Älskar..... pfffft

Who needs a heart when a heart can be broken
-Tina Turner fucking underbar

En del saker händer, andra inte. Mycket kan jag styra själv men det är en del annat som jag inte har någon kontroll över. Och när jag inte har kontroll får jag panik. Lite så är läget just nu. Om lite mindre än två veckor drar jag till kanarieöarna, fy fan vad efterlängat det är. Idag var jag på en sk intervju med en gammal bekant och läget ser bra ut. Men just nu är jag ensam med skrutten och Nova, känns lite ovant. Förbannad är jag med, en kompis var här igår och förstörde J tangenten så jag har ett helvete varje gång jag ska skriva den bokstaven. Gud vad osammanhängande allt är haha...

Imorgon bitti kommer jag vakna upp med nybryggt kaffe och då väntar en långpromenad :) Me like!

Jag älskar min nya lilla familj och jag älskar DIG ditt jävla pucko

Ljugpotta

Mohaha jag ljög precis ;)

Idag är det en såndär vill-ha-dag. Jag vill ha allt, främst skor. Var inne på DinSko och provade sveriges sexigaste rockinspirerade gladiatorpumps, självklart med platå, svarta och skyhöga. Så äckligt snygga och bekväma. En tant tappade nästan andan när jag provade dem och var avundsjuk på dagens ungdom som kan gå i så snygga klackar, köp dem köp dem köp dem löd hennes ord. Så söt tant, så vill jag me vara i den åldern.

Gjorde mitt pass idag med, såg ut som en fet padda och underskriften såg ut som en 5-årings. Hatar att göra sånt och framförallt att skriva elektroniskt. Men nu vankas det resa :) Skriver mer när jag vet liiiiite mer.

Jag vill ha en valp, bara för några dagar. Mitt hjärta exploderar när jag ser dem små tjockisarna som snubblar på sina ben. Jag har ett begär att jag måste ta på dem små lurvarna. En "bekant" här i Balltorp har ju köpt en rottiskille, som dessutom är släkt med Akela som jag älskar, lillsyrran finns här med. Han åkte buss förut och satt och slickade på fönstret med sin långa tunga haha, beeeebis vill ha! :)

Å nu fick jag även höra från en gammal fling att han behövde värdinnor till sitt företag. Han berättade massa roligt så nästa vecka ska jag till hans kontor och höra lite mer. Kan ju vara ett roligt extraknäck (synd att jag inte är en fotbollsfantast, dem skulle vara med på VM i vancouver eller nåt sånt och även OS men fy fan va häftigt att resa så) var rätt bra timlön. Hoppas allt stämmer, hade ju vart skitfräckt :)

Snart blir det promenad och imorgon blir det öl på Linné

Chiao/Bella


Thiefs

Uäääk nu är jag trött på en massa saker. Framför allt vissa människor. Dessa jävla energitjuvar. Förstår inte vad dem vill med deras liv? Suga ut andras energi för att må bättre själva! I slutändan är det dem som sitter ensamma och bittra ändå. Och nu skäms jag, sitter här och slösar energi. Tror inte att tjuvarna fattar att det är dom ändå!

Hej då bloggen

Busiga tonåringar

Såg nyss på Tv om en kille som gjort något brott. Han hade tydligen krossat en ruta och antingen varit beng eller full, i vilket fall kom polis dit och tog med honom in på stationen och inväntade hans pappa. Pappan sa att det inte alls var hans stil att hålla på såhär och på jobbet hade han ett kort på hans tre barn där dem ser ut som små änglar, till skillnad mot nu haha. Tre veckor senare var ungen som en ny människa, skötte sig och var hemma mycket.

Hmm det här påminner mig om något ;) När jag var liten och tuff, påverkad av grupptrycket och var med stora stygga grabbar. Går inte in på exakt vad som hände men jag åkte fast (var varken full eller drogpåverkad) och fick följa med till station. Där sitter jag, Josefine 14 år i en polisbil med två män efter att jag blivit tullad mot bilen av en kvinnlig polis,  samtidigt som ett gäng killar går förbi, som jag dessutom känner. Jag kan inte beskriva min rädsla påväg till Mölndals polisstation och eftersom dom ringt hem och Lasse var påväg höll jag på att pissa ner mig. Jag hade ingen aning vad som skulle hända med mig men mest var jag rädd för alla andra som var inblandade. Skulle jag ljuga för polisen? Vad skulle dem säga? Å herregud hjälp mig.... Vi kom fram till stationen och Lasse väntade utanför, den blicken jag fick var inte rolig, men den blicken han fick var nog värre. Jag väntade mig ett förhörsrum med miljontals frågor. Men eftersom jag var så ung och vilsen och inte hade någon information om dem riktiga skurkarna så släppte dem mig, fick inte ens hem en rapport och dem klassade mig som vittne. Det enda som hände var att dem talade mig tillrätta och lugnade Lasse och berättade vad som hänt (det visade sig att även Lasse busat i tonåren vilket denna polis skojade om). Utanför fick jag en sån kram som jag behövde och vi satte oss i bilen påväg hem. Glömmer aldrig att han sa "Säg inget till din mamma för faaan, då blir det ett jäkla liv. Gå upp och lägg dig så får ni prata imon" - haha någon annan som känner igen sig?

Dagen efter vågade jag inte gå upp, så jag låg kvar i sängen och skakade som ett asplöv varenda gång någon gick i trappan. Tillslut kom mamma in och frågade om jag inte skulle gå upp? Jag svarade att jag hade ont i magen vilket hon självklart inte gick på. Sen var hon världens bästa mamma och sa med lugn röst att hon inte var arg, hon hade bara vart orolig och skulle inte skälla på mig. Hon hade fixat frukost i muta att jag skulle gå med. Kompisarna ska vi inte prata om, för dem var inga riktiga kompisar. Men vem är mogen när man är 14 år? Vad jag ville komma fram till var att "straffet" blev att jag skulle vara inne 20 på vardagar och 21 på helger i två veckor, men jag kan meddela att jag satt brevid mamma som ett klister i säkert en månad. Ångest tror jag det kallas ;)

Fille och Fredde

Ett änglalikt yttre är djävulens främsta förklädnad

Å jag bara älskar Filip och Fredrik - söndagsparty. Haha dagens avsnitt är så bra va men förra var ändå bäst. Mikael Persbrandt var med och jag var nog blöt överallt när det var slut, han är ju sveriges sexigaste man. Lite roligt för jag och sörran hade en diskussion om detta i fredags. Killarna började racka ner på honom och försökte klaga på nåt. Visst är det så, alla tjejer älskar honom och alla killar.... HATAR! Mohaha jag känner en doft av svartsjuka.

Det var allt för mig denna gången/PMS


(Jag är på jävelhumör så jag straffar mig själv med denna hemska bild. ps min hund har diarreé)


Vågen

Tycker det är så roligt att ställa sig på vågen när man druckit alkohol dagen innan, man känns lätt som en fjäder och siffrorna boostar självförtroendet rätt rejält. Tyvär är lyckan kort då siffrorna ökar igen då man fläskar bakismat!

Blåmärkt, sur, rastlös i själen, skallebonk, konstant kaffesugen. Så kan mitt humör beskrivas idag, nej jag är inte bakfull. Jag hittar bara saker att gnälla över hela tiden så jag har låst in mig med hunden och tänker inte råka träffa på någon sen. Enda gången det finns en risk är på min powerwalk som ska göras senare, men jag får se till att gå runt golfbanan. Alla rikemansstruttar som åker runt i sina golfbilar skulle väl aldrig öppna käften eller knappt andas runt en svettig liten tjej och hennes rottweiler.

Det håller på att hända lite saker nu och det är ju bra. Jag ska bli kombo, ska ev utomlands och sen är det lite annat smått och gott!




There were ghosts in the eyes of all the boys you sent away


/Jos.


Let there be light

Kebabrulle. Kyckling. Kina/thaimat. Burger King. Detta sammanfattar vad jag vill ha just nu och då kanske ni förstår att jag är bakfull. Hade det riktigt roligt hemma hos syster igår. Alkoholen flödade, musiken var nostalgisk på alla sätt och vis, kroppen satt och diggade med och slutligen var vi ett trevligt gäng och allas humör var på topp ;) En lyckad rolig kväll.

Bakfyllan idag är av den bättre sorten, den där man mår bra förutom att det snurrar konstant i hövvet och man känner sig full fortfarande. Det ringde en liten blondin till mig förut som berättade att hon hade den värre sorten, stackarn haha!

Idag är jag "barnvakt" åt Moppen (Razmus) och ska vara hos mamma, blir lättare. Ongen ska på kalas sen så då passar jag på att sova i soffan. Sen har jag planerat soffmys för resten av kvällen och Robinson. Och snart ska jag äta kyckling ris och currysås, smmmmmaskens!

Bakfyllemusik:

Mike Oldfield - Let there be light
                         - Far Country 
Dire Straits     - alla låtar 


Local Hero

Ååh jag har Dire Straits noja :) Han är så underbar, så vacker och skön röst och hans gitarr gör det inte så mycket sämre.

Ida och skrutten har vart här på prov och det har gått så bra så. Är så stolt över Nova, hon hyser ett sånt hat emot katter men hon har inte gjort en fluga förnär. Hon försöker med "om blickar kunde döda" men det funkar inte på kattasatan för han stirrar ut henne tills hon ger sig hahaha! Snart är jag inte en ensam bitterfitta utan kommer ha sällskap och jag är såååååååå glad. Ida och Skruttis kommer antagligen flytta in och det är i stort sätt redan klart. Bara liiite till som ska fixas, tyvär sånt som kan göra att det går snett men det får vi inte hoppas.

Igår var vi i slottskogen och jag kände mig så stolt som hundägare. Min hund skötte sig exemplariskt, tom mot en stor ridgeback hane som sprang fram till oss när vi tittade på påfåglarna och mot alla pipande pudlar och alla andra 90 raser ;) Hon bajade inte på nåt olämligt ställe och ryggade mot sälarna istället för att försöka attackera. Lite läskigt var det dock när en dovhjort (bock) utmanade henne... Vi tre hade iaf en väldigt härlig dag med massa fart och fläkt, sånt som jag älskar helt enkelt!

     

?

Konstigt hur saker och ting ter sig egentligen. Och ännu mer jobbigt är det när man inte kan göra något åt saken. Störande och jävligt sorgligt!

Mike Oldfield - Far Country (en låt som betyder väääääääääääldigt mycket för mig)

Daller

Min hund är lika dallrig som jag. Brukar säga att om nån klappar till mig på röven så dallrar det upp på ryggen, eller om man joggar så skumpar skinkorna ända upp i nacken. Det är samma med min hund. Hon ligger och sover på mattan när jag får mig ett ryck och måste ta foten på hennes bakdel och skaka om lite, då tittar hon på mig surt och undar va fan jag sysslar med. Jag har skitkul och medans hon sneglar på mig ser jag att hennes läpp dallrar. Sådan matte sådan hund!

Info about me :)

TREVLIG LÄSNING!

Namn: Josefine Viktoria Perkhed Åkerberg
Smeknamn: Jossi, Jossan, Gossi, Jos, Gos, Fluzzi, Drussidrull, Osse... Mera faktiskt

Piercingar: Öron, näsa (har inte i det längre), navel
Tatueringar: Josefine på foten

Längd: 160 cm
Skostorlek: 36/37
hårfärg:. I grund och botten blond, brunt för tillfället
Önskar du att du bodde någon annanstans: faktiskt inte

Dricker du: Jajamensan
Använder du droger: Nej för tusan så osmakligt
Röker du: Ja men har för tillfället inte råd så det är mer sällan
Vilken parfym använder du: Hugo Boss någonting
Vad är du rädd för: mördare, myror, ibland mörkret, döden… Listan kan göras lång
Gillar du att tvätta: Nä fybövelen så tråkigt

Din första:
Operation: Aldrig gjort någon
Första piercingen: Öronen vid 6 års ålder tror jag
Första sporten du började med: Ridning offcorse

Första husdjuret: Har alltid levt med katt och hund
Första semestern: Mallorca
Första konserten: Säkert nån på liseberg med alla kompisar

Just nu:
Äter du: Ingenting
Dricker du: vatten
Lyssnar du på: Brothers and sisters som står på i bakgrunden
Väntar du på: Att skolan ska höra av sig och meddela att jag kommit in
Tittar du på: dataskärmen
Har du på dig: underkläder, linne, mysbrallor

Din framtid:
Barn: Såklart, 3 kanske?
Giftemål: Rena drömmen
Karriär: Den har jag faktiskt inte listat ut än

Har du någonsin:
Kysst en främling: yes det har jag gjort ;)
Tappat bort glasögon/linser: Jag har faktiskt slarvat bort mina glasögon som jag hade i mellanstadiet
Brutit ett ben: Nej lyckligtvis inte
Rymt hemifrån: Ja det har väl varenda unge
Röntgats: Ja en gång då jag inte minns varför samt en gång för njursten och så det vanliga hos tandläkarn då
Gråtit när någon dött: Hur kan man inte gråta när någon dör?

Senaste:
Film du hyrde: säkert 90 år sedan så det minns jag inte
Låten du hade på hjärnan: Det kommer jag faktiskt inte ihåg men jag har haft två låtar dem senaste dagarna jag inte kunnat släppa
Personen du ringde: Mamma
Tv program du tittade på: Desperate housewifes

För eller emot:
Långdistansförhållanden: För, funkar det är det väl helt underbart
Utnyttja någon: Emot. Jag borde väl vara helt emot men man kan faktiskt utnyttja på ett bra sätt också… Tror jag? Självmord: Emot
Att använda droger: Emot
Köra onykter: Emot
Förhållanden: För

Favorit:
Mat:
Allt innehållande pasta
Låt: kan inte avgöra det
Sak att göra: Sitta på hästryggen
Dryck: Det beror på mitt humör

Antal:
Gånger du varit kär på riktigt: Jag vet inte om jag varit det på riktigt eller om jag bara trott att jag varit det. Men jo det har jag varit.
Gånger ditt hjärta brustit: En gång riiiiiktigt rejält, besvikelse har kommit med ett par gånger.
Hjärtan brustit på grund av dig: Tror aldrig jag sårat någon så djupt Personer från grundskolan du har kontakt med: Å herregud det är för många för att räkna upp men några är Natta, Ida, Anna.
Ärr du har på kroppen: Bara små men på benen och ena nyckelbenet

Senaste:
Tidning du läste:
Glaze eller nåt sånt
Personen du fick mail av: Ett riktigt mail fick jag nog senast från Katja
Personen du fick brev av: Om det räknas med kort så var det från Emilia, annars från min Farmor
Personen du fick sms av: Linn
Saken du köpte: En spotlampa till hallen, doftljus, mascara, deo och mat

Övrigt:
Vad har du gjort idag: Jag har varit och handlat med mamma, käkat mat och fikat på kaffe och arraksboll, tagit en långpromenad med Nova, tvättat, kollat tv och datorn.
Var det kul: Ja shoppingen var rolig
Hur tidigt stiger du upp: Nu när jag är arbetslös blir det väl runt halv nio/nio
Gillar du att slåss: Haha nä inte på riktigt, men på skoj
Vad ska du göra ikväll: Sitta här en stund till och sen är det bingen som gäller
Var har du ont: Ingenstans just nu
Använder du hårspray: Ja ibland
Kan du stå på händer: Ja det sitter fortfarande
Håkan Hellström eller The Ark:
Håkan för vissa texter och The Ark för mer sväng om
Salt eller socker: Socker
Gillar du ketchup: Ja i mat
Kan du sjunga: Nej tyvär, har alltid önskat att jag hade kunnat
Mer värt än guld: Allt som står mig nära om hjärtat
Ett land jag helst vill besöka: USA
Ska bli skoj: Att eventuellt åka utomlands i sommar
Ska inte bli skoj: Att lägga ut så mycket pengar på Nova denna månaden

 


Kärlek

Vill jag ge till Natta och hennes familj. Det finns få människor och saker som kan få mig så lycklig som när jag får vara med henne. Trots att varken Gråbo eller Lerum ligger mig varmt om hjärtat älskar jag dem underbara människor som är bosatta där. Fredagen blev hur härlig som helst. Jag fick gräva mig lite djupare in i deras liv och är tacksam att dem ville ha med mig. Den familjen känns som min familj, det är mina systrar, extra mamma, mormor som jag aldrig fått ha, mina hundar, mina hästar mm.

Jag är glad att jag har Natalie i mitt liv. Vi spelar aldrig något spel, allt är rakt på, vi har delat på det mesta. Aldrig har vi målat ut varandra som hatobjekt eller gått bakom ryggen. Självklart finns det duster i all vänskap, men det är sällan det är äkta vänskap. Jag skulle kunna skriva så mycket mer om den kvinna vars svordomar flödar och som jag älskar sååååå mycket. Du är ett av alla ljussken som finns i mitt liv, en av dem starkaste tom. Du&Jag (plus alla runt omkring). KÄRLEK


RSS 2.0