Grattis till mig i efterskott

dagen innan födelsedagen gick jag och Linn ut.. Vi mötte upp Jimmy och Peder och roade oss :) Jag stötte på världens snyggaste vakt haha (tror jag) och han berättade dagen efter till Marvin hur besviken han var för jag inte lämnade mitt nummer haha ;) Det var en skitkul kväll/natt iaf.

Födelsedagskalas dagen efter och det var lite snurrigt på morgonen måste jag medge. Pengar och presenter och mat. Allt som ger mig uppmärksamhet är jag tacksam för haha!

Dagen efter var det fest och det var verkligen hur kul som helst. Kom massa folk, tyvär inte så många av ens egna vänner men en massa andra, Ida och Emme med pojkvän kikade in iaf.! Fick en jävla massa alkohol, presentkort på systemet och presentkort på Ikea. Vi drack bubbel och minglade till bra musik. Balltorps och Lindomefolk (till min stora förvåning) dök upp. Det blev dans och skratt hehe :) Se gick vi ut och det var minst lika skoj. Sen träffade jag på en kär vän :)

Två utekvällar helt gratis ;) Så ska det se ut....

Ska sätta in lite bilder när jag fått dem hehe!

Min dag

Imorgon fyller jag år :) och det ska bara bli skönt, kunna gå på systemet själv.... Eeeh ja det är väl det enda haha! Nattbåtarna till Danmark är ju ändrat till 21 så den gubben gick inte hem. Kommer kännas bättre och säga att jag är tjugo än nitton, nitton - låter så jävla töntigt, ton - hmm tonåring då alltså!

Det kommer bli två stressiga dagar framöver. Imorgon är det alltså självaste dagen D, förbereda för mitt lilla kalas jag ska ha. Ska bjuda på lite kyckling/pastasallad å dricka och kakor hehe.. Innan dess ska det städas för mitt svarta monster fäller inte nådigt nu :( Kanske vill åka och titta i nån affär me, vill hitta nåt snyggt till fredag. Sen är det fredag, då är det bara till att städa igen för hon kommer inte fälla mindre då om man säger så, fixa ordning och göra mysigt och sen börjar folket droppa in runt 18 - tiden. Men allt ska bli roligt :) Jag tycker om att fylla år, men ändå inte. Det känns överskattat om nåt, jag kan inte minnas en födelsedag som jag inte har blivit besviken, kompisar som inte grattar, familj som glömmer det på morran för dem är så stressade och där står man med sitt stora dumma flin. Får nog samlat ihop några kronor så jag kan köpa målarfärg och en byrå, det är verkligen behövligt.

Idag har jag småfyndat på Ikea igen, köpte två tavlor till - ska sätta tre på rad för dem var så fina i sovrummet! Sen köpte jag två stora glasskålar då jag kom på att jag bara har bunkar och det är inte så fint att ställa fram och ytterligare ett halkskydd till mattan då min bitch älskar att slira runt. Allt kostade 19:- så 95:- var inte så dumt ;)

Då ska jag berätta om min dag då. Jag har inte haft turen med mig.

Skulle upp i hyfsat god tid för jag skulle ner till banken. Första bussen var för tidig så den missade jag. Tänkte ta bussen till kållered och tåget för då skulle jag bara förlora 10 minuter men den jävla bussen dyker inte upp, nähäää och hade jag väntat längre hade jag missat tåget. Så jag får gå ner till pepparns och ta bussen där, och på vägen är det värstingolyckan som har hänt vid Astra så nu förstår jag varför den ena bussen inte dök upp. Ner till banken och köa svinlänge, ta bussen till kållered, hoppar av och går till Huveröds där jag beställt en karda och dressyrlänk som skulle kommit in igår, nix inget hade kommit, går till Ikea (skulle möta upp Ida men hon var sen) och köper mina grejer, ska precis ta upp och betala DÅ HAR JAG GLÖMT MITT BANKOMATKORT. Röd i ansiktet förklarar jag och dem lägger undan mina grejer, tillbaka till k-center och möter upp Ida, handlar det vi ska där, tillbaka till Ikea och jag fick låna pengar av Ida, går från Ikea upp till tåget och väntar där tills min buss ska gå och då kommer det värstingskuren precis när jag ska gå så jag är helt pissevåt, hem ta ut hunden och snabbt möta Linn för dem ska till Mölndal, bra då följer jag med så kan jag kolla om mölndals zoo har nåt jag behöver, nix inte dem heller och nu sitter jag hos mor! Härligt va :)

Hej dååååååååååååååå

Ett smakprov

Här är några.. Man kan verkligen ta grymt fina bilder!







(trist bara att man ser ut som satan själv haha)

Imorgon kommer Paula med hela skivan så då sätter jag in lite fler bilder :)



Roligt!

Jag hade en riktigt rolig fredagskväll. Började fixa iordning mig och jag hade en riktigt bra sminkdag haha. Hoppade på bussen med en öl i handen och mötte sedan upp E på tåget in till city. Där mötte vi sillen som stod och väntade på drottningtorget. Vidare till Olskroken till en mysig liten krog och vi högg in på maten direkt. Beställde en go husets hamburgare och öl, trist bara att man blir så satans mätt! Vi drack och tjötade och det var riktigt roligt att fråga "Vad har hänt de senaste då" - annars kan det kännas konstigt men nu var det riktigt roligt, vi höll igång samtalsämnen hela tiden om man säger så. Öl efter öl och sen kom Isabelle och Frida me, då blev det dans och sång och jag är fortfarande hes haha.. Emme du har en trevlig pojkvän måste jag säga :) Vidare in till stan där jag var på vääääärldens partyhumör fast ingen annan. Det blev iaf. en till öl på Rose N Crown, den mättade lite men en till hade jag behövt haha ;) Så snart ska jag på dejt me, hade glömt av att vi bestämde det men när shibbie frågade om jag skulle på dejt kom jag ihåg haha... Min ängel till vän, Ola kom och hämtade mig och var bara gullig som vanligt, tänk om jag inte haft honom! Kom hem, rökte ännu mer med Ola och sen ut med Nova som blev överlycklig, självklart var hon tvungen att lägga värsta diffen nästan vid gångbanan :S

Tack för en rolig kväll. Snart är det min tur :)

Selma är här, lilla lilla selma. Som jag saknat henne! Dessvärre har hon löss över hela sig, så stora att man ser dem krypa och så ser det ut som en stor tumör vuxit ut på magen, i sånna fall är det en juvertumör :( Vad gör man då liksom? Trist bara att morsan sa upp försäkringen för länge sen och det tar väl två månader innan den börjar verka! Så idag blir det skönhetsbehandling för det röa fanskapet; bada, klippa klor, rensa öron, och klippning för hon ser ut som ett litet troll haha :) Tror ni Nova blev glad att ha tillbaka hennes mamma? svar JA.

Så igår var det segt. Kollade på Madonna hela kvällen och somnade hos mami.

Hej svej

Välkommen tillbaka

Selma är påväg hem, lilla brödlimpan!



I förrgår blev hon 6 år lilla tantan, grattis ditt röa fanskap ;)

En



Hittade en bild på Paulas blogg på Rex. Så här snygg har han blivit. Han gör sig bra på kort ;)

Drama

Igår var kvällen fylld av drama, svek och besvikelse. Jag är en såndär som alltid känner på mig saker äckligt noga, jag vet hur folk tänker och vad dem vill. Ibland är det bra men ofta jobbigt. Igår var just en såndär synsk kväll, ville inte ha rätt men tyvär så hade jag det. Allt har gått bra det senaste men detta fick mig att deppa ihop igen! Så nu känner jag inte för att göra någonting, inget alls men jag vet att jag måste... Inget hjälper att sitta hemma och tycka synd om sig själv, vill inte ödsla min tid på det, men tyvär så har jag mycket tid över till sånt :(

Idag ska jag iaf. ut och det ska bli roligt. Jag är inte direkt rik så jag får se hur länge mitt visa-kort orkar vara med ;)

Fint väder idag och jag ska nog ta ut Nova en sväng snart. Och igår var Paula här och plåtade massa, hon har en svingrym kamera så självklart fick vi svingrymma bilder. Mammas dator eller henne kamera krånglade så det gick inte att lägga in bilderna så hon ska bränna ut bilderna och skicka på posten, men självklart hade vi bara en 700mb skiva och det var 1gig bilder så jag får nog vänta ett tag! Trist bara att hon ska komma just den dagen med sin underbara kamera när man är sleten as hell haha. Linn matchade så fint ihop med rex haha helt omedvetet, hon var alltså schäferklädd :P Ni ska få se bilderna så fort jag fått dem. By the way, måste se till att fixa hundvakt på ett par timmar, annars måste jag hem tidigt i vilket fall ikväll och det vill jag inte!

Och Jimmy den lille sparven har lämnat sin bil svinstökig och förväntar sig att det ska få plats med tre stora karlar och tre resväskor. Då måste JAG städa den och det har jag ingen lust med, det här ska han få fan för!

Bye bye

Mera mera mera

Åååh massa mera fint till mitt hem :) Jag har verkligen inte råd med det jag håller på med. Speciellt inte när jag fyller år och ska bjuda på fika och mat. Men jag skiter i vilket, jag har mat i frysen så jag kommer inte svälta iaf. Idag har jag fyndat rätt rejält på IKEA, fick köpt:

  • 2 tavlor
  • Spotlight
  • 2 väggljusstakar
  • halkskydd
  • Assietter
  • 4 krukor (1kr styck haha)
  • Paraply
Så nu ska Marvin få komma och installera upp lampan :) Igår innan jag somnade låg jag och tänkte på hur mitt sovrum ska se ut. På 5 minuter fick jag en bild framför mig och allt som ska finnas på väggarna! Det kommer bli ruggigt fint och idag blir jag klar med en 4:e del.

Nu ska jag käka pastasallad och sen ska jag ut och köra slut på Nova!

Grattis Pemme :)

Ordning och reda

Idag har jag vart duktig som fan. Mina döda växter är utbytta mot vackra levande ståtliga gröna ting som står så vackert i mina fönster. Jag har även bytt storarumsbord igen.. Klarar inte av fult bokträ (givetvis fejk), det gav en svag gul ton och jag tycker inte om gult mer än i kläder. Så nu är det brunsvarta tillbaka igen och jag kommer få fnatt på att allt damm kommer synas direkt jag tagit bort det men så får det bli. Jag var även jävkligt modern idag och köpte några lime och citroner och la i en genomskinlig vas :) Så käckt! Å så fixade jag lite på balkongen me.

Idag ska ni få se lite bilder faktiskt :) Nån dag ska jag lägga upp bilder från hela lägenheten!

Imon blir det nog en sväng till IKEA, måste ha in ljus i storarummet, blir tokig när det är sådär halvmörkt.

Och idag skulle jag sätta in annons på min studentlitteratur och få lite extra skrammel men då kostar ju fan det att annonsera och jag vill inte betala haha.. Jag åker till skolan när den öppnat bara och sätter upp en lapp, väntar 20 min och är av med böckerna samma dag!









Omega 3

Nu är bror på Magaluf och gottar sig den jäveln. Peder ringde igår och berättade hur jävla bra dem har det med 33 grader, strålande sol och en grym havsutsikt med massa lyxbåtar. Hade inte vart fel att vara där. Peder tyckte att min snuskit rika bror inte var snäll som inte bjöd med mig (han är inte rik och han är riktigt generös) haha, ja men så kan man inte få allt här i världen heller..

I fredags kom Linn hem till mig och vi satt och lyssnade på musik drack och tjötade som fan. Kändes så bra att vara på hemmaplan, blev inte trött nånting och annars brukar det svida i ögonen hos Linn. Hade bra högt på med musik och det hade jag medvetet. Måste testa grannarna lite. Jag är inte den som är högljudd annars men på helgen kan jag vilja dra till det en dag! Ingen har iaf. sagt nåt och jag har fortfarande blivit bemött med leenden.

Skulle egentligen träffat en gammal kompis Rickard igår men jag tyckte det var så jävla gött att bara gå runt i myskläder. Lagade en go chili con carne och mös i soffan med Nova. Blev lite irriterad på mig själv eftersom jag har klagat en del på att ingen vill göra nåt eller jobbar konstiga tider eller är med sina pojk/flickvänner eller söver. Nu när nån vill göra nåt så är jag för lat. Men det kan inte alltid passa. Dessutom skulle ha träffa lite kompisar inne i stan, då vill jag ha med mig nåt kvinnligt sällskap som man kan gå å pissa med och annat haha!

Kom precis gråtande hem från kållered, jag vill SHOPPA! Jag får panik i alla affärer, jag vill ha ALLT och helt plötligt är jag i akut behov av det mesta. Nu har jag stress inför när jag ska bjuda hem släkten på min födelsedag, växterna i fönstret har dött ut, gardinerna är fula, väggarna är tråkiga etc. Om jag kanske ska hinna måla innan allt folk ska komma? Ingen idé att jag säger så iof. jimmy måste komma hem innan jag kan beställa färg från hans jobb och så måste jag ringa förbo så dem kommer upp och "godkänner" det jag hittils målat innan jag får mer färg, och sen ska jag vänta på den färgen. Det är faktiskt höst och vinterpyssel.

Köpte iaf. Omega 3 tabletter, får väl se om det är så jävla bra. Det står att håret växer mer och naglarna blir hårdare. Men det är ju inte som så att kroppen säger till tabletterna att endast håret på huvet ska växa mer, då kommer allt göra det och jag vill inte vara full av lö överallt haha. Så idag ska jag klippa mig och färga håret me, niiice.

Nu ska jag få mig en välbehövlig kaffe

So long fuckers

Fiskgratäng

Vill gratulera min nattis pattis och hennes boyfriend som ska köpa lägenhet. Dem är godkända av banken så nu väntar bara besked om den får lyan eller inte. Får väl hoppas på att det håller för detta par, resten av flytta-till-hus/lägenhet-paren har inte klarat sig.

080808 idag, 8 är mitt turnummer men jag tror inte på sån skit. 2008 är ett fittår och har det varat i 8 månader kommer det nog vara i ytterligare 4 för att man sedan skall hoppas på ett bättre 2009.

Sitter och fläskar i mig en god fiskgratäng, vill inte att den ska ta slut för den är så jävla god :)

Får se om det blir några öl idag kanske?! Behöver dränka mina "sorger" mohaha...

(så, nu var den uppäten, faaaaaaaaan också)

Personlig assistent

Jimmy sa idag att han sagt till Mia om jobb åt mig. Hon har tydligen bra kontakt med ena kontaktpersonen och det lät som att jag kan få jobb. Sånna yrken söker alltid folk, man svarar på annons efter annons men får inget  svar så man behöver till stor del kontakter. Då kan ju Mia berätta direkt om hur jag är. Det var ju så jag fick jobb på Bohus, Patto berättade om mig och jag fick sedan ringa upp och boka tid till intervju :)

Personlig assistent hade nog vart bra för mig, oregelbundna tider, förhoppningsvis mycke nätter och chans till övertid. Jag vill ju köpa bil och massa massa grejer till min apartment, en utomlandstripp nästa sommar minst två veckor hade inte heller skadat.

Var uppe hos Linn igår igen. Körde in killarna till stan och gick upp till sis för hon satt helt själv. Det var helt oskyldigt utan alkohol (för min del) och hem vid hyfsat god tid. Gick faktiskt till mamsen och söv, det kom värsta skyfallet och mor bor närmre. Ville ha lite hundlyx och slippa gå ut på morgonen me hehe!

Om jag kanske skulle se till att måla innan jag bjuder hem fler folk kanske?

Hej då

Changes

Gud vad allt är förändrat :S Håller på och påpekar det hela tiden men jag är i chockstillestånd känner jag. Känns så konstigt att alla köper hus och lägenheter, blir med barn, hundar, utbildar sig mm. Tom jag själv är inräknad i den smeten :)

Sitter och lyssnar på gamla låtar. Herregud vilka minnen man får haha. Kommer igår när jag och Natta satt och lyssnade på Sarah Brightman, Cher, Celine Dion, Michael Jackson och Sandra :) Sarah Brightman gör riktigt fina låtar, det är dock inga låtar att lyssna på om man är lite deppig haha (Captain Nemo, Time to say goodbye).

Måste säga att jag har blivit ett fan av Heidi Klüm. Har sett en del Projekt Runway och hon är riktigt duktig och kan sin sak. Hon är rolig smart och snygg helt enkelt :)

Snart fyller jag år som sagt. Då blir det partaj som heter duga!

Captain Jack

Idag fyller Linn 23 år, grattis till dig syster :)

Sitter uppe hos L och M nu med en Irish Coffey i handen. Vi har käkat lasagne med go sallad och rulltårta mumsfillibabba. Eftersom det fortfarande är semestrar spelar det ingen roll om det är måndag, ledig som ledig hehe.

Vilket jävla pisseväder då, det har fan regnat konstant hela dagen. Det var så roligt att vara ute med Nova förut, först när vi går ut blinkar hon 20 miljarder gånger, hukar med huvet och tycker det är allmänt trist. Efter ett tag skiter hon fullständigt i om det regnar, springer runt som en idiot med sina jävla kottar (haha) och gräver, tittar på mig som om jag vore värsta tråkmånsen som inte springer runt.

Det blir inget Töreboda imon, alldeles för tråkigt väder. Inget kul att åka så långt för att sitta inne i ett hus mitt på landet med massa ongjävlar. Min släkt behöver space om man säger så!

Nu har jag tappat tråden helt men ska snart ut i rusket och hämta mitt sweetheart, hon är ensam hemma för en gång skull.

Ha de fett era små gnuer

Jävla gnäll

Idag är det ju söndag den 3:e och jag vaknade upp i morse och trodde det var måndag, fick självklart stress. Hyran har inte dragits från mitt konto än och jag hoppas verkligen dem gör det imorgon, annars blir det att ringa för jag har nämligen autogiro.

Hade en riktigt rolig fredag. Mys uppe i skogen med massa folk. Kändes som man var tillbaka i tonåren när man alltid satt och grillade på sommaren. Först satt vi härligt och mysit på ett litet berg, tyvär blev det flygmyrinvadering så vi fick förflytta oss ner till gräset. Killarna blev för fulla för att ens tända på en brasa, vilket kanske var tur då det säkert är eldförbud. Rex och Nova var med och dem blev lyxbehandlade, riktigt härligt att kunna ta med hunden och parta med så mycket folk (hade nog inte gått så bra för ett halvår sen) alla kollade efter våra hundar utom vi själva i princip haha! Hon är go mitt lilla hjärta, gör inte så många knop men är vid min sida hela tiden. Jag skrattade så för hon var min kisskompis, när jag behövde pissa knallade hon med och var på upptäcksfärd, jag hade nån att prata med som dessutom inte gnällde att jag skulle skynda mig haha :)

Senare på kvällen/natten ville de flesta hem och söva, jag Linn och Marvin var på ett jävla humör så vi drog in till Nivå. Marvin står ju vakt där så gratis inträde är ju aldrig fel. Drack och dansade och jag blev bra på pickalurven. Tack älskade Ola som både lämnade och hämtade oss. Träffade lite Lindomepack som jag blev svinglad att se :)

Imorgon fyller Linn plockepinn år så då blir det kalas/fest. Lite god mat och alkohol och sen på tisdag kanske jag åker med till Töreboda, morbror med familj bor där men jag får se!

Fick kommentaren "klipp navelsträngen". ALDRIG säger jag då. Folk får helt enkelt lära sig att ringa mig vid rätt tillfälle ;)

Jo... Rubriken jävla gnäll hamnar på min tumme. Varenda jävla gång jag vart ute på krogen är jag skadad på nåt sätt. Är det inte köttskavsår så är det megastora blåmärken, rivmärken, knäckta tår... You name it. Denna gången har jag absolut ingen aning vad jag gjort men min tum(muskel?) är helt fucked up. Jeeeevlar vad ont det gör!

Hepåer era små sviskon

RSS 2.0