Bock

Så då har man bockat av några hingstar på listan, ena fina rackare de dära ;)

Knock you down

You can't quit until you try
Så många gånger jag velat ge upp, men jag står fortfarande på benen
You can't live until you die
Som ett sjukt litet barn har jag varit nära många gånger
You can't learn to tell the truth until you learn to lie
Bara att acceptera, det sker varje dag
You can't breathe until you shoke
Den här meningen skär in i hela mitt hjärta
You gotta laugh when you're the joke
Lär dig leva med det

Just open youre eyes and see that life is beautiful
Något jag har lite svårt för ibland. Men jag vet, jag vet
Will you swear on you're life that no one will cry at my funeral
Endast glädjetårar från min tid bland alla mina älskade

Sixx:A.M. - Life is beautiful



I'm alive, thank God!

Nu lever jag igen, tror jag. Igår var jag alltså död fram till ca 7 på kvällen men det var fan inte mycket till liv jag hade i min kropp efter det heller. Och nu kommer jag till en fråga som gör mig så förbannad. Den som säger att migrän är en fejksjukdom, att man är hypokondriker och sån skit kan ju ta sitt arsle och komma hem till mig. För jag lovar, säg det framför mig och mitt nylle sitter inprintat i ditt. Igår hade jag alltså ett migränanfall som varade från morgonen till kvällen, i nästan tolv timmar hade jag ådror som stod ut vid tinningarna, knallröda ögon och var yr som om jag hade druckit en flaska virre. Tillslut blev det för mycket så jag fick krama om toan ett par gånger, pga det fick jag nåt jävla sår bakom näsan och var svullen i halsen så jag kände mig som en jävla vampyr. Jag kan säga att det var tur att Ida kom hem och drog för allt som har med ljus och ljud att göra, och det var tur att mamma hade Nova.

Fredagen var en riktigt rolig dag och om jag har riktig tur kan en "kontakt" jag träffade hjälpa mig med en hujedans massa saker. Men fyllan för inte bara med sig bra grejer, vafan ska man bli så vänlig för? (Nu tror jag en del skakar på huvudet och tänker, eeeeh vänlig) Jag menar allt dumt folk man träffar och säger. Nej usch det ger mig ångest att bara tänka på det..

Nu ska jag fixa bort resten av mitt likutseende så jag kommer ut i solen någon gång!

Hand and nail

Jag har världens snyggaste naturliga naglar. Hade någon haft så snygga naglar som jag har nu hade jag ryckt tag i närmsta sax och klippt av dem, eller putt in bruden i väggen och hoppats på att dem hade knäckts av. SÅ snygga är mina! Hemmagjorda är dem också, så inget akryl hit och dit. Tyvär förstör ett stort fett blåmärke som slingrar sig runt hela min tumme, det ser ut som jag har kletat in körsbär. Ont gör det med vill jag lova.

Regn, grått och kallt. Blir man förvånad? Eeh nej. Tyvär har jag en hund som måste ut, åh vad jag hade önskat att det hade funnits en hundlåda, för motion skiter vi i, idag iaf.

Nej nu skiter jag i det här.

ung och dum

Jaha och idag är man kärleksfull helt plötsligt. Vet inte om det är bra eller dåligt men jag saknar min sjöman något djävulskt just nu. Att han är någonstans vid Englands kust(er) gör inte det hela bättre, eller att det är sjukt långt kvar innan han kommer instapplandes genom min dörr med mötley crüe t-shirt, jeans och sneakers - lagom rufsig i håret med trött blick och ett litet skevt leende samt en stor jävla resväska som om han skulle flytta in här och nu. Nej här ska det väntas och väntas och väntas. Egentligen är det väl ett gott men att sakna någon? I synnerhet om det är ömsesidigt. Då kanske det inte är så käckt att vara 21 år (snart) och förtjust i en norsk sjöman, men jag trivs med distans... Än så länge iaf.

I övrigt har jag spenderat dagen med att vara som en jävla gnällig morsa. Vem fan blir inte det när diskberget stiger? Dessutom har jag legat och läst i flera timmar och käkat glass, jag som egentligen inte ens gillar glass. Jag skyller på allt annat än mig själv. Det är detta jag kallar min semester. Mitt allvar börjar inte än så jag utnyttjar situationen ett litet tag till, why not liksom?

Oj vilken bra låtlista jag hade kunnat ge er nu, en med riktigt fina kärleksrockballader men det är så mycket fjanterier bland många av er och ni uppskattar inte riktig musik, tyvär. Men jag ska vara riktigt snäll mot de andra som faktiskt har något innanför pannbenet:

Cheap trick - the flame
mötley crüe - yo're all i need
def leppard - love bites
him - gone with the sin
whitesnake - is this love
johnny cash - hurt
u2 - unchained melody
erik hassle - hurtfull
avantasia - farewell
john denver - annies song
rolf wikström - sofias sång
kim larsen - this is my life
michael jackson - give in to me
lita ford & ozzy osbourne - close my eyes forever
kansas - dust in the wind
cinderella - nobody's fool
hinder - better than me

F*tta

Nackspärr, behöver jag säga mer?

Sånt gör mig så jävla irriterad, sitter och är verkligen helt handikappad. Sen för en minut känner jag att ååå nu är det bra, reser på mig och sen kan jag inte röra mig igen. Det är väl lika bra, jag är en sur pms fitta idag ändå. Så idag tycker jag inte om någon eller något. Den enda som kan göra mig en smula glad idag är Nikki Sixx, en hetare 51 åring finns inte. Så jag ska fortsätta att läsa om hans bravader med Mötley Crüe.

Beware of Jossi

Jävla vin-alkis

Denna veckan (hmm) har jag varit en glamourös vin-alkis, om man nu är så glamourös? Det är något som hänt med mänskligheten, min mänsklighet. På en vecka har jag haft två underbara tjejer här som suttit på samma plats och sagt exakt samma saker, olika dagar och med olika färg på vinet. Hur underbart är inte det? Min säng har aldrig varit så nöjd som nu, med så vackra damer som fumlar runt bland lakanen. Lika nöjd är jag, dock är jag förtjust i karlar och inte damer men det får duga sålänge. Sedan har ju jag en stationär dam som jag är van att sova brevid, så du kan väl pallra hem ditt mini-arsle nu?

Det är nåt speciellt med oss flickor. Vi älskar att prata kroppsdelar såsom penisar, vaginor, tuttar etc. Så igår kom vi på en briljant tutt-idé, men jag ska kolla med min kombo först så att det godkäns. Det är väl så man gör när man bor med någon? Min svarta bitch verkar ju inte bry sig ändå, hon ligger bara i sin säng och tror hon har bebisar trots att jag gång på gång talar om för henne att hon har en störning och att det inte finns några jävla bebisar. 

Rödvinseffekten trädde inte fram så starkt igår och tur var väl det.

Jag vill bli rockstjärna...

Farewell

Avantasia - Farewell, vacker som få.

Idag känner jag mig lycklig. Troligtvis är det starkölen som sipprade ner genom svaljet i den 25 gradiga värmen, med röven stadigt sittandes i solen. Håller ni med mig? Jag ska inte vara sämre än att snart öppna min box med rött ljuvligt vin och då kommer härligheterna fortsätta. Nån sa till mig "drick mer, rött vin blir man kåt av", såhär i efterhand tänker jag att det nog stämde. Men då undrar jag om jag verkligen ska dricka det idag? Inte så käckt kanske när min sjöman är på vift ute på sjön någonstans vid Englands kust.




Uppdatering

As you can see så har jag tröttnat lite på detta med bloggande till en del personers stora förtret. Resan till gran canaria, OH MY. Jag var med om några av mitt livs bästa dagar, jag har aldrig upplevt så mycket romantik, humor, galenskap, partymode, solbrända heta kroppar och kärlek. Detta har jag min familj att tacka för men dem stod inte för romantiken, det gör en norsk sjöman. Jag var med om sådär snuskit mycket romantik, sådant som man ser på film. Månskenspromenader nere på stranden där man hörde havsbruset och vågorna, miljarder stjärnor på himmlen och två stora knallblåa ögon och ett underbart leende framför mig. Underbara ord och beröringar. Kommer aldrig glömma den fantastiska känslan jag hade i hela min kropp och den lyckan jag kände, trodde faktiskt det var omöjligt, det är så man mår illa va? ;)

That's it för den här gången. 

RSS 2.0