Bahía Feliz

Inatt/morgon sticker vi till flygplatsen och styr kosan mot kanarieöarna, en vecka är vi borta. Alldeles för kort enligt mig men det får duga ändå ;) Börja känna resfeber nu, paniken börjar krypa ur mina ådror "nervös inför flygningen, har jag packat allt, glömt passet, pengarna lalalala" men jag har la vart med förr och har aldrig glömt något. Nu är ju ändå morsan med och hon får hålla koll på läget, sånt som mödrar är till för :)

Under en vecka ska jag ligga på stranden eller vid poolen. Leka delfin/sjöjungfru *hmm, säl/valross* som en liten unge, vara lullig från morgon till natt, sola som en jävla tok och bräka alla andra, äta så mycket aioli att jag kommer stinka vitlök en vecka efter jag kommit hem, prova nya drinkar, röka färgglada cigg med guldfilter, göra bort mig inför spanjorer, ta miljarder vackra kort, äta äta äta, och bara vara snygg snäll och singel :)

By the way kommer jag bara ha med mig comviqtelefonen just in case.

Ni får gärna hata mig, det hade jag med gjort! Hörs och syns om en vecka igen. Adios amigos

 

 

 


Ge mig mer

Är inne i en bloggtorka igen. Det ger mig inget, tycker det är tråkigt och känns som ett måste. Då är det meningslöst. Tror det är blogg.se som är trist, man ser ju inget från någon annan om man inte kan adressen, men när jag bloggade på aftonbladet tyckte jag att det var för rörigt. Å herre jesus hur ska jag ha det? ;)

Om en vecka åker vi till kanarieöarna. Ska bli så underbart att få vila upp sig, svina, sola, bada och lyxa till det. Släppa alla tankar man går och bär på, lätta på hjärtat som varit tungt ett litet tag, känna sig som en drottning i ett paradis (okej det är inte bahamas vi pratar om men kan lådsas iaf). Utomlands försvinner allt på nåt konstigt sätt, tyvär kommer det igen tusenfaldigt när fötterna landat i sverige igen, men det är det värt. Idag shoppade jag 4 par shorts och en bikini, fy helvete vad nöjd jag är. Har kvar lite linnen, klänningar, flip-flops och solbrillor!

Trivs med min lilla familj, är så glad att katt/hund går så bra ihop och faktiskt blivit polare.

Jag hade även en riktigt underbar helg. Hoppas på fler sådana. (Ni ska få lite bilder från uteserveringskvällen nån dag)

Det var allt för nu. Bye

RSS 2.0