Nygamla böcker

Måste bara påminna mig snabbt här om vilka två böcker jag ska beställa när den ena kommit ut igen:

Män som hatar kvinnor
Låt den rätte komma in

Bra med blogg ibland ;)




Denna fredag blir mycket lugn och jag kommer spendera den ensam i soffan. Kan vara ganska skönt med tanke på allt hålligång jag sysslat med dem senaste veckorna. Fredag och lördag och minimalt med sömn, mycket fest, alkohol och mat (låter väldigt rätt i mina öron iof men schhh).

Vet inte om jag ska säga att jag börjar bli bättre för när något jobbigt försvinner kommer något annat. Har inte lika ont i halsen men istället en helvetes rivig hosta. Tacka gud för min astmamedicin. Tänk vad kroppen lurar en hela tiden. Man sitter inne och känner sig hyfsat bra, rätt pigg och ganska uttråkad. Så går man ut och njuter av solen eller familj eller vad det nu kan vara ett par timmar. Kommer hem och är helt DÖD, febern tillbaka och ont i kroppen! Det finns iof en anledning att man är hemma från jobb/skola när man är sjuk ;)

Eftersom jag ska tillbringa hela fredagen här hemma själv i soffan så ska jag sätta in lite vårbilder sen.

Puss puss och bye bye

YES :o)

*Atjooooo*

Min ena granne hade ipren :) yes yes yes! Nu kan jag bli en halvnormal människa igen.. Om bara febern släpper ska jag in i duschen, plågar mig inte med att stå där i värmen och gotta mig och sedan gå ur och förfrysa.

Vad roligt, nyss ploppade det ner en H&M HOME i brevinkastet. Ska snart roa mig att kolla all inredning. Lite komiskt bara sen jag flyttade till eget. Så fort det blir lite pengar över köper jag något till hemmet, kanske skulle jag ta och prioritera mig själv snart?!

Melina ringde även nyss och sa att jag börjar preliminärt på onsdag :) Oooh it's gonna be my lucky day!

Snorpussar till er

sick sick sick

Bläääääääk vad jag mår dåligt :( Har ont i hela kroppen, så varje gång jag andas ryser jag, min hals hatar mig nog mest av allt på denna jord, om inte så hatar jag den. Eftersom näsan blir helt igentäppt måste jag ha nässpray så nu gör det ont när jag andas med stängd mun. Ögonen rinner..... Fan vad jag hatar detta!

Till råga på allt så har jag inga värktabletter kvar, så fram till jag proppar ner en ibumetin i min kropp kommer jag vara som en zombie.

Och dessutom är jag ensam och måste sköta allt ensam. En STOR nackdel att bo själv. Hunden ska ut, mat ska lagas, idag måste dammsugarn fram :( Blir tårögd när jag tänker på det!

Sitter iaf i min enormt stora t-shirt jag fick i sjukpresent. Tack! Den är jättemysig :)

Selma

Som en snilleblixt kom jag precis på vad jag drömde. Fan va sjukt det kändes, fick bara upp en bild i hjärnan. I vilket fall var en del av drömmen om Selma... Hon hade blivit botad från sin juvertumör men ändå satt den kvar. Jag undrade varför? Skulle hon leva med den stora hemska tumören som skulle vara i vägen för resten av hennes liv? Tydligen var det så. Men hon var så glad och sprang runt och hon fick träffa sin Marvin som hon älskade så. Var sån härlig känsla i drömmen att se henne så glad.

Resten av drömmen bestod av Bert Karlsson och nyårsafton samt en jävla massa bilåkning.

Jag blev änna sämre här under dagen. Nu är min näsa helt igentäppt (den ena är befriad just nu) och jag har haft sjukt ont i kroppen. Så länge jag sitter i soffan är det lugnt men så fort jag ska resa på mig börjar det hemska. Inte roligt att ha hund för tillfället kan jag lova!

Ikväll ska jag nog kolla på Changeling, bäddar ner mig i soffan och myser i mina tankar ;)

Måste bara säga, när man är sjuk så ligger man ju mestadels i sängen eller soffan vilket resulterar i mycket tv-tittande. Kollade på nåt frågeprogram förut och så kommer frågan: Vad hette countrysångaren som kallades för "the man in black"? Jag skriker Johnny Cash, Johnny Cash, Johnny Cash.... Han som fick frågan svarar Carter och så säger Rickard (programledaren) Oj oj, nu tror jag dem flesta sitter där hemma i soffan och skriker Johnny Cash som är det rätta svaret. Precis vad jag gjorde haha, kände mig som en 60 åring framför Jeapordy.



Varför kan inte hjortar ångra sig?

-Hjort är gjort

Fettisdagen

Idag får man feta i sig en fet semla, mums va gott det hade varit. Istället ligger jag hemma och är sjuk :( Såhär ont i halsen var det längesen jag hade och på morgonen är det värst. Nu har jag klämt i mig ibumetin, thé och frukost så jag känner mig lite bättre, febern har gått ner iaf. Dock hade jag mått bättre om jag hade denna:



Tänk er den, med en skinnjacka, ett par slitna jeans och gladiator (platå) pums till. Ooh jag ryser ;) (shestore.se)

Helgen var fartfylld och bra. Lite väl mycket alkohol inblandat kanske men skit i det. Jag åt massa god mat och hade det väldigt trevligt båda dagarna. Var ute på galej i lördags och herre jävlar vad folk jag träffade som man umgåtts med mycket innan.

Mötte på Henke, Toobs kompis. Han berättade att Toob var förlovad och bodde i mölndal med sin tjej, blev riktigt glad när jag hörde det. Sen kom Daniel in som nu har flickvän :) Eric var där och var glad som vanligt haha. Sonya som jag gick med på högskolan träffade jag med, hon är så jäkla go. Gillar verkligen henne. Och lite roligt så hälsade jag på Bingo Rimér haha det var typ som att vi var kompisar. Han gick emot mig med värsta smilet och bara hallåååååå hur e det och tog i hand haha!



Fredagslooken med nyfärgat hår och klippta toppar. Kanske inte ser färgen så bra men jag är riktigt nöjd. Mocca/Choklad heter den.

Kram


Natt natt

Jag får snart säga god natt efter en härlig kväll. Vart hemma hos Linn och druckit och tjötat. Jossi var på G in i det sista och stod på "bordet" (stolen) och dansade. Så jag har verkligen haft en kanonkväll. Många bilder har tagits så jag ska bara se vilka som godkäns och sen läggs dem upp här :)

Hjärtat kom förbi en sväng, och snart kanske jag har en ny läsare ;)

God natt säger jag då, med en massa osagt (från en full Jossi)

Kiss baj

Fotomässa och Göteborg Horse show

Så typiskt såhär en vecka innan pengarna kommer. Två mässor på en helg :(

Gbg horse show är helt grymt och att vara där inne är en mäktig känsla. Normalt sett brukar den hålla på i mars eller april så detta året var jag totalt oförberedd, tom Natta hade missat biljetterna och vi som hade planerat att gå :( Jaja det får bli nästa år. Då kanske jag har börjat rida Hera igen med vilket kommer kännas mer meningsfullt.



Och sen läste jag nu att det är en fotomässa på svenska mässan. Jag som älskar foto! Dessutom får man inne på mässan skriva ut sin egna favoritbild i A2 format (jättestort) på fotopapper helt gratis! Den brukar tydligen inte vara i Göteborg så det hade vart skitskoj att gå dit. Jag tycker det är så roligt med mässor men nu missar jag två stkn. Jaja jag var på MyDog iaf. ;)




Piss

Pissinternet, precis när jag ska lägga in adressen så skiter sig allt...

Här är det iaf.

http://www.facebook.com/home.php?#/video/video.php?v=144336765440

Piss

Pissinternet, precis när jag ska lägga in adressen så skiter sig allt...

Här är det iaf.

http://www.facebook.com/home.php?#/video/video.php?v=144336765440

Kvälla

Har precis käkat mackor med räkost på, självklart var det ett gott pågenbröd jag fick av Emmes fader ;) Hatar att äta så sent men så blir det ibland. Var ute på en snöpromenad med Nova och sen gick jag hem och värmde mig med varm choklad hos mamma (hade lite skvaller också haha).

Lite komiskt så satt jag och Johanna och kollade på bloopers, typ "jag har lite kryptonit i fittan" - "Tack Bengt falukorv" - "*fiiiiiiis*". Sen ändrade vi inriktning och jag skulle visa det gamla goda klippet på finsk disco, när man är på skratthumör gör jag givetvis bort mig och pekar på skärmen, "däääär e den, fisco". Så jävla typiskt mig. Hoppas någon av er fattade haha.

Ville solat idag men det får bli imorgon och på lördag. Klarar inte att vara så blek mer!

Jag har inte lärt mig att lägga upp klipp här än, men kolla denna länken från min facebook. Det är Nova som ylar haha!

Framfart

From idag tar livet en helt ny vändning och jag känner mig riktigt glad!!!! Vill inte säga för mycket än men om ett tag kanske jag har lite av ett drömjobb :) I vilket fall ska jag arbetspröva på ett ställe (mer info kommer när jag vart där och vet mer) under ett tag och det känns verkligen kanon. Äh vafan jag berättar mer när jag vet lite mer! Det jag vet är att jag kommer vara en assistent av något slag. Mycket administrativt och en hjälpande hand. Fixa inköp, faktureringar, ringa, ta emot samtal och vara en mellanhand åt telefongubbarna, boka möten mm. Låter riktigt intressant och företaget är modernt, fräscht och nytt med få i personalen men ett jäkla gott gäng. Hundnörd som jag är la jag märke till receptionistens fina Cane Corso som låg och spanade på oss när vi kom!

Visst låter det kul :) Jag kommer göra en massa mer, bara eran fantasi stoppar när ni hör assistent.

Då får jag bara hoppas på att det som gör ont i halsen och ömheten i kroppen släpper!

Jag är sååååååå nöjd med min nya kökslampa



Nu ska jag gå ut med Nova (och självklart snöar det jämt när det är dags)

Ursäkta min seghet

Men som bekant så funkar jag som så att när jag har väldigt mycket omkring mig så får jag mindre tid åt bloggen, bra för mig, tråkigt för mina läsare!

Kan göra en kort sammanfattning:

Torsdags
Underbar dag med massa sol. Träffar Emme och åker till Kungsmässan, shoppar lite, äter på Buffén och har det mysit.

Fredags
Stressdag med mathandling, systemet, hundhandling + hunden + mig själv på det. Blir iaf något bra av det när jag öppnar mitt goda vin. Får tjejbesök av först Emme, vi sitter och lyssnar på musik och tjötar och sedan kommer Isabelle och Lollo. Skittrevligt (tyvär lite kort)  och vi hinner tom med cha cha slide ;) Sedan tar vi vårat pick och pack och drar till min goding. Kul där med och efter ett tag bar det av till Valand. Det var väl sådär men ändå roligt!









Lördags
Bakfull som ett svin efter mycket vin, champagne och 2 timmars sömn. Åker hem tidigt och får sovit i knappt tre timmar innan det är dags att fixa sig igen. Nu ska det bära av mot Torslanda på en liten alla hjärtans dag-skaldjursbuffé. Räkor, vin, kräftor och annat gott slinker ner till massa prat och sällskapsspel. Spel som heter bezzerwizzer är då ingenting för mig och jag kände mig dum ett par gånger (jag kunde dem lättaste frågorna som ingen annan kunde, typ vad serla har för loggdjur eller vad kaninen heter som hjälper bambi på hal is. vem fan vet vad ica är förkortning på?) Mys med babe och en skön kväll.

Söndags
Är kvar i Torslanda till eftermiddagen, sen hem och stendäcka!

Måndags
Färgade håret och blev riktigt nöjd. Morsan tog topparna också så nu är det inget svinto längst ner iaf.

Igår
Strosade runt på Ikea på dagen. Sedan var det promenad med Nova, städa, diska och vika tvätt.  Anna kom på ett snabbt besök innan mitt hjärta skulle komma. Cigg och lite tjöt med henne och sedan var det dags för film. Tropical Thunder såg vi och den var la sådär, skrattade väl några gånger men jag var nog övertrött. Somnade tryggt med min snygging!

Idag
Lugnt under dagen och sedan ner till Ullared. Hittade lite fint. Bla en ny kökslampa som jag blev så nöjd med. Billiga snygga leggings. En väska. Trådlös mus (som jag inte fått igång) och annat smått och gott. Ska ta kort på köket imorgon och visa hur snyggt det blev!

By the way, Nova har blivit en i mängden och ylar när hon hör någon annan hund göra det på ex youtube ÄNTLIGEN :D och så måste jag sola. Nu är jag så trött så jag undrar varför jag ens är uppe.

God natt

Chez Amis

Igår blev det en lillördag med två av mina tjejer, som jag har saknat att bara snacka lite minnen och annat. Det händer ju så mycket nytt och det är så mycket man inte vet :) Älskar att bli chockad och att chocka haha! Det blev några glas på chez, inte världens bästa ställe kanske men ska man ut och ta några glas på en onsdag spelar det inte så stor roll, man har ju sällskapet. Däremot blev jag rätt sur på att dem tar en kortavgift på 10 kr, så himlans billigt blir det inte då. Så sjukt löjligt.

Jag avslutade kvällen med och hos min going. Vi gick till Jameson och tog ett glas där med eftersom tjejerna fick eld i röva ;) Här tänkte min skatt visat upp sig men icke sa nicke.. Jag blev så glad när han stod där och väntade på mig, det är en obeskrivlig känsla. Så mysit att sova tillsammans också, haha han har sagt till mig att jag inte ska vara så feg om han tar täcket (han gjorde det första natten och jag höll på att frysa ihjäl) men så säger han inget själv haha. Han hade gått och hämtat ett överkast istället. Så jag kom för ungefär en timma sen, gick ut med hunden och skulle börja förbereda mig inför dagen. Men då ringer Melina och meddelar att hon är sjuk så det blir inställt. Fan jag blir så trött, hade verkligen sett fram emot detta. Men men, har nog andra planer ändå!

Nä nu ska jag äta upp mitt ägg. Tyvär blev det inga bilder igår, vi tyckte inte vi fastnade så bra på bild. Och jag glömmer som vanligt att ta kort på hjärtat, hur jag nu kan göra det? Så snygg som han är!

Breakfast

En väldigt sen frukost blev det idag. Tog promenaden med Nova innan vilket jag får ångra nu. Kroppen behöver näring innan man går ut och rör på sig vilket min inte fick idag, så nu har jag huvudvärk som jag hoppas släpper snart. Med med en tallrik gröt, ett ägg och lite kaffe på det ska nog göra susen ;)

Jag gillar bjässar, dem är alltid så jäkla goa. Magic Johnson är en av dem, han var basketspelare. Stor och glad, precis som en teddybjörn

Å fy vad jag saknar Tina och alla andra på hovgården, ibland blir det outhärdligt så jag måste verkligen åka dit snart. Hon ville att Nova skulle med för Noi hade blivit så glad av dambesök, men så löper ju hon som vanligt så det är nog ingen hit. Han är iof kastrerad men Nova är ju väldigt speciell så hon hade väl varit lika bitchig ändå. Jag vill ju träffa deras bebis :) Så det får verkligen bli snart, köpa med sig en body till lilla Isak (men hur fan vet man vad för storlek han ska ha då?)

Snart ska jag städa och fixa ordning här hemma, och tänka sig, jag har fortfarande inte fått upp hatthyllan!

Grattis Emilia på födelsedagen :)



Ibland är det bara så

Att någon gör dig riktigt glad! Och det finns en sån person i mitt liv just nu. Min lilla dessert ;)

Lite rolig fakta som nog känns rätt bekant. Nova löper.... IGEN! Denna gången var det tre månader på dagen, 10 november var det sist. Är så trött på det så orkar nog inte ens skriva vad jag egentligen tycker, mer än att alla bitar faller alltid på plats varför hon är som hon är ibland. Det sjuka är att hon precis kommit ur en skitjobbig skendräktighet. Ska nog se till att ordna det här nu!

Fick ett trevligt erbjudande av Emme, kanske har lite andra planer så ska kolla upp det så snart som möjligt. Annars hade jag tyckt det hade vart väldigt mysit :)


I like

Åh vilken mysig måndagskväll det blev. Världens goaste kom hem till mig och vi slängde oss i soffan och satte på en film, Nyckeln till frihet såg vi eftersom jag är så efterbliven när det gäller filmer (hade inte sett den). Massa mys och kvällsmat på det. Klockan gick fort och goaste bestämde sig för att sova över *jajajajaja* och innan bedtime åkte vi till ok och tog ut hunden samtidigt. Sånna här kvällar är helt underbara och jag hoppas på fler av dem in the future :)

Nu blir det frulle

Bara allmänt glad

Saker och ting flyter på och jag känner mig glad, det gör det hela bättre av att jag gör någon annan glad också ;) Men, jag hade varit ännu gladare om min hatthylla kunde kommit upp på väggen någon gång. Så nu blir det tyvär att fråga någon om hjälp.

Det kommer nog bli en spännande vecka som iaf har massor att bjuda på, sen om det är bra eller dåligt återstår att se.

Men att den jävla snön ska envisas med att falla ner på den svenska marken kan jag inte förstå, låt våren få komma för fan. Jag vet att det bara är februari men solen har börjat värma när den tittar fram och när man sniffar ute så luktar det faktiskt liiiite liiiite vår!

Nu steks det kyckling på hög värme och min mage låter som en borrmaskin. Men gott ska det bli om en stund!

Haaaaaj då

Spontanious fikus

Kom nyss hem efter en spontan fika med Gabbsan, och Tarzan får man väl säga men han satt kvar i bilen. Tryckte i mig en hallonpaj med vaniljsås och en stor cola, muuuums säger jag. Var längesedan jag åt eller drack sådant sötslisk! Alltid roligt att komma ut och tjöta när det hänt massa roliga saker, specielt för båda två :)

Så snart blir det bingen och drömmar om min snygging!

God natt

Utmanad

Jag är utmanad av Emme (tror jag gjort denna redan men då får jag bara komma på 7 nya hehe)

REGLER:
  1. Länka till den om har utmanat dig.
  2. Berätta sju sanningar om dig själv.
  3. Utmana sju personer i slutet av ditt inlägg.
  4. Meddela dem så att de vet att de har en utmaning att hämta.

Sju sanningar....

1. Jag är 159.9 cm

2. Jag dejtar någon som jag inte talar om för många vem det är

3. Jag har råkat fisa mitt på dansgolvet ute på krogen

4. Har haft ett one night stand

5. Längtar efter äktenskap och familj

6. Tycker att Il Divo är riktigt bra (opera)

7. Är avundsjuk på alla som har en pappa

Jag utmanar:

Linn

Frida

Ida

Emilia

Lina

Mickan

Jen


Creedence Clearwater Revival

Som jag fått dille på. Det var Linn som fick mig att lyssna på en låt, och så kom en till och en till och en till :) Haha och nu har jag lyssnat hela helgen! Får ju massa barndomsminnen från massor av låtarna så det är ju därför dem är så bra. Tänker på när man var liten och satt på uteplatsen och grillade på sommarn, myggen hade börjat komma och så hade vi massa ljus tända.. Åååh massa minnen!

Jag har haft helt underbara dagar, från i onsdags till igår. I fredags köpte vi massa räkor och annat gott samt vin och bara hade det mysit. Igår blev jag medbjuden till en liten hemmatillställning och det var jättetrevligt. God mat och massa spel. Retro tror jag ett av spelen hette och det var intressant haha, jag kom väl trea kan man säga. Fick iaf ett kort. Tycker så mycket om att vara med dig och jag är glad att jag träffat en sån underbar person som du!

Helgens höjdpunkt (en av dem) var ju ändå att jag fick tillbringa nästan en hel dag med en Boxer :D En brunbrindle tik på 6 år och såååååå underbar. Det är så goa hundar så det inte är klokt, riktiga små mysrävar och snarkare. Nästa gång ska jag nog smuggla med mig henne hem ;)

Och nu är mina två favoritkillar Jimmy och Daniel ute med Nova på en riktig långis, dem har vart borta länge nu så jag hoppas hon är helt slut när hon kommer hem, och givetvis att hon skött sig!




Snow

Myspromenad i snön
Myskväll
och mysprat!

Jag har haft några mysiga timmar helt enkelt. Och imorgon får jag sällskap när jag ska shoppa roller till målningen, ååh så underbart med lite company! Du är så go :o)

Mötet gick bra förut, ser bra ut.

Nu blir det One Tree Hill och apelsin.

När jag ändå håller på...

...Så kan jag ju visa er hur det blev med köket när jag ändrat plattorna :0)



Före



Efter



(Haha jag tyckte det var så roligt att jag bytt plats på sprayflaskan och tvålen)



Ändrade planer

Min planering gick totalt åt helvete... Smart som jag är hade jag blandat ihop onsdag och torsdag. Så idag har jag fullt upp med möten, handling, en mysig träff och så självklart matlagning och hunden. Så jag får helt enkelt ta slipning och målning imorgon då jag har en hel dag ledig. Jo, varför jag inte kunde göra nåt mer idag är för att jag har ingen roller, slarvade med mina 4 jag hade innan och Linn hade gjort likadant! Så det blir fären och köpa.

Men oj vad duktig jag var igår, jag var en arbetande kvinna fram till 2 på natten. Men nåt ska man ju underhålla sig med ;) Haha tänk på det nu Linn, jag har en tillgodo! Måla måla måla på torsdag mohaha!

Å herregud, en sak till. Jag och alla andra måste vara alkoholister (dem jag var ute med). Jag menar, vi var ute i fredags, var med på vimmelbilder och det ploppade upp i hövvet på mig nuuu! Haha fy fan, det har aldrig hänt. Nu när jag tänker efter så vet jag att när vimmlet skulle plåtas så kom jag knappt emellan, bara mitt huvud stack fram så vi tog en bild till. Jag ska sätta in resultatet men det får bli det oförberedda kortet, jag är såååå fisblek på det andra och ser helt mongo ut.

Hopp, städa snart då!

BYE



By the way, jag har inbakade flätor och ska bli änglalockig :)

Kom in

Jag säger bara: Hallrenovering på hög nivå! Är helt slut men det ska fan bli klart senast på torsdag. Hade ju ingen rolig tapet om man säger så. Två lager tapet lossar på vissa ställen, på andra sitter det helt fast. På några ställen har jag fan kommit ända till betongen :S Men nu sliter jag med att få bort strukturen på den yttersta, om jag bara kan få bort det så blir det till att spackla idag, tejpa på kvällen. Och om detta hinns med så blir det slipning och målning imorgon och på torsdag kan jag skruva upp min nya hatthylla och krokar samt ställa in alla andra möbler... Hoppas hoppas hoppas jag hinner detta! Jag har ju en hund som behöver gå ut, träff imorgon och möte på torsdag! Jag är ju lite störd med, kan inte göra en sak i taket, måste ha tusen bollar i luften. Så självklart tvättar jag och lackar min byrå samtidigt.. Ujuj, brudar asså!

Om någon känner sig manad att hjälpa är det bara till att kika in haha..

Kram

Jag undrar varför

Jag är så sjukt trött... Blev ju inte så mycket sömn fredag till lördag, sov inget extra på dagen igår och sen kom Linn hem till mig på lite öl och vinmys, så jag kom väl i säng runt 4... Men, jag sov länge idag så hur kan jag vara så trött, har inte ork till någonting och hade jag lagt mig ner nu så hade jag säkert somnat! Det är så skönt att Nova är hemma hos mamma, känns lyxit att någon gång slippa gå ut med en hund det första man gör på morgonen.

Idag ska jag nog betsa min byrå, känns som att det verkligen är på tiden och speciellt idag när det är så fint väder!

Ååh nu fick jag ett väldigt fint kort ;)

Puss!

RSS 2.0