1 Juli

Herrejävlar, 1 juli redan.. Kan inte fatta att tiden går så snabbt. Har inte långt kvar att leva ju, alla säger ju jämt att tiden går så fort och när du är 70 så sitter du och undrar vart alla åren tog vägen haha...

Var och shoppade med min bror och fick äntligen köpt dynor till köksstolarna och en väggklocka :) Nu har jag fått ordning på lamporna med, men rullgardinen är ännu inte uppsatt för vi behövde ha en borr. Nu ska jag inte låta som att det är klart hemma för jag har en hel hall och heeeeeeeela storarummet kvar men jag har kommit en bra bit på vägen iaf.  Jag fick även köpt fina blommor och krukor till köket (har nog nämt det).

Nattispattis och Miamaria (Mattias) var hemma hos mig igår. Vi satt och kalasade på fullkornsskorpor, vindruvor, te, kaffe och cigg och bara tjötade. Sen gick vi ut och "lirade" lite fotboll med Nova innan dem skulle åka, får ju utnyttja vännerna när dem kommer på besök mohaha.. :)

I helgen var vi ute. Jag ensam singel med att tönt-par. Usch jag spyr på sånt egentligen. Varför ska alltid någons kille eller tjej med? Har dem inget eget liv eller? Visst om man kör nån par grej då och då. Men hur roligt är det att ha med sig en kåt singel som är på sin vakt hela tiden? Hade jag haft en snubbe hade då jag inte velat ha med en singelkompis. Näe håll er till endast kompisar! Som jag sa till Mattias igår, inget fel på partnern då, men det blir så fel. Jag frågade exempel turturduvorna hur många gånger i veckan dem har sex, Mattias svarar glatt medan jag får en mördarblick av Natta haha.. Tror hon ville sagt nåt där, skyll dig själv när du tar med dig penisen som en handväska!
Vad jag ville ha sagt med att vi var ute var att jag ramlade i trappan inne på biljardpalatset pga för stora skor. Pinsamt värre och min vanliga kommentar "var det nån som såg? det var väl ingen som såg" neeeeeeej då säger natta men efter att vi vart ute och rökt kommer det två killar som i förbifarten säger "akta trappan, höhöhö" KÄFTEN DIN FULE B*GJÄVEL tänkte jag hahahahahahha! -

Som sagt, förstora skor. Jag har ändå lagt in hälinlägg men inte fan hjälper det. Kul att ha 4 par nya skor som är förstora. Har dem ändrat storlekarna eller vad? Testade nattas 37 och dem var ännu större *morr*.

Haha spike undrar när vi ska flytta ihop och om jag fixat lägenhet. Tänk att han kommer ihåg haha!

Hejsan svejsan i lingonskogen!

Kommentarer
Postat av: Shibbie

Snart partydax då Jossan! :) Trevligt! Va det fläskfilé vi ville ha eller hur va det? Hoppas du blev riktigt full och odräglig igår när en annan satt på balkongen hela natten och var deprimerad .. Vi rings sen! Kärlek och kyssar! / Shibbie!

2008-07-06 @ 10:26:59
URL: http://friday88.blogg.se/
Postat av: Frida

Hej Jossi Gossi.. :) Kärlek från Shibbie!

2008-07-11 @ 17:26:52
URL: http://friday88.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0