Shopping i värmen

Det är faktiskt inte så farligt som det låter. Inne på K-Center var det behagligt kyligt och man kunde gå i lugn och ro utan att svettlökarna ville steka över. Shoppade idag igen, på rean självklart ;) Hittade bikinitrosor, nya piloter, en söt "lantistunika", ett skärp. Mycket bra att handla på rean och härligt att komma ut!

Jag har haft världens finaste mest naturliga långa naglar. Var och badade med hundarna, vips var fuckyounageln knäckt upp till köttet, blev alldeles te mig i trasorna idag när lunchsalladen kom in så då var det dags för förlovningsnageln att knäckas, även den upp till köttet. De som säger att "ååååh är du rädd för att bryta en nagel" är svaret JA för det gör fittigt ont, inte det att man är fin i kanten utan det är smärtan som tar vid, sen att man lever som ett mongo under nån vecka eller två för hela jävla nageln håller på att stryka med är också en stor del.

Synd att jag inte har mer pengar... Alla One Tree Hill kostar 299:- såg jag igår :( Jaja dem försvinner inte!

Imon blir det grilling här i Balltorpskogarna och det ska bli riktigt kul.

Träffade på lilla Emme i k-red förut, det var roligt att se dig!

/Alla älskar Jossi

Nytt utseende!

Jag vill förändra utseendet på min blogg. Tycker den är så trist så om nån vet och kan, help me :)

Vamt vamt vamt. När jag var och badade i helgen brände jag mig på läpparna och runt munnen, ni som känner Jossi vet hur det slutar då.. Musläpp och äckelblåsor runt munnen, så nu tänker inte jag visa mig på ett par dagar iaf. Inte nog med att det är fult och äckligt, det gör fruktansvärt ont också!

Igår köpte jag ett par gladiatorsandaler på rean. Missade bussen hem så jag gick en sväng till DinSko. Jag har lite stress för att dem är försmå, men alla andra jag köpt de senaste har vart förstora, dessa är i skinn me så dem töjer sig förhoppningsvis!

Saker och ting är inte som det ska vara. Jobbigt men sånt är livet. Snart återgår allt till det normala, det kommer ta ett litet tag men den som väntar på något gott ;)

Sol och bad

Jag säger bara sol och bad. Har legat på Playa del Åsa i två dagar i rad och gottat mig som bara den. Det är för fan rena köttmarknaden där :) Igår var det okej, ganska behagligt med folk. Idag var det sjukt och onormalt. Mitt ansikte har fått sig en rejäl omgång sol så idag var det stora brillor och keps som gällde, stjärnvarning helt enkelt ;) Igår anlände vi en bra tid, strax innan tio och vi kunde välja och vraka plats, två underbart vackra ögongodisar la sig precis brevid oss, så om nån undrar varför jag var så nöjd igår är anledningen den ovan nämnd. Igår var en perfekt sommardag, precis som jag vill ha dem. Sol och bad hela dagen, kommer hem och käkar, duschar och öppnar en kall, är sådär härligt trött och blir flamsig framåt småtimmarna haha :) Trots ledigt imorgon hatar jag söndagar, dem är äckliga. Får se om man kommer iväg imorgon, det är ju drömmen. Hunden kan man ändå inte göra nåt med, hon tror att hon orkar, okej för henne men jag orkar fan inte gå ut i denna värmen. Jag har fått panikkänslor mer än en gång!

Shibbie du är mitt lilla ögongodis. Tänker på dig!

Så vad äter man i denna värmen? Ingenting skulle många nog föreslå men jag är en såndär människa som äter. Jag tycker mat är väldigt gott och skulle inte kunna leva utan det. (idag lutar det nog åt ingenting, jag är för lat helt enkelt)

Snart fyller jag år :)

Men guuuuuuuuuud

Ja jag säger då det. Vafan är det som händer? Folk har nog aldrig varit konstigare än nu. Men livet är inte vad man tror, det är en sak som är säker.

Var på bio igår med Natta "All the boys love Mandy Lane" - så jääääääävla kass. Det var inte jag som valde den vill jag lova. Fattade efter halva filmen hur allt skulle sluta, om inte tidigare. Jag är ju en mes när det gäller skräck så jag hade ändå colan framför ögonen när det skulle splascha men det var B det me. Ni som älskar psykoskräck kan jag rekomendera "Barnhemmet" den verkar ruggigt äcklig. Var iaf. kul att få träffa Natta, vi gör ju inte det allt för mycket. Fick sån ångest bara när jag såg alla solbrända inne i stan :( Buhuuuu jag vill också vara solbränd nu.. Ska iaf. ta mig en kall cider nu!

bye bye

Kisses for real

Idag har jag och min mor varit och fyndat i stan. Köpte en del småplock som smycken och smink men även två t-shirtar (19:- styck) och ett par skor (50:-). Köpte en "midnattsblå" ögonskugga så nu ska jag förföra er alla med mina ögon. Mamma fick bli min testdocka och den är helt klart godkänd, mamsen ville inte ens tvätta av sig det :)

Idag är det tomt på schemat så får väl se vad som händer!

Får fixa med byrån, tack vare en liten byrå ser det ut som ett bombnedslag i mitt rum och så kan det inte vara...

Nä jag kan inte tänka klart nu haha, tappade alla hjärnceller inne i mongostan när folk blåste ur stuprännor och spelade på tamburiner!

Muppjävel

Vill starta inlägget med att min kära morfar kom till mig och sa "Fan min dvd-spelare funkar inte, det står bara no disco när jag sätter in en skiva" - haha han kör alltid helt klockrena kommentarer läs för fan gubbe ;)

Idag har jag vart en händig jävel, igår också för den delen. Jag "renoverar" om min gamla byrå, målar den i vit lackfärg och ska sätta nya knoppar. Nu är den klar och ska bara torkas. Fick tagit bort färgen som råkat komma på listerna och sidan av köksskåpet sen jag målade om i köket hehe. Låter inte jobbigt men satan jag var helt slut. Nu ska jag bara få tummen ur röven och ta fram lilla minipenseln och måla det som lådsade i sovrummet och måla rören *phuu*. Och så borrade jag lite idag me haha...

Jag har storslagna planer för min älskade lägenhet och det går sakta men säkert fram. Jag väntar tills Linn kommer hem så kan hon hjälpa mig att måla hallen och storarummet för det kommer bli ett rent helvete :(

I förrgår fick jag en sex and the city uppenbarelse. Träffade ju som sagt den dära Dj:n och han verkar olustig på nåt sätt. Lite småkonstig (känner han ingenting men en såndär som inte skäms för nåt). Efter lite konstiga frågor kom han nog fram till det han ville från början "Du verkar mysig så undrar bara om du känner att du kan ha kille" och "Ne men om du söker kille?" - TJIIIIIIIIIIIING, vill jag verkligen ha det? Söker jag någon?.... Självklart vill jag ha någon, härligt att vara själv men det är inte så kul att springa hos morsan dag ut och dag in. Men bara den frågan gjorde att jag blev off. Jag såg fram emot att träffa denna pojk men inte längre. Han testar mig dessutom, har inte hört av sig på circus 3 dagar och då kan det vara! När jag träffar nån ska det pirra, som när jag träffade Daniel, jag blev helt knäsvag om han skrev "Hej lillen, ska jag hämta upp dig efter jobbet" och hade det där otroligt fula smilet på läpparna som vägrade släppa. Jag ville vara med honom hela tiden och såg inget hinder för att inte vara det. Och att en onsdag kunde bli den bästa onsdagen i hela mitt liv. SÅ ska det vara. Inte som med MD, människan ger sig inte och jag dissar.. Njaaaa så denna Dj får nog vänta tills jag är full och är inne i stan och kan kika förbi :)

Var med shibbie på härryda hundcenter i tisdags och det var mycket trevligt. Hade med mig Novurt och alla undrade om det hade vart nån löptik där nånstans? BUSTED haha, yes! Det var roligt att se lilla biwi in action.

Imon ska jag till stan med min kära mor och hoppas på att hitta äckligt billiga fynd. Nån jävel har ju snott mina pilotisar så det är målet att hitta.

JO... Måste nämna! Min hund tyckte att det var roligt att gå och titta bakåt på nåt som verkade intressant. Hon travar så läckert BOOOOOOOOOM och rakt in i lyktstolpen hahaha! - Jävlar va jag skrattade och hon bara ruskade på hövvet haha..

Idag åt jag kokta morötter och en kycklingfilé hahaha!

Dj

Fan att man ska vara så lat och inte skriva här så ofta då.. Nu har jag faktiskt haft det skoj och en del att göra det sista. Har ju "klagat" på att alla är så satans upptagna hela tiden med sina gulliga små pojkar eller flickor men nu har de flesta tagit sitt förnuft till fånga..

Var med min kära Anna förra helgen vilket var längesedan, vi är grymma på att festa men gör det alltför sällan. Vi började hemma på min balkis och sen kom bror och gjorde oss sällskap. Efter lite tjöt med Emilia beslutade vi att vi skulle till Kungsbacka där varken jag eller Anna aldrig festat (mer än på hemmafester) så vi drar dit och "festar" med alla snobbar som har en viss dansstil, man skulle kunna kalla dem gay. Peder kom och vi intog dansgolvet och visade hur göteborgare dansar, mycket vackert :) Sen fick jag och Anna utlopp för våra fjortisfasoner och åkte kundvagn i kållered centrum mohaha. Dagen efter är en annan historia men helst något jag glömmer...

På måndagen fick jag besök av Daniel, mycket trevligt. Jag får fortfarande beröm för världens goaste frukost haha!

På tisdagen hade jag och Ola bestämt att vi skulle sitta uppe hela natten och dricka på min balkong. Så vi började med att köpa pizza, alkohol och chips, en fettokväll skulle man kunna kalla det :) Vi dricker och tjötar och skrattar som vanligt.. Så det var skoj!

Och nu i helgen fyllde min kära syster Mikaela år. Åkte hem till henne i Mölnlycke på förferra och det var faktiskt skoj. Jag hade ju stöd från Ola och Nilsen med mig, annars hade jag nog inte åkt. Men det var kul. Vi gick ut och jag träffade en Dj haha, skoj skoj! Daniel kom även in och visade sin bästa sida..

Så där nu vet ni!

1 Juli

Herrejävlar, 1 juli redan.. Kan inte fatta att tiden går så snabbt. Har inte långt kvar att leva ju, alla säger ju jämt att tiden går så fort och när du är 70 så sitter du och undrar vart alla åren tog vägen haha...

Var och shoppade med min bror och fick äntligen köpt dynor till köksstolarna och en väggklocka :) Nu har jag fått ordning på lamporna med, men rullgardinen är ännu inte uppsatt för vi behövde ha en borr. Nu ska jag inte låta som att det är klart hemma för jag har en hel hall och heeeeeeeela storarummet kvar men jag har kommit en bra bit på vägen iaf.  Jag fick även köpt fina blommor och krukor till köket (har nog nämt det).

Nattispattis och Miamaria (Mattias) var hemma hos mig igår. Vi satt och kalasade på fullkornsskorpor, vindruvor, te, kaffe och cigg och bara tjötade. Sen gick vi ut och "lirade" lite fotboll med Nova innan dem skulle åka, får ju utnyttja vännerna när dem kommer på besök mohaha.. :)

I helgen var vi ute. Jag ensam singel med att tönt-par. Usch jag spyr på sånt egentligen. Varför ska alltid någons kille eller tjej med? Har dem inget eget liv eller? Visst om man kör nån par grej då och då. Men hur roligt är det att ha med sig en kåt singel som är på sin vakt hela tiden? Hade jag haft en snubbe hade då jag inte velat ha med en singelkompis. Näe håll er till endast kompisar! Som jag sa till Mattias igår, inget fel på partnern då, men det blir så fel. Jag frågade exempel turturduvorna hur många gånger i veckan dem har sex, Mattias svarar glatt medan jag får en mördarblick av Natta haha.. Tror hon ville sagt nåt där, skyll dig själv när du tar med dig penisen som en handväska!
Vad jag ville ha sagt med att vi var ute var att jag ramlade i trappan inne på biljardpalatset pga för stora skor. Pinsamt värre och min vanliga kommentar "var det nån som såg? det var väl ingen som såg" neeeeeeej då säger natta men efter att vi vart ute och rökt kommer det två killar som i förbifarten säger "akta trappan, höhöhö" KÄFTEN DIN FULE B*GJÄVEL tänkte jag hahahahahahha! -

Som sagt, förstora skor. Jag har ändå lagt in hälinlägg men inte fan hjälper det. Kul att ha 4 par nya skor som är förstora. Har dem ändrat storlekarna eller vad? Testade nattas 37 och dem var ännu större *morr*.

Haha spike undrar när vi ska flytta ihop och om jag fixat lägenhet. Tänk att han kommer ihåg haha!

Hejsan svejsan i lingonskogen!

RSS 2.0