - vitt.

Håller på och laddar ner Greys Anatomy också, måste bara fixa brännskivor så jag kan se dem på dvdn, lite trist att se på film genom min laptop :P

Har träffat en skitgo tjej me som verkar väldigt down to earth. Supertrevlig på alla vis! Roligt :)

Och så har man börjat träna lite försiktigt. Började lite knasigt i torsdags och igår. Lördag och söndag är träningsfria dagar :) Men det känns riktigt gott att jag kommit igång med en del nu.

Nu ska jag döna på musik

kiss å bajs

Omväxling förnöjer

Jag har ändrat om i min hall och mitt kök idag. Men även köpt lite grejor :) Köpte en till matta och en lampa, en klädhängare, toaborse och diskborste haha (intresseklubben antecknar) Snacka om skillnad i hallen, och då har jag bara lagt dit en till rund matta, ändrat plats på spegeln och satt en lampa på byrån. Riktigt mysit! I köket bytte jag gardiner så nu blev det lite bättre, allt gick i samma färger innan och det störde mig.

Var på Ikea idag med mor min och det var mys. Älskar att gå och titta i affärer, självklart roligare att köpa men det är så gott att komma ut. Men nu har jag hittat massor med kläder, smink och parfymer jag vill ha. Provade Diesels nya, mmmm va gott den luktar så den ska jag ha så småningom ;)

Jag tänkte tränat idag tro det eller ej men det blev så jävla sent och skulle blivit så stressigt, dessutom känner jag mig helt kass. Får ta det imon om jag inte känner mig sämre! Nu jävlar haha.

Svar på Emmes inlägg: Dem pratar inte om sex med varandra, jag har redan kollat upp detta. Frågade också varför och då var svaret att njaaaaeee de e la ingen annan som behöver veta det? Dessutom är det så jävla kul att vara hemlighetsfull... Hmm! Så för boys är det nog mer, gängade ni? Ja..... Punkt slut! Det var roligt att träffa dig och prata massor, nu är det dags att byta inredningsideér och dricka massor med vin haha :)

Jag vill träffa min Rickard nu :(

Latmask

Tänkte göra en go middag men istället sa den lilla djävulen i mitt huvud att jag skulle vara lat och sätta in en fiskgratäng istället ;) haha! Det har vart full rulle idag och jag har hunnit med en massor så det känns bra.

Jag och Ida var på Frölunda Torg förut och jeeeeeevlar va panchisar det var, har nog aldrig sett så många samtidigt. Ingen av oss ville stanna kvar för allt folk så vi fixade det som skulle fixas och sen åkte vi till Coop. Fick köra hennes killes Audi A4 och fan va jag gillar Audi asså, gillar A3:an som fan men denna var nog snäppet goare, en sån vill jag ha :) haha!

Nu blev jag lite trött i ögat så funderar på om jag ska lägga mig en stund, kanske sätta på one tree hill. För sen ska jag möta mamsen så ska vi ta ut hundarna och jag måste hinna duscha för sen kommer Emme pemme hit :)

Oh Richard, would you like a cup of tea? - mohaha

Just nu älskar jag:

Beyoncé - If I were a boy
Lady Gaga - Poker face


Puss å kläm


Räka

Vafan stinker det räkor i hela köket för? När vi har slängt alla skal. Men det är gott, att få en färsk räklukt i näsan direkt när man stiger in i mitt hem ;)

Som sagt helgen har bjudit på mycket mumsit. Vi är riktiga matvrak har jag kommit på haha. Igår klämde vi i oss thaimat också som är så jäkla gött :) Men nu står det städning på schemat då det stått still hela helgen vilket bara har vart skönt!

Idag skiter jag i mycket och det känns skönt det med, tar allt en annan dag bara. Vad ska hända liksom?!

GUD va jag vill shoppa. Jag var inne i stan med Mickan i fredags och hade det mysit, jädrar va saker det finns i affärerna nu och det hade inte skadat att haft en sisådär 10.000 och handla för. Jag fick iaf. köpt mig en snygg kofta som jag velat ha länge och nu ska jag bara köpa mina uggs hehe!

  

Det var lite av det mumsiga vi har ätit. Nä kaffe och lunch snart kanske? Och den jäkla städningen då :(

Puss&Kram

Underbart

Jag vet faktiskt inte hur jag ska skriva för jag kan inte få ur mig det på det sättet som jag vill. Lycka, härligt och underbart är bra ord men inte tillräckliga. Helgen har vart helt perfekt och han är helt perfekt! Jag kan bara säga att jag har haft tur.

Tree Hill

Då har jag kollat dem första 8 avsnitten på säsong 5 och tagit igen lite. Vet inte hur många avsnitt som finns ute än men det ska jag ta reda på. Jag har fått lite blodad tand för filmer å så nu, fan då måste jag köpa brännskivor haha! Man kan ju lugnt säga att det är världens bästa serie, det finns många jäkligt bra men One Tree Hill är speciellt! Men det känns skönt att det inte är världens drama, det har iaf inte kommit igång än. Mycket som händer men inte som när dem var 17.

Rickard kom hem till mig igår och jag hade lagat en god middag till oss. Han får väl inte nog av mig så han sov över och ingen var gladare än jag :) Eller jo, Nova haha! Mitt hjärtegryn.

GUD va jag vill shoppa. Jag vill ha mig ett par uggs och en öppen kofta men det får väl vänta.. Och tänk, snart är det jul :S herrejävlar asså!

Kisskiss


GE Money Bank

Är riktiga jävla pissidioter. Jag menar, hur ofta kan det inte hända att man råkar vara en eller två dagar sen med en räkning? 145: - lägger dem på i förseningsavgift om du är så mycket/lite som en dag sen. Så November månad kommer bli ett rent helvete för mig :( Allt kommer på en gång och det dubbla mot vad det brukar.. Alltså varenda jävla räkning jävlas mig mig. Fy jag vill bara slänga mig ner på golvet, rulla runt och skrika som en galning!

Men snart kommer min gosboll och jag ska krama han så hårt att han nästan spricker. Jag skrev att det blir nudlar till middag i fortsättningen och han undrade om han skulle köpa med sig kinamat :) Så omtänksam. Han hjälper mig om det blir kris, tänker inte ta emot någon hjälp men det är skönt att veta att den finns iaf.

Jag har vart slapp att skriva här nu på ett par dagar men det har vart full rulle. Och speciellt nu när jag fått låna one tree hill säsong 5 av Ida.

Men kinamaten får vänta till helgen, jag gör middag istället men frågan är bara vad? Och snart ska vovven ut också!

Helgen

Då var helgen över, den har vart hur bra som helst och nu väger jag nog 5 kg mer :( vilket är mindre bra iof haha!

Fy faaaaaaaaaan vilken god mat vi gjorde. Vi är riktigt bra kockar tillsammans. Det blev potatisgratäng och fläskfilé i gräddsås, mmmm va gott det var! Jag eller Rickard har aldrig gjort fläskfilé i bitar kokat med massa gott och grädde men den blev fin asså! Och vi drack ett riktigt gott vin till, det passade bra för det var inte så starkt och det var naturlig fruktsyra i så det kändes lite kolsyrat :) Gott!

Så igår var en riktig slappedag. Soffpotatisar hela dagen asså, men så blir det ibland!

Blev inget med "jobbet" det var inte direkt det jag/vi (Linn) hade tänkt oss, vi missuppfattade det nog lite. Men det gör inget, bara till att köra om på nytt.

Jag har fått massa coacher idag, eller pratat iaf. Två damer som var skigoa ska hjälpa mig massor nu :) Känns riktigt bra att ha stöd från så många olika håll, då kan inget gå fel! Känns jättebra iaf.

Jag ska snart med Ida till läkaren, innan det tänkte jag handlat lite torrvaror så man kan baka, har ju aldrig gjort det här hemma. Ska nog göra en chili con carne idag me, det är så jäkla gött.. Så kanske goingen kommer ikväll me!

Puss

I'm on fire

Idag hade jag verkligen behövt min mobil som blev stulen som mest. Jag lyssnar på Bandit hela tiden och det är en sån jävla go gammal låt som spelas där lite då och då. Jag har fått för mig att det är Dire Straits (hjärnsläpp) och så var den nyss... Nej för faaan det är ju Bruce Springsteen - I'm on fire. Min vackra extelefon hade hittat det direkt :( Men men, nu är det löst iaf.

Gårdagen var sjukt mysig. Vi är nog bra för varandra haha! Slipper göra sig till, det är bara till att vara sig själv till hundra. Nova var med igår igen och hon bara älskar R. Nu visar hon sitt rätta jag, det tar någon dag men nu har hon lindat honom kring sitt finger haha ;) Hon är verkligen avslappnad där, ligger och snarkar så hela huset skakar. Vi kollade på Morgan Pålsson, sådär tyckte jag att den var. Jag föredrar nog Hipp Hipp där dem gör sketcher. Och sen slängde vi på Om min buske med Ola Rapace, helt sjuk haha!

Snart blir det storstädning, jag är såååå lat så jag har inte orkat än. Men det ska skina när man får storfrämmat haha ;) Vi ska åka och handla mat också och det ska bli riktigt kul att stå två i köket som omväxling! Får väl se hur god maten blir, vi ska ta en käck matlagnings-drink haha!

Och man får väl säga grattis och lycka till till Daniel som köpt en till vovve! En liten Enja på 16 veckor.

Ha en fortsatt trevlig helg mina kära vänner :)

Min fina prins

Trots regn och rusk är detta en otroligt bra dag... Ikväll ska jag och R mysa framför en film och bara ta det lugnt. Stackaren är helt slut, han var och kollade på Nationalteatern igår trots att han skulle jobba idag. Vi träffade på en full och go Rickard, skiljdes åt vid ett och stackaren skulle upp 05.30 haha! Men det kan vara riktigt gott att bara dega i soffan och småprata. Imon blir det ju middag och gott att dricka! Jag har iaf. hittat mig ett riktigt kap så nu får vi hålla tummarna att allt går bra!

Och vet ni mer? Jag ska på anställningsintervju/möte på måndag :D Vågar inte riktigt berätta vad det är än då jag inte riktigt vet själv. Eller jo, jag vet väl så sätt, men inte hur dem jobbar, om det är hel eller halvtid eller bara extra! Så mer info kommer på måndag. Men visst är det roligt :)

Nu ska jag ta ut min sessa i ösregnet och sen ska jag laga lite mat och sen kommer chaffisen haha!

Kram till er som fortfarande finns där och bryr sig

Lite höstbilder!

Redeye



Jag älskar min boll



Kom igen då, sparka den



Så vacker min sessa



Lite vila mellan varven



Haha så jävla skön



De e gott att svalka sig när man sprungit i branta crossbackar



Men man måste ju få skitna ner sig också



Även leran är sval och go



Försökte få en bild på hennes näsa som var vit


En i mängden

Grattis Ida, nu är du en i mängden och  har skaffat dig körkort :) Underbart säger jag bara!

Så igår gled vi runt i en jävla massa timmar och roligt var det. Kommer ihåg känslan, helt sjukt. Det kändes så olagligt när man körde själv, utan en gnällig körlärare brevid. Så vi åkte och hälsade på lite folk. Sista anhalten var Majorna där stans finaste kille bor, vi blev uppbjudna och det tackade vi inte nej till. Nova var också med så hon blev överlycklig när vi gick mot en port, hon har nån fixidé att hon ska in i allt :) Jag har ett helvete att gå utanför affärer om man säger så haha! Massa prat och lek med en pilatesboll (allvarligt?) och sen åkte vi hemåt för det började bli lite sent...

Jag längtar till lördag för då ska jag och R käka middag här hos mig, har nog aldrig gjort det mer än en liten lunch då och då. Knäppot har fått för sig att han vill smaka på känguru, antilop eller zebra (fick väl blodad tand efter ostronet) så vi får väl åka ut till Kungsbacka och inhandla det, men jag ska då fan inte äta nån zaharamat. Det ska iaf bli riktigt mysit att få sitta med en normal människa och tjöta, dricka och käka nåt gott!

Jag fick ett riktigt klockrent mess i morse. Jag är ju alltid ensam, blir ju så när man bor själv. Och då får jag: "Om du känner dig lite ensam ibland så vet du att det finns en kille här ute på volvo som ägnar en tanke åt dig emellanåt ;)" Det kan inte bli en bättre start på dagen :)

Och igår var jag och storhandlade så nu finns det fasemej mat här :)

Kärlek!

Trött

Nu blev det sådär konstigt igen, kunde inte somna och vaknade riktigt tidigt (om man ser på timmarna) men det är nog inte så konstigt om man ser till gårdagen.

Var hemma hos morsan hela dagen då morbror med familj var där och dem träffar man inte allt för ofta. Emman och Kewin var också och hälsade på och det var riktigt kul att se dem, herregud vad stor Kewin blivit, han springer runt som en tok och ska pilla på allt haha och pratar lite smått! Men det var roligt att träffa en del av släkten :)

Sent på kvällen gick jag och Nova ut och träffade Ida, vi satt ute en bra stund men gick sedan hem till mig. Vi satt och drack flera liter te och tjötade massor och hon stannade lite väl länge kanske haha, men så blir det ibland.

Åså min dåliga sömn då. Jag har vart orolig hela natten, men varför vet jag inte, kunde inte somna på en bra stund trots att det var så sent och har vaknat många gånger under nattens/morgonens gång. Så efter 4 timmar med 3 timmars sömn vaknar jag upp rätt pigg och tur var väl det för efter 10 minuter ringer sotarna på dörren. Men det svider i ögonen och mycket att göra!

Hej

Seafood

Jag hade en riktigt trevlig lördag som var otroligt speciell. Planen var att vi skulle gå till Heaven 23 och äta en mumsig räkmacka. Vi åkte upp och mötter av ungefär 3000 människor som var där inne. Oooookej tänkte vi och åkte ner igen. Vi drog uppåt avenyn och kunde inte bestämma oss för vart vi skulle käka men tillslut hamlade vi på Brasserie Lipp (tydligen avenyns mest flådiga restaurang och JA det märkte vi). Herrejävlar vilken meny, allt verkade äckligt och var sjukt dyrt och dem hade champagne där för lite mer än 16.000, allvarligt? Nåt Chandon Brutt haha! Tillslut hittade jag nåt som lät normalt på menyn, pasta med skaldjur, örter och spenat. Men det var allt mer än normalt. Jag fick in ett helt jävla hav i tallriken. Spaghetti med blåmusslor, kammusslor (sånna vita snäckor man kan plocka i Åsa typ), bläckfiskringar, en kräfta delad mitt itu med skal och hela skiten, ett par räkor, nåt orange klumpit, lite spenatblad och en kvist med örter ovanpå..... Tacka gud för spaghetti!

För första gången i mitt liv kan jag ju säga att jag föredrar min andedräkt efter en cigg mot en smaskig mussla ;)

Vi var även väldigt käcka och skulle prova på ostron till förätt eftersom ingen smakat, jag bangade ur, eller tog pyttelite och Rickard den stackaren fick ta båda haha. Det var riktigt trevligt att sitta och käka och titta på allt folk i ett riktigt bra sällskap, som sagt vi har riktigt kul ihop! Sen promenerade vi uppåt och gick in till berså och tog en cider och bara hade det trevligt!

Hem hyfsat tidigt och riktigt nöjd över helgen! Sånna får det bli fler av :)


Puss

Puss puss puss till dig going. Skratt, mys mys mys och mycket prat sammanfattar kvällen. Vi kan inte ha tråkit helt enkelt!

Skriver om mina bravader imorgon, för det är en del ;)

Usch vilket äckelväder det är nu då. Ösregn och storm, och Nova som ska ut och kissa snart! Fan det låter som att nån har en jättefläkt här inne.

Happines

Ååååh vilken rolig fredag jag hade. Den bästa på länge! Jag mötte upp R vid vasa viktoria då vi tänkte sätta oss på nån terass. Där vi skulle sitta var det helt fullt så vi beslutade oss för Linné. Eftersom vi var där rätt tidigt var alla ställen där man kunde sitta inglasat reserverade för matgäster, dessutom var det fullknökat. Vi gick till istället där vi fick sitta i baren haha. Där slank ett par cider, öl och rosa pantern ner och det var verkligen jättetrevligt. Jag kan säga som såhär, den människan har gjort allt detdär jag inte vågar göra!!!

Vi gick vidare till avenyn och mötte upp R:s kusin och gick sen till Rose N Crown. Riiiiiiiktigt mysit och jag hade ont i mina kinder för jag log så mycket hela kvällen! Skrattade en del gjorde jag med haha...

Mötte Matte och det var lite hjärtslitande, han som redan har vart så smal och liten hade gått ner ytterligare 10kg. Kände knappt igen honom. Innan träffades vi regelbundet och nu var det väl nästan ett år sen! Men det var roligt, vi hade ju ändå nåt speciellt och det har han inte glömt, trots flickvän och radhus :)

Idag ska jag träffa R igen, vi ska vara lite flådiga och käka räkmacka på heaven 23 haha... Mys mys mys!

Galej

Snart ska jag ut och ha en riktigt jävla rolig kväll :D

Nova tittar besviket på mig för jag har inte haft någon tid för henne idag om jag ska vara ärlig. Det har vart stress heeeeela dagen och det fortsätter nu med.. Jag försöker klämma i mig en cider men det är inte det lättaste mitt i stressen :) Som tur är har jag mamma så snart ska jag lämna Nova, nallen och mat (herregud det känns som ett litet barn som ska sova hos sin mormor och måste ha med sig sin nalle, allvarligt talat så piper hon om den inte är i närheten).

Ni som är sugna på att ta ett par öl och tjöta i massor kan alltid slå en pling sen. Kommer först hålla till vid vasa eller linné för billig öl och sen vet man aldrig :)

Måste bara säga att det finns två låtar, som egentligen inte alls är min musikstil, som är så himla bra. Grymma texter. Ja den ena är timberlake med i och hans musik älskar jag. Den andra killen heter T.I

T.I - whatever you like
T.I & Justin Timberlake - Dead and gone

Lyssna gärna och säg vad ni tycker sen. Men som alla låtar måste man lyssna några gånger!

Puss å kram syns på stan ;)

Härligt

Det har vart en mycket intressant dag. Från att humöret har vart uppe i 200 och näst intill vart helt hysterisk till mycket nöjd och harmonisk.

Jag och Linn tog en riktigt härlig promenad med hundarna nu på kvällskvisten. Var riktigt gott väder, svalt och alldeles lugnt. Hundarna sprang runt och stojade och vi kunde mala på om allt som finns i våra hjärnor. Sen satte vi oss ner och tjötade ännu mer medans det blixtrade bakom Linn och bakom mig. Var riktigt fräckt faktiskt, just att ovanför var det helt stjärnklart. Sånna härliga promenader ger en verkligen styrka, låter töntigt men man blir nog lite töntig när man är sådär töntigt nöjd haha!

Sen kom jag hem till en helt ren och nystädad lägenhet och har (nästan) sen dess suttit i telefon. 2 timmar skratt och många leenden, alltid roligt att få jävlas med nån haha. Och jag tror att morgondagen blir riktigt härlig den me...

Good bajs


Nu igen!

Haha nu skriver jag igen. Jag glömde sätta in ett kort igår som jag skulle gjort idag, så glömde jag det förut med men kom på det nu.




Vackra Hera som blir treföls mamma till sommarn. Hon har börjat tjocka på sig men det är långt kvar! Jag har privilegiet att få träffa denna varelse när jag vill, snällare djur än henne får man leta efter. Hon är mer enveten än envenheten själv men en sån jävla pussgurka. Hon är vacker som få och hennes barn likaså (haha rimmar), Visa och Soldan är två helt olika individer men har sitt vackra utseende från deras mamma. Tina och Fredrik som äger henne är jordens mest generösa och snälla människor. Ser upp till Tina för den person hon är och hon har lärt mig grymt mycket om både livet och häst. Snart kommer en människobebis till hovgården och det ska bli skitkul!

By the way så är jag sjuuuukt röksugen, tror det är därför jag inte kan sova. Det drar i hela kroppen och nerverna sitter utanför. Så kan de va!

Jävla

Jävla Selma. Hon har tuggat upp nallens kläder. Novas älskling som hon vårdar så ömt! Att aldrig någon hund kan låta hennes saker vara ifred :P........

Pigg :(

Yes, jag är pigg som en mört. Hatar att inte vara trött på kvällarna, helt värdelöst!

Jag är hundvakt ikväll åt Selma. En fläktgubbe kommer hem till mamma imon och när han sist såg en hundskylt på dörren så vägrade han att gå in. Så jag tar henne så han får sköta sitt jobb! Det är riktigt mysit med två vovvar, jag slipper vara barnvakt åt Nova. Det enda jag får göra är att stoppa dem från att leka nu så här sent plus att jag är rädd om min parkett ;) Men så skönt när man är ute, dem gör sig av med energi utan att man måste underhålla dem (när vi bara går ut i skogen och jag låter dem få vara hund). Promenaderna har gått bra hittils, Selma håller bra takt med mig och Nova om man jämför med innan haha! Mysit iaf.

Nova rullade sig i bajs förut, mindre skoj! Hon verkar vara en riktig bajshund haha. Tre bajsincidenter på två veckor, starkt jobbat!

Å så fick jag pratat med min going väldigt länge förut med. Han är verkligen en liten solstråle, en riktigt fin människa. En sån jag behöver just nu! Får väl se om vi kanske ska träffas imon eller på fredag, hur det än blir ser jag fram emot det!

Imon (nu) är det 2 Oktober och våran far skulle ha fyllt 55. Jag funderar på om jag ska åka till minneslunden och lägga en blomma, och gratta gubben! Kanske ta med mig Nova in. Om det inte ösregnar!

Lika bra att vara ärlig


Lycka?!

Mycket som går åt rätt håll nu. Vem vet, snart kanske jag kan känna fullbordad lycka? Många steg kvar men jag står i rätt riktning.

Kom precis in med Nova efter att ha vart ute med Linn och Rex. Vi gick ut strax efter tio och som vanligt fastnar vi hehe. Härligt ändå att bruden får komma ut nästan två timmar på kvällen plus allt under dagen :)

Så snart är det min tur. Min tur att få känna allt bra som så många redan känner med så mycket i livet. Just nu är det iaf. en person som får mig att vara lite extra glad. Det händer inget speciellt men han är bara där och han är jävligt gullig. Ska inte yttra mig för mycket men NU ler jag lite extra, inte av kärlek, mest belåtenhet!

Får hoppas att det blir som jag vill på fredag me, då får jag träffa dem där andra som får mig att le lite extra. Jag behöver andra nu, som kan få mig att skratta och få vara mig själv. Sådär knasig som jag är :) Vara jävligt odräglig med andra ord!

Imorgon är det tandläkaren :( Usch blir livrädd bara jag tänker på det, ändå är det bara en undersökning men varenda kotte vet vad dem gör om dem får lite tid över *hjäälp*

Många pussar och kramar till dig min goa vän!

Lite höstbilder. Måste ta reda på hur man får in videoinspelningar här, ville sätta in en på Nova när hon gräver i en myrstack, hon frustar inte liiiite om man säger så :)



Kotten i munnen som vanligt :)








RSS 2.0