Sweet

Torsdag och världens segaste vecka. Jag har nog aldrig stressat så här i hela mitt liv men nu börjar det lida mot sitt slut. Idag har jag bara en drama lektion som är kanonrolig, eller den var det i måndags iaf ;) Och jag funderar på att ta bilen ner till mölndals bro och ställa den där och sedan ta vagnen. Jag hatar att jag kommer till mölndal på miljarder olika sätt men inte från mölndal och hem! Jag har inte läst så mycket, är helt slut i hjärnan när jag kommer hem av all stress och då kan jag inte koncentrera mig. Får bli läsning i lugn och ro i helgen istället! Så imon drar jag och Shibbie och köper alla mina böcker...

Jag har fyndat massa fint till min kommande lägenhet och på tisdag nästa vecka skriver jag på kontraktet :)

Nä nu får det bli kaffe, lunch och en promenad med Novurt innan jag ska dra mig!

"Det finns inga dumma frågor, bara tysta idioter"

Tisdag, eller fredag?

Det är tisdag men känns som en fredag.

Det är mycket som har hänt sedan jag skrev sist och livet har verkligen visat sina mörka sidor.

Jag kan ju börja med att det blir ingen flytt till Mölnycke. Skönt kan jag tycka men allt blev så fel. Vill inte gå in på några detaljer här. Det är tur att man har underbara vänner som alltid ställer upp.

På söndagskvällen hade Novas tass svullnat upp som bara den. Den hade vart lite svullen i några dagar men det här var det värsta jag sett. Hon hade lekt med Enya tidigare på dagen så det var på kvällen svullnaden kom och hon haltade riktigt mycket, i stort sätt stödde hon på sina vänstra framklor... Ingen vacker syn... Jag blev grymt orolig och att uppsöka veterinär var det ingen frågan om. Hade ett problem bara, hur jag än gjorde skulle jag missa något seminarium (lektion) i skolan. Jag har även Razmus som ska till fritids, och Johanna till skolan plus mig själv. Men hennes tass var så stor så det fick bli som det blev. Så igår 9.15 fick vi en tid. Vi kom in, vägde Nova (som för övrigt har gått upp 2kg jehooooo) satte oss och väntade på veterinär. Efter prat ville han göra en röntgen! Nova var kanonduktig och tyckte nog om all uppmärksamhet haha. Han kom tillbaka med halvdåliga besked. Nova har en spricka i "lilltån" och tydligen har hon vrickat den åt sidan när hon vart ute och sprungit. Så nu ska hon äta medicin med smärtstillande och antibiotika i 20 dagar, hon får inte springa och tjoa och på köpet ska hon ha på sig en blå sko när vi är ute i skogen. 2200:- fattigare börjar iaf. mitt allt bli bättre!

MEN något positivt i detta.. Jag fick lägenheten i Balltorp och jag är så jävla glad. Nu bor vi bara trångt här hemma i två månader och sen flyttar jag dit jag verkligen vill flytta och jag ser fram emot det gör mycket! Vet redan vad jag ska ha för köksbord hahaha...

Stress stress åter stress. Men på lördag kommer mamma och då lugnar sig allt igen!

Snart ska jag läsa två böcker, ungefär 2 kapitel i vardera. Men jag är så satans trött. Vill bara sova! Jag ska inte klaga, jag börjar 13.00 ons, tors och fre :)

Nu får det fan bli en kaffe om jag ska kunna läsa!

Ni mina kära vänner jag inte träffat på ett tag. Jag sakar er enormt! Förlåt om jag är dålig på att höra av mig men det är så mycket just nu! Ni vet vilka ni är och vad ni betyder för mig.. *PUSS*


Söndag

Jag har gått och blivit tvåbarns mamma, bor i radhus, har hund & katt och kör volvo :) Yes, ni hörde rätt... Jag har tagit över min mammas roll då hon är utomlands med morfar, brorsan och mina två morbröder och den enes fru. Hon åkte igår morse så nu ska jag leka mamma i en vecka... Kommer bli tufft då jag precis börjat skolan och ska flytta på lördag.

Jag kan säga som såhär, söndagen har startat med att lillebror har krossat ett glas på golvet och rivit ner en ljusstake (i glas) med maaaaaassa stenar i. Då blir man inte glad.

Underbart väder iaf. Trist att jag sov så länge, jag vaknade tidigt i morse men gick inte upp, och då blir det så. Men i vilket fall när jag hade gått upp och skulle stressa ut med hunden och lägga på nya parkeringspengar hade Ida fixat Nova. Fan va bra att man har henne! Tack kompis :)

Skolan då... Det känns verkligen kanon, min basgrupp är jättebra och jag tror vi kan komma bra överrens. Jag blev redan erbjuden skjuts varje dag till skolan haha! Får väl se om man har råd, kostar som sagt ca 20:- timmen. Det som är lite tråkigt är att jag inte kommer gå med Frida eller Isabelle, men vi syns ju ändå på storföreläsningarna vilket är rätt många!
Sen alla jävla böcker, jag får stress. Det är så många man ska ha, men det gäller att veta när vi ska ha dom. Dem har ju sagt det till oss men går man in på "kursportalen" står nånting helt annat. Men det kommer bli bra, känner på mig att det kommer bli svinkul detta! Jag hamnade i område Härryda vilket inte kom oväntat, får hoppas att jag trivs och att det inte är alltför långt att åka ifall att jag får lägenheten här i Balltorp, då behöver jag bli flyttad till Mölndal. Annars får man köpa en gammal spruttibangbang så kör jag helt enkelt.

Fan vilken separationsångest jag ligger inne med. Igår när jag hade lämnat av mamma c/o och hade kommit hem föll en liten tår, jag började tänka massa hemskt eftersom det blåste så mycket. Tänk OM det hade hänt något så många jag hade förlorat från min familj... Usch :( Men det gick bra, det hade vart en jävla turbulens så dem hade sagt "dör vi så dör vi"...
I måndags innan skolan var det samma visa. Selma är uppe hos Marvins syster som en liten foderhund och det underlättar något fruktansvärt, det är en lång historia varför men så e det. Så i måndags innan introduktionen fick jag panik för att selma inte var hemma.... Jag vet varför det är så här så det är inte så konstigt.. Det är många personer som försvunnit ur mitt liv på den sista tiden och det är svårt att hantera det!

Nu fick jag ett så inte roligt samtal... F*TTA säger jag......................

Lägenhetsvisning

Idag kl 19 ska jag gå och titta på lägenheten. Ska bli riktigt roligt, tänk, jag kanske står i mitt framtida hem haha! Har ägnat en del av min lediga tid att vara inne på blocket och kika efter böcker vi ska ha. Hittar en del, men man vet ju inte säkert exakt vilka böcker vi ska ha trots att vi fått en lista! Jag får iaf. en bok hemskickad tills imon eller måndag till reducerat pris... Fan vilken stress med alla böcker, lägenhet, bussar, tider, pengar bla bla bla. Men jag är ju expert på att stressa upp mig för onödiga saker, sånt som jag inte kan göra nåt åt. Jag får väl gå till Akademihälsan och gå en kurs i stresshantering haha!

Var och köpte nya skor idag. Riktigt fina svarta stövlar med mässingspännen :) Så fina så fina!

Snart blir det en promenix med Novis

P&K

Rullians

Nu har allt börjat komma igång och det är så jäkla roligt. Det känns faktiskt spännande, och den känslan är riktigt härlig. Två dagar har det vart fint väder och då blir ju humöret på topp. Man känner sig så lyxig och vuxen där inne i stan på pedagogen haha! Jag förstår inte så mycket än men på fredag kommer allt klarna! Imorgon är vi lediga då det är introduktion om den inriktning man valt. Min/våran är på måndag. Men som sagt, på fredag ska vi delas in i något som kallas för seminariegrupper, och inom seminariegrupperna mindre grupper.

Det blir exempel så här:

  • LAU110 (kursen heter så)

  • LAU110 A
  • LAU110 B
  • LAU110 C

  • A1
  • A2
  • A3
  • A4 etc.
Så jag ska inte analysera mer om hur man blir indelad. Det ordnar sig!

Har betalat så jävla mycket räkningar det sista och idag blev det ytterligare 450:- Imon blir det att köpa två böcker. Har kanske hittat en tjej jag kan köpa av på internet, utan frakt blir det 100:- billigare så det känns lite bättre, behöver inte vara splitter ny, bara det inte är massa klass!

Imon ska jag alltså köpa den andra boken, kolla på skor och faaaaaaaanemej köpa ett par också, gå in på NORDEA och fixa så mitt studiemedel kommer in på kontot + andas ut lite kanske hehe!

Idag fick jag chans att svara ja på att jag är intresserad av lägenheten (i Balltorp) och att jag vill titta på den. När jag kom hem väntade ett mail med telefonnummer till personen som bor där. Ringde förut men inget svar så imon ringer jag igen och förhoppningsvis blir det en titt. Mamma och Linn får fan följa med då! Natta kanske ska flytta in med mig, vi ska diskutera det mer! Det gynnar oss båda då det blir billigare och hon kanske ska ha Gibson (hennes häst) hos Tina som har Hera. Då åker vi ju tillsammans och rider tillsammans, eller inte, det är det som är så gött!

Nu är jag nosig. Har ju vart uppe tidigt hela veckan! Och ingen sovmorgon blir det i helgen :( Så det får bli lite lyx och gå upp halv nio imon haha...

GRATTIS IDA TILL TEORIPROVET!
Äntligen klarade du det,
nu är det bara uppkörningen kvar
och sen är du min slav :)

Mitt nya liv!

Mitt liv fick en splitter ny start idag. Från och med nu kommer allt se annorlunda ut. Och jag är så glad! Snart flyttar jag med, kan inte kännas konstigare och bättre haha!

Kom hem från introduktionen för ett tag sen och snart åker jag tillbaka igen. Idag börjar nollningen och det är väl lika bra att vara med och lära känna folket man ska gå med i 7 terminer.

Det var jädrigt jobbigt att bara sitta och lyssna på trams från 9 till 12.30 missförstå inte, det var trams. Man fick inte ut nånting av det och jag har lika mycket frågor kvar. Men nu kl 16 ska vi till pedagogen på rundvandring, så man hittar. Sen är det meningen att alla ska dra till Bryggeriet men det har ingen människa råd med nu, en vecka innan utbetalning! Så snart kommer shibbie och hämtar upp mig och så åker vi buss in gemensamt (parkeringen kostade 70:- för ett par timmar). Så snäll och go är hon! Kommer och hämtar mig så vi kan åka in gemensamt så man slipper stå själv *puss på det* Var roligt att träffa Isabelle idag också, det var fan inte igår!

Så nu är CSN-försäkringen inskickad. Om allt gått rätt till ska väl pengarna komma nästa vecka någon gång. Mycket pengar :) Då blir det faktiskt till att spara!

Uppdaterar senare!

Hej då/pluggot

Läggdags

Känns konstigt att börja lägga sig mellan 22-23 på kvällarna. Jag vet att jag måste göra det för att komma upp. Så snart är det läggdags, upp tidigt imorgon och mitt nya liv startas :) Fan va spännande det känns...

Fick ringt veterinären som lugnade mig genom att säga att jag ska avvakta, hon tyckte väl inte att det lät så allvarligt. Det är det inte egentligen, men satan vad orolig man blir. Så nu har poodie både ätit och vart ute med mig och Razmus på en skogsrunda och då sprang dem som två idioter!

Håll tummarna för oss imorgon!!


     Jossi








    Shibbie








       Belly






Skolflicka

Imorgon blir jag återigen en skolflicka haha. Eller kanske skolkvinna! Nu är man ju stor. Ska gå på universitet och allt :)
Igår var en konstig dag. Jag var verkligen hur trött som helst hela dagen, eftermiddan och kvällen. Men det var inte värt att gå och lägga sig. Halvsovande i soffan ett par timmar pratade jag i telefon länge och mycket. Efter många "om och men" kom Frida och Biwi hit. Det blev en liten lekstund med hundarna och sen in och tjöta. Herrejävlar säger jag, vi la oss fan 07.30 haha :) Så jävla sjukt. Men de e så, har man väl börjat tjöta finns inget stopp. Och vi som ska upp tidigt imon och vara pigga och alerta till skolan! (fan va sjukt det känns att säga skolan igen). Tack så mycket Shibbie att du var kvar med mig när jag var en tönt ;)

Just nu känner jag mig som en orolig mamma. Nova bara nyser, nyser och åter igen nyser, HELA TIDEN! Hon leker knappt med Enya eftersom hon... Nyser! Hennes nos känns varm och hon är slö. Hon vill knappt äta. Och mamma som inte är hemma, hon är bättre på sånt här än mig. Men det blir till att ta tempen och se vad den visar och ringa vetten! Hoppas det inte är nåt.

/Jossipoo

Efter regn kommer solsken :)

Vilken helomvändning på fredagen och lördagen. Igår var det ösregn med hård blåst. Idag knallblått på himlen och soligt. Jag blev verkligen glad i morse när jag vaknade upp.

Tog med mig Nova på en promenad. Hon är så lugn och go nu så det var verkligen härligt att komma ut. Stackarn har fått nåt i sin nos, hon nyser hela tiden och jag kan inte låta bli att jävlas. Jag lådsas att jag ska blåsa henne i ansiktet så nyser hon en gång till haha.. Vettefan vad det kan vara, noskvalster har jag hört talas om!
Efter det städade jag hela lägenheten, dammade, dammsög, skurade, plockade in och ur diskmaskinen. Och sen tog jag en go dusch haha ;) Medan vi väntade på maten.

Bror är här och vi har klämt i oss pizza. Får väl se hur kvällen slutar!

We own the night. Satan vilken bra film! Jag tycker väl den är bra bara för att Joaquin Phoenix är med, men han är riktigt duktig, så han kan göra en dålig film bra :) Men filmen var faktiskt bra och jag kan rekomendera den. Jag och Johanna hade riktigt mysit, köpte lite godis (dem nya bio-godis-påsarna var riktigt heta), dricka och lite annat krisp. Och vi fick pratat en del innan filmen. Det är ju rätt svårt att komma fram till tonåringar men igår pratade vi båda rätt rejält :) Sen när jag kom hem kom Linn ner, vi tog ut hundarna i ösregnet och sen gick jag upp till Linn och tog en öl.

Men vart är stormen undrar jag?

Bye bye

Månadsting

Jag och mamma satt och klurade på lite tatueringar förut. Hon är sugen på att göra en, och det är jag med. Men de tatueringar jag ska/kommer ha ska betyda något, och ha en liten mening för mig. Jag har ju en på foten, mitt namn. Den är unik, det finns bara jag som har den placerad på det sätt jag har, bara jag som har den stilen, storlek, utseende och så står det ju Josefine också ;)

I vilket fall vill jag göra en i svanken och en på sidan av vaden. Vet inte om eller när jag gör den. Men i vilket fall ska den ha med mig att göra på så många sätt som möjligt :) Det bästa är att kolla ut månadsting, och det är precis det jag har gjort.

Månadsblomma: Gladiolus 
Månadssten: Peridot (det finns många stenar till stjärntecknet också)

Gör jag en på vaden ska det bara vara en blomma med lite blad runt om. Men i svanken vill jag ha lite krims krams. Sätta ihop olika färger, element, blomma och andra personliga symboler/tecken.


Friday

Idag vaknade jag i hyfsat god tid. Tror det är tack vare att jag antingen stänger av min mobil eller har den på ljudlös under natten. Ibland är det inte riktigt klokt. Det ringer som om nån vore död.

Idag är det fredag som sagt och det är även premiär på "We own the night" med min älskling Joaquin Phoenix. Jag har längtat och väntat på den filmen sen i oktober ungefär, om inte ännu längre. Jag drog med mig min lillasyster ner i Joaguin Phoenix träsket (det är inget träsk, bara en lätt förelskelse) och nu ska väl vi gå på den. Lite invecklat men jag hoppas iaf. vi kan gå!  Annars går jag med min brors ex... Låter kanske konstigt det också, men det är för att göra allt så normalt som möjligt. Så ikväll blir det bio :)


image16


Nu ser läget ut som så här: Om två veckor flyttar jag till Mickan. Bor där i två månader. 1 april flyttar jag in i MIN lägenhet om jag nu får den. Så det blir två adressändringar på ungefär två månader. Lite sjukt. Men som sagt, jag måste lämna plats åt min bror.

Den veckan jag ska flytta in är jag barn och hundvakt med. Kul *NOT*

Trevlig helg...

kiss å bajs

And BACK AGAIN!!

Haha jag måste vara knäpp :) Nu är jag tillbaka på blogg.se

Jag hade ju en aftonbladetblogg men den var så fruktansvärd tråkig. Alla bilder man laddade upp blev megastora och så kände jag ingen som man kunde läsa av heller. Så nu har jag klistrat in mina inlägg till denna, om ni undrar varför det blir så konstigt?

Nu kommer jag nog vara en duktig bloggare (nog) men jag försöker iaf.

MOHAHA

Heris Peris

Skrivet av Josefine 17 januari 2008, klockan 13:18

Igår fick jag äntligen träffa min älskade Hera och de andra på Hovgården. Hennes avkomma Soldan hade vuxit och blivit så stor :) Lille tjocken haha... Friday och hundarna var med, givetvis och det var roligt. Kan ju säga att Biwi älskar hästar och Nova är skraj som fan. Inte bra för mig då hon är världens sämsta stallhund. Iaf så vill Tina att jag börjar rida Hera igen i mars, då har hon stått i ett år ungefär och det ska bli så underbart!

Så med det får en ny doggi vänta. Jag har planer med lägenheten/lägenheterna, jag vill ha bil, rida Hera, resa, shoppa! Jag har som sagt redan en hund och "det får duga så länge". Planerna blir ändrade med Busther också, nu ser det ut som att Mickan ska ha han hemma ändå, och då blir det ju att jag och Mickan har Busther och Nova tillsammans. Då får han bli min nya träningskompis :) Så det löser sig!

By the way, jag gick aldrig på dejten. Lite invecklat men jag blåste av!

Nu är det som så här, det snurrar tusen tankar i min hjärna hela tiden och jag kan inte sova på nätterna. Jag har ju sagt att om jag ska flytta till en lägenhet i Balltorp så ska jag antingen ha uteplats eller loftgång. Det värsta e ju att det kommer aldrig någon lägenhet. Men man ska aldrig säga aldrig, helt plötsligt dyker nåt upp. Nu har det iaf. kommit en lägenhet på andra gården mot vad jag egentligen vill bo, som inte är så dyr (om man gämför andra i området). Inflyttning är 1 april och då har jag hunnit spara ihop lite pengar. Men jag vet inte hur jag ska göra :S
Jag ska gå och kika lite där sen när vi tar ut hundarna så då får jag en lite bättre syn på det hela. Jag ska ändå flytta till Mölnycke, men som sagt, det är tillfälligt! Nu får jag ju ställa upp när brorsan ska flytta in hit efter att han och hans sambo brytit upp.
Jag får rådfråga mina vanliga offer helt enkelt!

Skolan börjar på måndag.. Shiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit va kul :)


 


Date

Skrivet av Josefine 14 januari 2008, klockan 22:23

Helgen var rolig. Fredagen började som sagt hos Ida och på lördagen var det hem till Shibbie som "tvingade" i mig öl :) I vilket fall var jag väl hemma runt halv sex på morgonen och somnade strax efter sex. Vafan har man trevligt så varför ska man avbryta det? Tack för en skitgo kväll/natt/morgon.

Idag kom mer brev från GU och nu är jag väldigt nervös. Speciellt när man läser om alla böcker man ska ha, försäkringar, medlemsskap, nollning och allt det där! Nollningen låter iof. jävligt rolig ;)

Imon ska jag på date :) Kom lite överraskat, men det gjorde det verkligen för mig med! Han verkar väldigt trevlig den där mannen så vi får se hur det går. Han pratade på rätt rejält iaf. och det är kanon bra! Slipper det bli pinsam tystnad. Så imon blir det alltså att ta en öl på något ställe och lära känna en ny kille... Snacka om att livet leker haha!

Kram kram


Let´s Dance

Skrivet av Josefine 11 januari 2008, klockan 20:58

Nu sitter jag hemma hos Ida med nyfärgat hår, blev riktigt fint... Precis den färg jag vill ha, bara det att det är fint den första veckan och sen börjar det redan se matt ut, men jag får skylla mig själv när jag tonar det!

Let's Dance har premiär ikväll och håller på nu. Men jag missade den första halvtimman så då är det ingen Idé. Ida står och lagar mat och jag pratar med en gammal fling på msn hahaha... Snart korkas vinet upp och då blir det skitsnack, cigg och tjöt!

Behöver man ha en pojkvän egentligen? Klart att man behöver. Jag tänker bara på alla desperata tjejer som inte klarar sig själva, som har 90 miljarder killar, DÅ behöver man inte en kille, då behöver man bara tro på sig själv, att man klarar sig! Själv tänker jag hela tiden på att människan är gjord för att vara två. Och det är så sant, två löner är bättre än en om man räknar på allt man vill ha. Jag ska inte tänka mer iaf. det kommer när det kommer som alla säger! Känns som att jag är för upptagen ändå, självisk helt enkelt :)

Sup och svälj, trevlig helg!


Citronkyckling, vitt vin och Fredag

Skrivet av Josefine 11 januari 2008, klockan 13:29

Idag ska jag tillbringa min kväll hemma hos min kära vän Ida. Hon ska laga citronkyckling till mig, antar att det blir någon pasta till det! Sen ska det drickas Black Tower och tjöta hela natten... Mycket mysigt! Hon har ju Selma hos sig, så hoppas nu inte att hon vill lämna tillbaka henne haha, är så skönt med en hund att gå ut med (vi kan inte gå ut med dem samtidigt)

Det blir dubbelt upp med god middag idag, min mamma står och lagar Tacos nu *mmmm*, får ju ha lite fredagsmys tillsammans när jag ska åka sen!

Appropå åka, fy fan va dyrt det är att åka buss. Dem har höjt varje kupong med 2,50:- så nu kostar två kuponger 25:- EEEEEEEH VAAA? Så en kupong kostar lika mycket som en liter bensin, och vad väljer man då? Bil såklart!

Glömde att skriva att jag var och hälsade på min moster som skaffat sig en labrador valp, hane, Elias! Såååååå söt :) Man blir ju tokig. Han sov i mitt knä och min famn i typ en halvtimma och lät som en människobebis....

Min hund har mens...

Pyss&Kräm


 


Boxer

Skrivet av Josefine 10 januari 2008, klockan 22:15

Vilket jävla tänkande nu bara för att jag funderar på att skaffa hund. Har ju hela tiden sagt att det får bli när jag återigen fått en lägenhet i Balltorp, men hallå... Jag kan ju fan få vänta hur länge som helst tills dess! Det jag tänker på är hur ska jag orka springa tre våningar med en valp som är pissenödig. Men den växer ju upp. Det är första valptiden som är jobbigast men så underbar! Och jag mår verkligen dåligt när inte jag kan ställa ut och göra roliga grejer!

Liv med hund är verkligen ingen dans på rosor. Men ska man gå hemma varje dag och tänka att man vill ha en (jag har redan en iof ;) och aldrig göra slag i saken? Jag tänker hela tiden på att jag är själv, ska börja plugga, vem ska ha hunden när jag är borta, tänk om han blir sjuk! Men som alla säger, det får man lösa då! Jag har ju ingen som helst ångest för Nova, nu ska man ju inte lämna sin hund 90 timmar om dagen, men alla som pluggar säger att det är ett ypperligt tillfälle att skaffa hund. Jag är positiv till det men samtidigt, orkar man ha någon som ska ut när man har tentor?

Får ju inte tag på någon kennel heller, att det ska vara så svårt! Tänkte att man kunde fått tag på nån idag och åkt och kollat snart. Jag kanske inte ens tycker om boxer? (varför inte) haha...

Men även att jag är ensam är jag inte ensam.. Jag har min Frida och hennes Enya, det är ju vi som ska göra allt roligt! Typ varje helg haha... Sen har man morsan, Linn (med hund) och massa kompisar! Stallet. Ja, precis, VAD FAN ÄR PROBLEMET? Men det är sån jag är, analysera-Jossi.

Nu tänker jag på hur det blir med jobb och annat OM jag nu skaffar hund, då kan jag inte jobba i sommar. Och jag vill ha bil, jag flyttar snart och behöver en massa! Jag är rädd om jag träffar en kille så ska man ångra sig bara för att man är kär och galen, då behöver man egentid i början, det är fan grunden till ett bra förhållande. Men han får anpassa sig helt enkelt, detta är mitt liv och jag tänker inte ändra på den jag är, det hade ju vart sinnessjukt!

Nog om fludder i hövvet...

Hej svej


Guldheden...

Skrivet av Josefine 9 januari 2008, klockan 15:28

Japp idag fick jag möjlighet att tacka ja till en 2:a i guldheden, 52kvm och typ 3800:- i hyra. Inflyttning skulle redan ha skett så man kanske har tur? :) Friday sa att om man bor i föräldrahemmet och studerar så har man bättre chans... Blir lite misstänksam mot en sak bara. När det stod info om lgh så stod det: Kök, Balkong

Det gjorde mig tveksam, borde det inte stå toalett/dusch, sattelit tv, varmvatten och all den andra infon. Jag får väl kolla upp det nogrannare senare! Tänk om jag hade haft sån tur att få en lägenhet inne i stan som dessutom är billigare än dem som finns i Balltorp... Får man väl bara hålla tummarna nu då!

Fick även slutgiltiga beskedet om högskolan och jag är antagen med 15,53 i snitt. Härligt härligt! Nu börjar det likna nåt... Så den 21 börjar vi med lite introduktioner och sen får man väl se när studierna sätter fart :)

By the way, igår mailade jag 11 Boxerkennlar HAHA. Men va fan, man ska ju ta reda på massor om det man är intresserad av! Två kennlar gick det inte att maila, fick sån mail delivery men annars har jag inte fått svar av någon än! Det kommer väl, hoppas jag ;)

Mammas "nya kille" är här nu och Razmus fick bestämma vad vi skulle äta för mat: Potatis med köttbullar, sås och lingon smaskens... Är vrålhungrig!!!

Ska hem till Fritz och Enya sen, hon ska hjälpa mig med CSN frågorna, fixa E-legetimation och fylla i alla frågor!

Puss och kram


MyDOG

Skrivet av Josefine 8 januari 2008, klockan 17:06

MyDOG var i helgen och det var riktigt kul. Men eftersom jag hade Nova själv hela dagen missade jag Frida-Enya och Emilia-Athena. Men det kompenserade vi upp genom att gå tillsammans hela söndagen. Nu fick jag äntligen se mina aussies in action och jädrar va vackra dem är! DOCK har jag blivit förtjust i rasen Boxer så nu är jag nörd och tar reda på massor. Jag blir ju så avundsjuk eftersom jag aldrig kan ställa ut, gå på rasspecialer, kurser anpassat för rasen och annat. Jag har ju ingen stamtavla på min Nova och det är synd. Men så tänkte vi inte när vi skaffade henne! Funderar på när jag skulle kunnat skaffa en puppie i sånna fall. Börjar ju skolan nu, men kanske till sommaren. Då hinner ju valpen bli 5 månader innan jag börjar skolan igen. Men planerna kan så snabbt ändras. För att ha en till hund måste jag bo i Balltorp, inte så lätt eftersom jag ska flytta till Mölnycke om drygt en månad. Jag måste ha bil så jag kan åka på alla de där kurserna. Och jag är "ensamstående"... Jaja får se hur man löser allt. Sugen är jag iaf. det är bara förnamnet :)

Helgen var härlig. Alla i familjen var borta, så det var bara jag och Nova hemma. Det snöade hela lördagen. Jag var fantasirik och bakade frukost, mumsiga scones. Och gjorde en kanongod middag. Pasta med knaperstekt bacon och kyckling, olivolja och pastakrydda och lite parmesan och vitlöksdressing :) På fredagen var jag hemma hos Frida, vi köpte thaimat och tog en mysig promenad med hundarna! Senare på lördagen gick jag hem till sörran och tog en öl, vi satt och tjötade och gick ut på natten i all snö!!! Precis som en helg ska vara...

Snart börjar skolan och alla tankar har börjat komma!

Ha en fortsatt trevlig kväll allesammans

God fortsättning 2008

Skrivet av Josefine 1 januari 2008, klockan 23:14

Japp då var 2007 avklarat och nu är hela världen 08:or haha... Hade en riktigt trevlig dag med massa god mat och dricka. Familj och bra vänner är ju alltid bäst! Jag var iof en torrboll som inte badade i Nilsens pool, men va fan jag är förkyld och vill inte bli sjuk. 2008 första dag har inte börjat som den borde, men det löser sig ;) Dock har den handlat om världens tyngsta kebabpizza, cola, non-stop och tjöt.

Jag sitter och kollar på resor till Magaluf, eller Palma Nova/Magaluf som det heter till mig och Natta. Vi har ju tjötat i typ 4 år på att vi ska åka utomlands men så har det inte blivit så. Nu är det dags tycker jag. 2 veckor med världens bästa barndomskompis i sol och värme, bad och drinkar, fest och god mat, och massa massa mys med kompis :) Blir helt varm när jag tänker på det... Så nu blir det till att samla på mynt och fylla spargrisen och spara sedlar! MAGALUF HERE WE COME!

Jag har köpt mig ett hemmabiosystem, ÄNTLIGEN! Men min bror. Hittade ett riktigt grymt för 2000:- Philips. Jag är verkligen helnöjd. Bra ljud och snyggt som tusan! Det är tur att man har storebröder som kan hjälpa till ändå. Jimmy hjälpte mig även att fixa ett nytt batteri till min digitalkamera som föll i poseidon på studenten haha.

Nu låter jag löjlig men jag har ett nyårslöfte för mig själv. Nu blir det till att tappa vikten, göra sig av med dem envisa kilona jag lyckades gå ner. + lite till. Måste ju trimmas till Magaluf och det är bra att börja i god tid, eller hur?!

Min livrädda älskade Nova överlevde nyår. Hon har ju en tönt till matte som kom hem och kollade till henne varje timma :P

På torsdag börjar MY DOG och jag ska se vilka dagar eller vilken dag jag ska gå dit. Kommer bli galen av alla vovvar. Tänkte pratat med alla uppfödare jag mailat. Kan ju inte bestämma vilken framtida ras jag vill ha ;) Haha...

VILL HA LISTA:

  • Systemkamera
  • Platt tv
  • bil
  • åka utomlands
  • nya kläder
  • långt hår
  • hund
  • hera
  • pojkvän
  • egen lägenhet
Det ska även bli intressant att läsa i min almanacka från förra året 21 januari eller nåt. Jag och natta skrev hur vårat liv såg ut då och skulle kolla efter ett år, samma dag och tidpunkt.

Nu ska jag titta på "I Am Legend" som jag fick av mammas date ;) En riktigt snäll man det där...

Gott Nytt År

Dagen och dagarna efter!

Skrivet av Josefine 26 december 2007, klockan 16:56

Julafton i måndags. Mys, mat, glögg, julmust, choklad, julklappar, gemenskap. Det blev en bra julafton. Fick lite flytta hemifrån prylar och pengar! Dock kändes dagen väldigt konstig. Det var ju nästan inga här. Ingen Linn, Marvin, Lasse, Paula eller Mickan. Men istället var morfar här hela dagen, han brukar bara komma och lämna kuvert, äta nån macka och sen åka vidare till alla andra barnbarn! Jag saknade snön...

Gårdagen, alltså juldagen. Hmm vad ska man säga om den :) Jävligt lyckad. Brorsan Jimmy sov över så vi åt och tjötade hela dagen. Rätt trevligt med tanke på att han bott borta i 5 år. Vi båda var sugna på att hitta på nåt, men ingen ville slösa pengar. Men Jimmy gick upp till Linn (syster) och undertiden satt jag med mina småsyskon och kollade på "Tomten är far till alla barnen". Precis när jag tänkte gå ringde dem och sa att dem ville ta en snabb runda in till stan. Bara sitta någonstans och ta två öl eller så. INTE värsting partajet och stanna till morgonen.

Så jag tog av mig stövlarna som jag satt på mig och gjorde mig iordning. Gick upp till Linn och väntade på att hon skulle bli klar. Och sen drog vi in med våran trogna fyllechaffis Marvin. Vi skulle gå till Rockbaren, men satan vad folk. Så vi drog till Harrys istället där jag kände halva stället haha. Det var riktigt trevligt. Bara det att det var sånna slagsmål överallt, snuten på utsidan, toabråk på innesidan... Kalabalik! Så dem stängde tidigare. Men precis då hade man ju börjat komma igång, klockan var väl halv tre kanske. Så jag och brorsan drog till Hardrock, dansade och skojade med vakter. Där stängde det fyra och vi var inte nöjda. Så vi drog till Valand, å helvete vad det snurrade i kön. Då var jag redigt packad alltså.. Usch hatar när man tappar kontrollen så.. Så där drack jag vatten! Men vi dansade på alla golv och hade riktigt kul. Även där träffade jag på en del! Där stängde det 5. Då var det dags för nattamat och Burber King (vi säger alltid så) låg lockande! Där inne skrattade jag så jag nästan avled HAHA. Fy fan va roligt vi hade där. Det satt en cowboy och åt med värstingkäften som vi självklart imiterade. Nä det hände massa roligt!

Var riktigt skoj att vara ute med mina syskon. Dock var jag hemma 06.15 och somnade innan 7 och jag som skulle upp tidigt och handla idag :( Och så blev det rätt mycket pengar som gick åt. Men va fan jag har suttit inne och ugglat flera helger i rad nu... Men det var en viss grej att vara ute med brorsan. Vi har ju aldrig vart det på det sättet. Rätt kul också att jag kom in på 25 (ålder) ställen utan att visa leg. Haha jag fick säga att det var min pojkvän flera gånger när äckel kom fram! Det kommer nog bli mycket partaj framöver :)

Extra mycket kärlek till min bror som har det jävligt svårt för tillfället.

Dopparedan

Skrivet av Josefine 24 december 2007, klockan 00:24

Måste bara skriva innan jag lägger mig. GOD JUL förresten :)

Var och köpte pizza på nisses förut. Och han är så gullig. Jag var sista kunden, och så sträcker han fram en chokladask; "Sista kunden, sista chokladasken" Haha så jag fick en liten julklapp när jag syndade!

Nu ska jag upp och städa på mitt rum tro det eller ej. Jag har sparat mig hela dagen. Har svårt att somna på kvällarna. Okej nu är snart klockan halv ett, lite vääääl sent kanske, tänkte börjat vid elva! Men då somnar jag gott sen iaf.

Natti natti

Julstök

Skrivet av Josefine 23 december 2007, klockan 18:42

Som den sanna bloggare jag blivit har jag ångest för att jag inte skrivit på ett par dagar. Så jag börjar summera min helg:

TORSDAG: Gick upp hyfsat tidigt, skulle ju inhandla all julmat. Och eftersom vi inte har någon herre i huset blir det att jag får ta den rollen. I vilket fall åkte jag och morsan med Linn (syster) och Marvin (systers sambo) till  WiLLYS, å herregud vad folk. Där som det brukar vara så tomt annars. Vi var väl borta ett par timmar. Sen kom vi hem och packade upp allt, tog ut hundarna och lagade mat. Så inte mycket lugn och ro, då ringer Ida och frågar om jag vill följa med henne till Freeport + hem till henne och hämta en massa tvätt. Varför inte tänkte jag, ska ju ändå köpa ett presentkort till mamma. Så jag, Ida och Linus åker och handlar mera julklappar, Freeport och Kungsmässan. Sen hade Ida glömt sina hemmanycklar i Balltorp. Så hem till Balltorp, dumpa av Linus och sen till Lindome. Sen skulle hon tvätta hos sin mor. Vi sitter i soffan och hon kommer på att hon inte släckt i sin lägenhet (hon ska vara borta i drygt en vecka). Så då blev det tillbaka till Lindome, Linus ville köpa en dricka så han hakade på och sen var huliganerna igång. HAHA! Vi var ute och åkte i tre timmar och var fan inte riktigt kloka... Men jävlar va roligt vi hade. Jag spann loss på en parkering me, buse ;)

FREDAG: Åkte och handlade lite till, åkte bland annat till systemet där jag (min mor) köpte mig en god Cinzano, Linn virrade omkring och skulle köpa glögg och öl. Sen köpte jag och morsan grillad kycklig, painriche, potatissallad som vi skulle ha till kvällen. Mamma åkte iväg och skulle sova borta. Dags att ta ut hundarna så Linn och Rambo fick följa med, vi tog oss en långpromenad och sen var det kaffe och tjöt här hemma. Men sen ville hon hem till sin man och då var jag ensam igen så jag passade på att ringa min kära vän Friday. Underbar som hon är kom hon upp till mig med Biwi och stannade ett bra tag! Alltid lika kul :) Och då menar jag verkligen KUL.

LÖRDAG: Igår var det julmiddag hemma hos min kära bror och hans sambo. Runt halv 3-tiden kom morfar och sonja och hämtade upp oss. Och vi var först hos Jimmy och Paula haha.. Dem hade gjort allt möjligt, så goa dem är. En hel julbuffé med nästan allt ett julbort har att erbjuda, till efterrätt hade Paula gjort två kladdkakor, en med marianne och den andra med geisha *mums*, dem hade litervis med glögg, julmust, kaffe, julöl och vanlig öl och självklart Aladdin och Paradis. Det var verkligen supermysit. Nästan alla från Paulas sida var där, så kul att träffa alla. Dea som skaffat flickvän, Helen som fått tvillingar, Paulas pappa som jag aldrig träffat + farmor och farfar, hennes mamma (+ ett par till hehe). Jimmys sida var lite tråkigare, alltså oss ;) Linn och Marvin var och julhandlade, Lasse (föredetta lådsaspappa) hade barnen så det blev bara mamma, jag, morfar och sonja. Men det var så mysit ändå! Sen blev det slappt i soffan med morsan och mariannechoklad haha!

SÖNDAG: Idag har det vart en slappedag. Jag vaknade rätt sent och hörde att mamma slog in alla julklapparna så jag låg kvar en timme i sängen. Sen gick jag upp och då var det dags för mig att slå in. Samtidigt stod mamma och fixade all mat och gjorde julskinkan först som jag sen snappade åt mig på en skiva vörtbröd. Fan vilken tråkig dag det har vart, helt gråmulet och dimmit. Kändes som den dära filmen igen, fast ännu kusligare. Var ute med Nova förut och såg verkligen ingenting, inte blir det bättre av att hon är svart heller ;) Lite roligare när jag kom in iof. då satte vi igång med julbaket. I år gjorde jag inget avancerat utan rullade marsipanbollar med smält choklad över. Så nu sitter jag här och väntar på att vi ska åka och handla ytterligare en gång. Och tror ni inte att jag missade One Tree Hill idag igen :( Jag blir så trött...

Vill bara ge ett tips. Alla ni där ute som har en person i bekantskapen som alltid ska bestämma och vara störst bäst och vackrast. Som man alltid ska hålla med och aldrig riktigt kan vara sig själv till tusen. Fast som man ändå tycker om så mycket och man haft så kul ihop. Den personen kallas för energitjuv och sådana ska man göra sig av med!

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR TILL ER ALLA!

Ullared

Skrivet av Josefine 20 december 2007, klockan 11:10

Yes, igår var jag och morsan i Ullared. Det var verkligen inte mycket folk. Har nog aldrig vart med om så lite. Man kunde nästan parkera längst fram. Helt otroligt haha :) Jag hittade alla julklappar också...

Jag får mer lön än vad jag räknat med, såå jävla underbart. Jag vet inte hur jag har tänkt, 1-2000:- för lite iaf. haha. Sånna här överraskningar älskar jag!

Igår fick jag panik för att jag ska flytta. Jag ville inte alls. Känner lite så idag med. Medan häromdagen så längtade jag. Usch, är det verkligen normalt. Ska man flytta när man känner tvivel? Allt blir ju så förändrat. Bor ju ändå en bit bort och för att hälsa på måste jag ha bil, annars kommer jag aldrig hinna det. För att handla måste jag ha bil, var fan gör jag det annars liksom? Kommer sakna våra stunder här hemma när vi tjötar och skojar. Det känns som att jag har mer koll på läget nu. Men som igår då... Vi åkte till Ullared, sen solade vi, hämtade Razmus och slutligen morfar. Tack vare att morfar bor så nära. Jag kommer aldrig kunna ha hans bil mer... Jaja får prata av mig hos mamsen om detta haha...

Hej

Göteborgs Universitet

Skrivet av Josefine 18 december 2007, klockan 14:37

Idag fick jag hem ett brev av GU där det står när och var det är introduktion osv. Börjar iaf. måndag den 21 januari med en introduktion i vasa kl 9 på morran.. Och så fortsätter introduktionen den 22 och sen vet jag inte hehe. Måste skicka in mina CSN-papper. Men nu börjar det kännas verkligt :) Fan va kul det kommer bli.

Jag fick lite kalla kårar förut, fan, tänk om jag inte klarar det eller om det är svinjobbigt. Eller får en dålig praktikplats. Men det är sånt jag får ta då. Man ska ju ta dagen som den kommer som alla säger!

Idag har jag vart med min kära mor och solat på sportlife. Efter det gick vi till kållered köpstad och kollade lite och tog en fika. Handlar ju inget idag eftersom vi ska till Ullared imon. Eller joo, jag köpte 5 par trosor för 47:- (jag hade 53:- i bonus) Mamma hittade ett par byxor och skor. Men jag längtar tills imon. Då ska jag kolla på en del till lägenheten också!

Jag är ju singel, och har hund. Så varför inte köra på hundtricket? :) Jag gjorde en grej som kan verka som att jag är ett psykfall. Men jag är sån av naturen, nyfiken i en strut och en riktig snokare. Jag är medlem på ett ställe som heter  vovve.net
Där hittade jag en (jag letade inte, utan läste vad han skrivit) söt kille som hade en liten rottisflicka. Han verkade vara väldigt social och skrev ett lååångt meddelande till mig när jag bara ställt en fråga. Sen satt jag och mamma på internet och så gick jag in på spray och kollade om det fanns några desperata 20+ haha.. Och vem ser jag där, joo den killen från vovve. Jag ville ju se hans bilder men då måste man vara medlem, så... pinsamt... men... jag gjorde mig medlem på spraydate haha :) Och han var en riktig läckerbit. Sedan har vi skrivit lite på vovve häromdan skrev han att jag gärna fick lägga till honom på msn, för han ville se lite bilder på min "tomte rottis" haha... Så om han går in på msn idag kanske vi pratar lite! Fan va sjuk jag e va..

Ikväll kanske det blir ett besök hos Shibbie, beror på när morfar kommer med bilen!

Nu serveras det köttbullar med makaroner!

Hej svej

ARRRRRG

Skrivet av Josefine 17 december 2007, klockan 17:29

Usch, nu är jag arg som ett bi...

Jag ÄLSKAR One Tree Hill, verkligen ÄLSKAR. Jag har väntat hur länge som helst på att det ska börja sändas igen. Kanal 5 slutade att sända det i April eller nåt så jag har verkligen väntat länge. Igår när jag hade vart ute med hunden och kom in satte jag av en slump på 5:an. Åååh One Tree Hill tänkte jag, hmm detta avsnittet har jag inte sett. Sen ser jag att Haley har tjock mage och att Chase den nya killen hade haft nåt trubbel med Brooke.

KANAL 5 HAR BÖRJAT SÄNDA PROGRAMMET IGEN UTAN NÅGON SOM HELST FÖRVARNING, DESSUTOM VAR DET PREMIÄR FÖRRA VECKAN.

Nu är jag så arrrrrg för jag har missat repriserna. Detta ska jag verkligen skicka in en klagan på, det borde vara olagligt att göra såhär.

Sömntuta

Skrivet av Josefine 17 december 2007, klockan 14:22

Jepp, jag kan sova hur länge som helst. Förstår inte vad som händer. Visst för ett tag sedan så vände jag lite på dygnet. Men om man somnar vid 12 på kvällen och kan sova till 12 på förmiddan är nåt fel. Vinterdepresion som sagt.

Lördagen var en konstig dag haha. Började med att jag tonade mitt hår. Sen skulle jag åka och hämta Ida. Jag visste att hon skulle på nån fest men jag var inte så sugen på att följa med. Men jag hämtade henne och ångrade mig.  Så jag gjorde mig iordning och gick hem till Idas morsa, var väl där halv ett. Satt där och drack lite vin, gick upp till lokalen hämtade folk, gick hem till Nilsen och tog med oss dem och sedan till en fest som en jättetrevlig tjej hade. Hon är mamma och blev jättetrött så vi skulle hem till Nilsen. Men Ida hade redan börjat kalva haha så Ola och vi andra körde hem henne, sen hem till Ola och hämtade lite sprit och sen till Nilsen där vi körde "Jag har aldrig". Var hemma 5 på morran haha, men jag var inte bakfull igår.

Igår då, tredje advent (kom jag på nu) var en helvetesdag. Nova hund.... JÄVLAR va arg jag var på henne. Hon har kommit in i någon sorts trots och vägrar gå fint i koppel, spelar ingen roll vad jag än gör. Hon har hållt på så här ett bra tag nu och igår tog det bom stopp. Jag var så arg och samtidigt ledsen och jag lipade nog i en halvtimma haha ;)

Nu är det mat, mmmmm så gött när morsan är hemma så man slipper laga själv.

By the way, fan va jag älskar shrek, var det någon som såg på en shrektigt god jul?

Pepparkaksbak

Skrivet av Josefine 15 december 2007, klockan 17:47

Jo, på Lucia blev det lite eftermiddagsmys och jag ville baka pepparkakor. Jag utnyttjade min lillebror som hakade på, MEN som alltid när man ska baka fattas ju hälften. Jag ville ha glasyr till men givetvis hade vi varken ägg eller florsocker. Så vi tog en tripp ner till pepparns. Väl inne i affären fick jag idén att vi kunde ha non-stop att fästa på. MEN dem var slut, det var väl fler smarthövven som fått samma idé som mig. Så det fick bli smarties istället haha :) Det blev massa roliga och fina pepparkakor och vi lyssnade på Christmas hit mania haha.

Igår var en slapp dag. Jag har liksom kommit in i någon tråkmåns period. Jag skiter i det mesta, tyvär. Annars är jag en väldigt spontan person som alltid kommer med knasiga ideér. Men jag skyller på vädret och årstiden. Knappt någon julkänsla och idag kändes det som man levde i en B-skräckfilm, grått och dimmit överallt. Men jag åkte hem till min kära vän Ida som inte ville vara själv, var meningen att hon skulle måla men vi "snabbstädade" och hon tejpade listerna, sedan bjöd hon på den där X-cider X-mas (inte sååååå god som jag trodde) jävligt fräckt med glitter egentligen :)

Sedan kom Shibbie och Biwi (Frida och Enya), så vi satt och tjötade en stund. Sen mitt i natten åkte vi hem och hämtade min älskling. Jag mår så bra när jag ser våra hundar tillsammans för dem har såååå jäkla roligt ihop, dem är verkligen bästisar. Vi gick ut på fotbollsplanen och hade racetävlingar och annat, men för det mesta sprang dem runt själva och lekte. Två av mina favoriter kan man säga ;)
Jag sa det till shibbie, tänk om nån hade väckt mig halv två på natten och dratt med mig ut och typ: "nu ska ni leka och spela fotboll. LEEEK" haha...

Nu sitter jag med färg i håret, man måste ju piffa upp sig lite!

I övrigt ser jag fram emot framtiden om man säger så, flytten, plugg och massa annat skoj som MY DOG och utflykter till skåne och stockholm!

Ha en trevlig helg allihopa...

Lucia och födelsedag

Skrivet av Josefine 13 december 2007, klockan 11:31

Lucia idag, kasst väder och jag är kanontrött. Det jag blir glad av att se är att det är 0-gradigt ute. Jag tänkte att jag skulle överaska min mamma som varje år tittar på luciatåget på morgonen med att jag skulle sitta där också :) Eftersom min lillebror är hos hans pappa. Tror ni jag orkade gå upp så tidigt då? Nej. Jaja vi får väl mysa till det ikväll istället...

Idag fyller min rottis Nova 2 år. Hon känns ungefär som att hon är 6 månader gammal som hennes bästis Enya, som också är en rottis. Jag har faktiskt inte köpt någon present till henne, men det får hon på julafton istället, jag har kasst med pengar nämligen. Jag och morsan ska ju åka till ullared nästa vecka så det får bli present därifrån. Haha tänk att jag får dåligt samvete, för Nova är detta vilken som helst. Men ikväll ska hon få leverpastejtårta med skinka och köttbullar ;)

Mitt liv kommer snart ta en stor vändning. Från att bo hemma hos mamma och jobba som vikarie i barnomsorgen lite då och då och inte ha någon bil. Till att flytta, börja på högskolan och skaffa bil (om jag får ihop pengarna). Jag flyttar ihop med min halvsyster Mickan i en trea och så tar jag med mig Nova. Kommer bli skönt att få bestämma allt själv, men jag vet att det kommer bli jävligt tufft också. Laga mat, städa, handla, gå ut med hunden, betala räkningar mm. Sånt där är jag van vid att få serverat (förutom hunden). Lägenheten behöver få sig ett rejält lyft men den är i grunden jävligt snygg trots att den är så gammal.

Vi har sagt att vi eventuellt ska köra på det beiga med omnejd hehe. Ljusbeige i köket, beige i hallen, nougat i storarummet. Toaletten har en rosa plastmatta så jag vet inte vad vi ska göra där faktiskt. Mitt rum får nog bli vitt som här hemma, med guldblommiga schabloner. Vitt är både bra och tråkigt. Man kan ju blanda och mixa precis som man vill med vitt. Det är det jag gillar!

Fram tills jag börjar skolan ska jag vara "ledig", jag har sparat ihop pengar så jag klarar mig. Vafan, nu ska jag ju ändå påbörja en treårig utbildning och efter det ska jag jobba i hela mitt liv. Så om jag är hemma en månad ska inte det göra så mycket tycker jag. Men vi får väl se!

Det blir att vara med min hemmafru till vän som ska påbörja samma utbildning fast med annan inriktning. Hon är "mammaledig" med sin valp, Enya. Tur att jag haft henne när jag inte fått jobb, annars hade jag suttit hemma varje dag och ugglat.

Ne nu ska jag äta nåt, trots att jag tycker att allt är äckligt. Ooooooh jag kanske kan baka nåt, scones :) (såg på Leila's jul igår haha)

Puss och hej!

RSS 2.0