Tillägnat Frida och Enya

Jag vill ge all min kärlek till Frida (och Wictor) som i fredags miste sin finaste lilla flicka, Enya! En hemsk tragedi som berört oss alla som kände den lilla krabaten. Lilla rottisflickan med dem snällaste ögonen i världen, och en helt otrolig personlighet. Det var många tårar som rann när jag fick det hemska samtalet. Frida jag tänker på dig hela tiden och jag kan inte förstå din smärta, jag är fortfarande chockad och kan inte tro att det är sant. Novas bästis har lämnat oss utan en förvarning, tur att hundar inte förstår ord som vi för hur skulle jag annars kunnat berätta för Nova vad som hänt? Jag kan inte annat än att finnas för dig älskling, för jag har så svårt att sätta mig in i hur det känns. Finns så mycket jag vill säga och skriva men jag vet att det är jobbigt att gråta, man orkar inte hela tiden. Jag ska gråta med dig och minnas Biwi som den glada vovve hon var och som hon fortfarande är i våra tankar. Jag ska minnas våran roliga tid tillsammans, allt sjukt vi gjorde och hur roligt jyckarna hade tillsammans.

Frida, du gjorde ett sånt jävla kanonjobb med den hunden. Ni kom så långt och var så duktiga. Jag är sjukt stolt över er. Hon fick vara med dygnet runt och blev aldrig bortglömd. Det känns fel att försöka skriva allt här, för du ska få höra det. Älskar dig!









God Jul Biwi, lilla julängel

Klipp klipp

Jag vill klippa mig :)

Men jag vet inte riktigt hur. Funderar på om jag vill ha lite lugg igen kanske. Jag har ju så satans tunnt hår och nu när det börjat växa lite på längden så syns det verkligen. Ingen vacker syn med 3 små ynkliga hårstrån längst ner i topparna.

Jag vill ha kvar en del på längden men ändå fixa till någon snygg lugg, kanske lite längre så jag ändå kan ha mittbena, snelugg och ponnylugg.

Vad tycker ni? Några tips på snygga frillor?

Lill-Lördag

Tyvär inget jag kan avnjuta då ekonomin inte tillåter. Ååh det finns så mycket jag kan göra här hemma men det blir så överdrivet stora projekt. Som att samla ihop alla pantflaskor och burkar i en sopsäck, då får jag ju riva ut allt i garderoben och sen ska ju det städas upp :( Jag har kommit på vad jag ska göra med min eländiga hall nu iaf. Jag köpertapetklister och limmar fast det som är löst och så målar jag bara rakt på strukturen, orkar inte bredspackla och  dessutom behöver jag hjälp till det, som i sin tur vill ha betalt och så ska allt passa dem. Nä jag köper lite klister, en hink med färg och en roller så får det vara bra sen. Skiter i förbo med, allt tar sån tid när dem ska göra nåt och då lägger jag hellre 200:- på färg och får det klart i tid.

Tog en härligt morgonpromenad med monstret förut. Idag var hon mycket mycket lugnare, inte lika stressad men skum i hela käften hade hon ändå. Mamma räknade hur många gånger hon kissade, och då var detta en promenad på 45 min med en 10 minuters stop på vägen. 27 gånger blev det :) haha och den som säger att hanar pissar... Igår var det ännu värre! OJ vad hon drömmer nu pumsan :) Ligger och tutar och gnäller haha...

Usch nu börjar det bli mörkt, god natt ungefär :S Ska hitta på nåt att äta snart och sen är det ut med vurten om en timma...

R - saknar dig så det gör ont, det gör verkligen ont!

Min älskling!

Idag känner jag mig lite extra kär i min flicka. Inte så att jag utåtagerar något extra (usch hon löper) men i mina tankar. Hon var så snäll i morse, min lilla tös. Jag skulle iväg och gick upp på tok för sent för att hinna med en rastning och inte  missa bussen. Vi skulle egentligen åkt upp till Natta och alla hästarna och hundar och mötet skulle inte ta så lång tid. Jag har ALDRIG gjort det och det kändes inte kul men jag gick aldrig ut med henne innan jag åkte och på nåt sätt var det som att hon förstod mig och sa att det var lugnt, jag kommer ju ändå om två timmar. Hon gick inte efter mig utan gick raka vägen och la sig på mattan mellan soffan och rumsbordet. Så snäll hund har jag :)

Men jag ska inte sticka under stolen med hur fruktansvärt hon luktar, ungefär som feskekörkan. Och nu har hon börjat gny och pipa utav bara den när hon så lite som skymtar en hane. Jag tror att det var en hane som satt i fönstret och tittade på oss när vi gick förbi och Nova var helt tokig. Nu vill jag inte släppa henne mer om det inte är inhägnat, vem vet vad hon kan ta sig till nu?!

Jag är riktigt trött idag och känner inte för någonting i detta äckliga väder. Jag vill ha snöööö!

Jo, fick höra en rolig grej idag. Jag har sagt att om ingen i familjen kan hjälpa mig med Nova om jag är borta kan säkert mina pensionärsgrannar göra det och som tack kan jag köpa en vinflaska eller nåt. Idag fick jag frågan "Duu, jag tänkte lite på det du sa med dina grannar om dem hjälper dig, att du tänkte köpa vin till dem. Och då var min tanke, du är 20 år gammal och ska köpa vin. Du har inga alkoholproblem eller så?" - Inga kommentarer, ni ser själva!

Cleaning out my closet

Morgon/dagspromenad med Nova nyss. Tog mig en lång sovmorgon idag, det gör inget för hon var ute så sent igår ändå. Herrejävlar va hundar det var ute, man stötte på någon vart man än gick, roligt när jag har en löptik. Hon satte sig och sket rätt olämpligt så jag var tvungen att ta upp det, då kommer det en hane bakom och en tik framför, yeah och där står vi. Hon vet inte om hon ska kåta efter hanen eller attackera tiken för hon kan ju sno hennes hane. Hundar asså haha! Var riktigt härligt väder iaf och jag kände mig som en riktig mulle, började plocka rönnbär som låg vid en buske. Jag har ju en liten prydnadsvas med kastanjer och det hade vart fint med rönnbär också ;)

Drömde skumt inatt. Första var om R (jag kan lika gärna vara vaken och grubbla för drömmarna är hemska om honom). Jag bodde hemma hos mamma och vi skulle sova där. I ena rummet låg Linn och andra Johanna. Först skulle vi sova i Johannas rum men då skulle vi dela säng och jag märkte hur sur han var, så jag kollade om vi kunde ta Linns rum för då hade vi egen säng. Så vi gick in och jag tvättade väl bort sminket eller nåt. När jag kommer tillbaka har han dragit ut hela byrån och satt på TV:n svinhögt så jag frågade vafan han höll på med. Då gick han. Skulle kolla vart han tog vägen och då låg han där nere i soffan, när jag skulle krama om honom fick han sig ett frispel och var helt hysterisk. Vi pratade om hur vi skulle göra och precis som nu "mådde han dåligt". Han ville göra som han ville och det var upp till mig att vänta. Men jag skulle utomlands och han skulle fan inte få förstöra min resa. Jag skulle till Italien med Frida, Emme och Emilia ;) och så skulle jag ta med mig pastasallad på planet haha... Det sista jag drömde var inbakat från gårdagen!

Idag blir det storstädning, skulle tvättat men det fanns ingen tid. Hatar att städa :(

Uddevalla

Time to say goodbye

Jag har spenderat hela min dag uppe i Uddevalla, eller rättare sagt färgelanda som är en bra bit in. Jag var och besökte Novas syskonbarn, hon är ju som bekant faster och jag var bara tvungen att besöka dem små liven. Nova fick tyvär inte visa sina färdigheter som faster då hon löper och stackars Tarzan skulle blivit galen. Med oss på resan var även 7 månaders rottis Blade som var helt bedårande, men vilken 7 månaders är inte det ;) Så vi började våran resa, tre tjejer och två pojkar. Det blev mycket tjejsnack, mycket oväsentligt men en del var nyttigt!

Valparna, nästan 4 veckor (3½) var helt underbara. Så söta små bäsar asså, hade två små liv i min famn ett tag och dem hade fan redan starka personligheter. En liten kotte, som var så trött somnade i min hand. Hon var riktigt trött men ändå så enveten att hon satt upp och sov, när jag tryckte ner hennes huvud försiktigt somnade hon igen. Den andra tötingen låg och gottade sig, skruvade på sig och kunde helt enkelt inte ligga bekvämt, hon knoddade sig ett bra tag och sen helt plötsligt slutade hon och nödglodde på mig som om jag var helt dum i huvet som inte hjälpte henne haha... Herregud man blir ju helt tokig! Inte nog med det blev vi bjudna på jättegod mat och dricka, mys.

     

Resan hem var fartfylld kan man säga. Och jag har vart helt dödstrött när jag kom hem. Har vart helt seg i kroppen och magen har svidit, det är fan inte hälsosamt att sitta still så mycket. Blev inget skoj nu på kvällen men är man seg så är man, hade någon kidnappat mig hade det vart okej ;) Sen var det som så att jag har inte tänkt på R på hela dagen, jag har pratat om honom men inte tänkt på honom om ni förstår? Sen kommer jag hem, loggar in på facebook och ser hans namn direkt, då skulle han till någon krog på mariaplan. Vad säger det egentligen? Han skyltar med att han ska till en krog med en kompis (och enligt mig ha kul), hur dåligt kan han må då egentligen? Och om han nu inte vill prata med mig varför skriver han det där? Tänk om jag bara "råååååkar" gå dit... Förstår mig inte på karlar!

Messin with my brain when you wan't to see me fall

Nu har jag iaf. skaffat mig en ny mobil. Samma som innan fast i bronze denna gången. Jag är ju som känt skrockfull, den silvriga blev stulen och då kan jag inte skaffa en sån igen. Haha blev så glad, mitt headset går i samma färgton som telefonen. Och så sitter jag och fixar med massa musik, laddade ner Il Divo till morsan förut och dem är faktiskt riktigt bra, nu är ju inte opera min grej men dem är fräscha och har kraftfulla röster, älskar låtarna dem kopierat många gamla godingar!

Snart massa tjöt med Therese. God natt på er!

Still

I used to think that silence was golden

Fortfarande tom på ord. Jag kan inte komma över det. Saknar ju han så enormt mycket. Jag hade vant mig vid honom nu, hans underbara leende - alltid så glad. Jag vet att jag tänkte så många gånger, finns det något ont i honom? Hur kan man vara så här fin, omtänksam, förstående och rar, rar är nog ett bra ord för det var han verkligen, och en riktig gentleman. Jag hade kramp i kinderna första gångerna vi var med varan, han fick mig att rodna (inte så jag blev helt röd i ansiktet, men sådär ful man blir när någon ger fina komplimanger). Glada fina Rickard. Usch vad orättvist det här är. Nu sitter jag här helt patetisk igen och tårarna bara rinner, jag har vart stark hela dagen och min ilska har vart enorm. Klart att jag inte är helt knäckt, om ett par veckor är det nog över. Men det är en sån sjuk känsla jag får hela tiden, det är verkligen som en dröm. För en vecka sedan låg jag och pussade på hela honom och tittade in i hans ögon, skojade och pratade och han sa att jag inte behövde vara orolig. Jag ville visa upp han för alla sa jag, visa upp min fina Rickard, han skrattade och sa "vafan vi går nu direkt, nu går vi och visar upp mig". veckan innan dess fick jag en tandborste, en som hans mamma köpt till hennes kille, hon sa att han får la fan köpa en egen ;) Nä vadå sa han, det e ju inte så att hon aldrig mer kommer hit, klart hon ska ha en tandborste här! 

Jag måste få veta varför han kunde göra såhär, hur kunde han bara lämna mig? Han tog sig rätten att bara skita i mig utan någon som helst förklaring. Att sen skriva att han vet att han kommer ångra ihjäl sig en vacker dag svider rätt rejält. Ska han ångra sig när jag äntligen hittat rätt eller vadå? Ångra sig? Bättre han hade hatat mig, äcklat sig eller fan vad som helst. Men inte stordissa för att sedan ångra sig...

There may come a time when I don't bother you at all

Det är så tomt, här hemma och i telefonen. Ändå har han lämnat spår efter sig överallt. Det luktar honom i soffan, sängen och min filt, vafan ska jag slänga ut min soffa för att få bort honom eller. Kommer sakna att sova med honom, jag verkligen älskade att sova med honom. Bara ha en sån underbar människa som håller om mig, tryggheten. Vakna på morgonen och se hans skeva morgonleende, trötta goa som ändå ler trots att han egentligen vill slå ner mig med kudden för jag är sååå käck :)

Börjar bli tomt på ord nu!

Grattis älskade lillasyster på din födelsedag. Nu är du fjorti år gammal! Kalas om en stund och det får väl bli fredagens höjdpunkt, ska iväg tidigt imon och titta på valpisarna! Då får jag gosa med Tarzan me.

Sviken och totalt lurad

Så var det med han, nu är han borta med vinden. Från en dag till en annan! Snälla, goa, underbara Rickard har utan förklaring valt att inte fortsätta med mig. Som gräddet på moset har jag inte fått någon förklaring mer än över ett sms! Jag har aldrig känt mig så lurad i hela mitt liv och jag äcklar mig. Främst på mig själv att jag gick på denna blåsning...... Igen! Varför så godtrogen Jossi? Jo för att killarna jag träffar visar inga signaler på att något är fel, tvärtom. Mellan oss kunde det inte bli bättre. Han har presenterat mig för släkt och vänner, varit en riktig gentleman, stolt över att ha mig vid sin sida och lovat mig att jag inte behöver vara orolig. Jag har alltså INGENTING att säga till om, jag kan inte ens få säga min åsikt då han inte ens svarar när jag ringer, messar, skriver på olika communitys. "Jag kommer ångra ihjäl mig en vacker dag, men men sorry" - fy fan säger jag bara. Falska lilla skit. Stå för vad du tycker för fan, gör inte bort mig. Han vill ta detta samtalet någon annan gång för det känns inte rättvist, men inte just nu. Hade han tänkt att skita i att säga något överhuvudtaget? Låta det rinna ur sanden? Allvarligt trodde han på det konceptet? Han vet inte vem jag är då. Aldrig att jag skulle låta honom komma undan, jag ska ha svar, så enkelt är det.

Tänk att han kunde göra så! Precis efter allt vi gjort. Precis efter att jag äntligen vågat erkänna för mig själv och för honom att jag faktiskt tyckte om honom mycket och att han skulle vara försiktig för att i det stadiet är man jävligt skör. Det kan inte vara det som avgjorde, att han flydde. Efter att vi pratat såg han att jag tänkte och han var skitorolig. Han sa till mig att sluta oroa mig och inte tänka så mycket, att han var där och så skulle det vara. Asså..... Nä jag är tom på ord. Jag kan i helvete inte tro att det är sant, hallåååååå, Jossi, vakna upp ur din dröm. Nä det är nog sant! AAAAAAAAAH SÅ ARG... Hur kan man?

Så just nu går det en film i min hjärna. Vad gjorde jag där? Vad sa jag där? Näe, kan inte komma på några fel varken jag eller Don Juan gjort. Allt har stämt, allt har vart helt jävla underbart. Jag var lycklig för en gångs skull. Han va så go att ligga och krama och bara titta på honom. Nä nu får allt vi gjort spolas bort för det är ingen idé att ligga och tänka på. Jag överreagerar säkert, men man kan inte göra såhär. Man kan inte ha några av sina bästa dagar med någon och sedan sluta att höra av sig, man får inte det. Och heeeeelt utan förklaring ska jag sitta här och undra. Varför? varför? varför? Å gud jag får kalla kårar när jag tänker på allt. Våra roliga middagar och annat. På allt det han har sagt och gjort. Jag förstår ingenting....

Singel i exakt två år idag. Det ironiska är att för exakt två år sedan tog det slut mellan mig och Toob. Nu på samma datum får jag detta uppkört rätt upp i röven, två år senare. Jag ångrar, ångrar så innerligt att jag träffade honom igen, att jag lät mitt hjärta övermanna min hjärna. Tänk hur han "jagade" mig, ringde, messade och skrev att vi skulle träffas. Varje helg hörde han av sig, jag gjorde inte det, men han. Hur han var mot mig. Innan var han obetydlig. Han var en gammal flamma jag lagt på hyllan, inget mer med det. Och jag som tyckte att Daniel var ett svin, hah, han var alltid ärlig hur det låg till, han hörde av sig i tid och ville jag prata med honom var han alltid där. Ärlighet asså, det är det enda som funkar!

Nu är det som det är.. Men men!/Idioten

En god natts sömn

Njaaaaae det har la inte varit så överdrivet bra men inget fel heller. Kan ju börja med att berätta om mina knasiga drömmar igen...

Jimmy ringde mig och berättade att jag, Linn, faster Lena och han själv skulle dela på ett arv från pappa på 2 miljarder. Herregud, tänk va rik jag hade varit. Sen var det fest hos min forna granne. Dem var man och fru med två barn innan men i min dröm var det bara mannen med dotter kvar, vart dem andra hade flytt vet jag inte. Min vän Ida var med och vi var där ett tag, Jimmy ringde ju bara lite innan jag var där så jag satte mig mitt i festen och började blogga om detta, men när jag skulle spara så var det tydligen ett mail och då råkar jag skicka istället så det kom aldrig upp. Matte som grannen heter var jävligt full så han var så generös och frågade om jag ville ha någon av hans halvfulla öl, som han redan druckit... Åå fan va schysst sa jag och tog emot den glatt :P Mitt i allt kul när det började komma massa folk stod Ida i hallen i en träningsoverall och tog på sig skorna, hon har sur och sa att vi skulle skynda oss och hämta Wille men det var långt kvar. Så jag tvingade kvar henne och vi minglade runt (en mycket trevlig fest måste jag säga). Helt plötsligt har hon världens finaste kläder och slår sig ner bland alla ungdomar och börjar ta på en kille haha... Jag ser hur han försöker åma sig bort och frågar va fan hon gör. Då svarar hon att hon behöver få ta på armarna för hennes kille sover med en svart långarmad tröja haha!

Någonstans mitt i drömmen vaknar jag och känner att min mobil vibrerar, jag tar det imorgon tänker jag. Så när jag vaknar slänger jag mig på telefonen och tror jag fått ett sms, inbillning tyvär :(

Den här skiten som håller på nu äter upp mig inifrån. Jag drömmer om det, jag tänker på det hela dagarna, jag pratar om det hela tiden. Fy fan va orättvist!

Tre komma tuffing

Jag är hundledig ikväll vilket är tur. Den lilla gumman började löpa idag, denna gången var det ungefär 4½ månad emellan så jag är väl glad för det, men nu börjar ett smått helvete haha!

Sitter och tittar på hundcoachen och det är ju pinsamt. Så pinsamt att detta lilla svenneland alltid ska ta efter USA och vilka pussys vi är. Nu har jag ju inte sett mycket men det ska bli intressant att se vad Fredrick Steen gör som är så himla bra så han får göra ett TV-program. Jag kan redan av det lilla jag sett rabbla upp ett par andra instruktörer som är värda ett TV-program mer, men jag ska inte säga för mycket än som sagt!

Så denna hundlediga kväll sitter jag i en nystädad lägenhet med en iskall öl, grönsaksstavar och dipp :) Ibland får man gotta till det!

Sweet dreams?

Ååååh nej, inte har det varit några sweet dreams här inte. Nattens dröm var inte en av dem bästa och den var så jääävla verklighetstrogen att det var äckligt. Drömde att jag hade en väldigt tråkig diskussion med en person på telefon, det var ett hårt avslut och jag var helt förfärad. Denna annars snälla och lugna person var svintyken och nästan lite elak. När jag vaknade upp helt gråtfärdig tittade jag på telefonen och alla samtalslistor för att se om det var sant, så verkligt kändes det.. I samma dröm var några kompisar med varav en var med barn och skulle föda när som helst och jag skulle vara med under födseln. Hennes mamma skulle bli frisör och detta gjorde mig rasande för det skulle ju jag med bli haha!

I fredags var det helt sjukt. Den värsta mardrömmen på länge men den kommer nog låta rätt kul. Jag var i en fantasyvärld och skulle ta mig upp på toppen av något. På vägen dit skulle vi hoppa öven en massa pålar, bara det att det var ett stup rakt ner i ingenstans under. Jag kommer väl ihåg att jag hade Novas koppel som jag slängde över till pålarna för att komma över lättare. Under oss var det jättetigrar som ville sluka oss, en av tigrarna fick tag i Novas koppel när jag kastade över det och drog ner mig i stupet. Faaaan va äckligt det var att falla baklänges så högt upp och så snabbt med en stor jävla tiger ovanför mig :) Jag landade på nåt bomullsliknande och överlevde. Tigrarna jagade bara om dem såg eller en, och under bomullen var jag säker. Sen kom alla andra ner fast oskadda och så började allt sjukt haha... Jag vet att jag i drömmen sa "fan va sjukt detta känns som mumien 3"

- Avslut idag vilket känns riktigt tråkigt, men med mig har jag massa roligt folk varav en ny vän! Så allt är väl inte piss ändå!

Hundledig ett par timmar men är barnvakt istället. Men han hårar inte ner iaf. så städning står på schemat.


The end

Helgen är slut och den har varit lugn och ganska tråkig. Gillar inte helger som blir rastlösa, nä man ska vara full av ideér och hitta på massor med skoj enligt min åsikt... Måste väl lära mig att jag inte alltid kan få som jag vill hehe ;)

Imon är det ny vecka och nya tag. Ska bli spännande att se vad v 46 har att erbjuda!

Jag fick iaf. sett "Tomten är far till alla barnen" igår och det är lite ironiskt för jag kommenterade massor från filmer bara några timmar innan. Jag fick tydligen inte titta på filmen så här långt innan jul men hah där fick dem som tyckte så :P

Hej

Möla

Det är väl ändå ett göteborgar uttryck haha! Idag känner jag för att göra något riktigt drastiskt, japp ni läste rätt, drastiskt. Jag kommer inte kunna göra det då ekonomin inte tillåter men jag har tänkt drastiskt iaf. Nu jävlar :P

Jag "skolkade" idag, pallade inte trycket helt enkelt. Förlåt Therese att jag svek dig :( Det ska inte hända igen, promisse... Men ibland kan annat vara så mycket viktigare i livet. Idag prioriterade jag min lycka, en sån här dag ger mig energi och ork att fortsätta trots det gråa och trista. Jag har även slängt mig i bögrosten men det var rätt kasst, skiter i att bli brun egentligen. Jag vill bara få slappna av i 20 minuter och insupa mig värmen och ljuset, för visst mår man bättre sen. Att jag sedan får lite färg på köpet är ju bara en bonus på pengarna jag slänger ut.

Idag saknar jag mina vänner. Tre av dem speciellt. Jag har pratat och fått råd från två av dem men den tredje fattas mig. Idag har osäkra Jossi trätt fram åter igen och nu känner jag mig lite hjälplös, precis som en ragdollkatt eller monchichi, ni vet den där bruna apan? Jag skyller inte osäkerheten på mig själv för jag tycker inte att jag bär ansvaret för det. Egentligen är det ingen som bär något ansvar men jag behöver lite råd hur jag ska gå tillväga. Jag tror min baginbox får hjälpa mig med lite svar sen ;)

Nu då?

Jag fick VÄRLDENS roligaste besked förut och jag är så fruktansvärt glad. Men det är min lilla hemlis tillsvidare!

Brownie

Sen kväll är det nu... Igen! Har precis färgat mitt hår själv så jag får väl hoppas att det blev bra. Men jag säger som min kära vän Frida en gång sa "det är som att ta i schampoo".

Det har vart en lång dag idag känns det som. Jag hade besök här förut av Therese och hon stannade rätt många timmar, tiden bara flög iväg men vi hann ändå med att tjöta om så mycket. Den första människan som kommit in hit och kan hantera hund, hon gjorde allt rätt. En eloge till henne :)

Fick solat igår men det syns inte överdrivet mycket (eeeh ingenting haha) så det får bli en tur imon igen, i bögrosten som R säger.

Skäms över mig själv, har inte haft orken att kolla avsnitt 9 på oth än, men jag vill vara helt klarvaken när jag ser det och jag har vart så trött på kvällarna så det kännts som att det brunnit i ögonen. Men snart så...

Nu ska jag ut med flötas så god natt på er! Jo, vill välkomna Mickan som nu också har en blogg :)

Jahopp

Blev inget möta babe.. Istället blev det en långfika med mor, glömde i stort sett av tiden och försent att åka in till stan. Men jag ger mig inte, vill fan in asså. Får väl se, det lutar åt att jag får stanna hemma ändå. Och då får jag hitta på något annat, funderar på om jag ska sno brossans schnabel och dra och sola på sportlife. Jag är inte vit, jag är blå-vit-genomskinlig nu, ser förjävlig ut haha...

Ska snart fixa mig lite käk, får ta det jag har haha ;) Ingen lyxmiddag här inte...

KRAM

Tack

Till Paula som hjälpt mig att fixa ny design här på bloggen. I min hjärna är det en bit kvar tills den är helt klar men vi har kommit en bra bit på vägen :)

Håller på och laddar ner one tree hill avsnitt 9 nu, kan inte bärga mig mer men det är bara 80% klart än så länge så det får nog bli imorgon jag får se det.

Imorgon ska nog jag och Nova ta oss en tur in till stan och hälsa på Rickardo. Känner att hon behöver ha ett litet åkäventyr hehe. Buss och spårvagn och nya platser, det gör susen! och självklart att få pussa godisbiten då ;) Gud vad jag saknar honom.... Har vart med varan så många dagar nu så känns konstigt att vara själv!

"Det låter kanske lite konstigt, men Rickard.. Ägget har släppt"  - haha

Dåligt...

... Med inlägg de senaste. Men jag har faktiskt haft annat för mig än att sitta och plinga på datorn ;)

Fredagen spenderades hemma hos Emme med massa öl och tjöt. Paret hade skaffat sig en väldigt trevlig lägenhet måste jag säga. Det var härligt att sitta och tjöta och skratta, jag testade hennes Carrieskor med men aaaaaaldrig att jag hade kunnat gå i dem, jag darrade med hela benen när jag bara stod rakt upp haha, men helvete vad sexiga dem var. Jag gav Emme det lilla rådet att ha på sig dessa skor med enbart underkläder och i hennes gubbes skjorta - tror det hade uppskattats mycket väl, eller vad tror ni ;) Vi åkte in till stan men kom inte så mycket längre, för långa köer till onödiga pengar så vi skiljdes åt där och jag åkte hem till min going och spenderade natten i hans stora 90-säng haha :)

Inte så mycket sömn och en del alkohol på det gjorde att jag var riktigt trött på lördagen. Men fint väder och hoppet om ännu en lyckad kväll gjorde att jag orkade hålla mig vaken. Kvällen spenderades åter igen med mitt hjärta och hans kompisar ute i frölunda. Trevligt folk, mycket god alkohol och mycket god paj gjorde susen och allt vara bara sådär hysteriskt trevligt :) Sen kom bästa Ola och hämtade oss och vi drog hem till morsan där ämnet vaxning eller inte var sjukt hett på tapeten. Vi kom nog inte fram till något vettigt men det var roligt iaf.

Kameran var med men jag fick fan inte upp den, 4 kort togs, på mig - innan jag gick ut tom haha :)

Hoppas på en promenad ikväll igen med Dizurt, Rexen och Novurt.

Har jag förresten nämnt att jag har träffat världens mest underbara kille som dessutom är riktigt snygg? ;) Tihi

RSS 2.0