Lovely

Carrie och Big är världens lyckligaste par och ska gifta sig storslaget men Big bangar ut i sista sekund så dem lever från varandra i ett halvår men tillslut gifter dem sig ändå, borgligt. Charlotte har en liten kinesflicka som heter Lily, sen blir hon gravid och föder en liten flicka som ska heta Rose. Steve är otrogen mot Miranda så dem är från varandra ett halvår dem me, men tillslut börjar dem prata med en psykolog och dem blir ett par igen. Samantha har flyttat till Hollywood med Smith men i slutet går dem skilda vägar och hon flyttar tillbaka till New York och fyller 50..

Haha där får ni som alltid avslöjar serier och filmer!!!!!!!!!!! Trist för er att jag hann före...

Som sagt, det var filmen i korta drag. Bästa filmen! Wiggi frågade om serien eller filmen var bäst men det går inte att svara på. Serien är serien och detta var filmen. Serien kommer förbli bäst, men filmen var svinbra :)

Jag och Shibbie lyxade till oss med en tripp upp till Heaven 23, fläskade i oss en räkmacka för bara 165:- och en cosmopolitan. Vi minglade och hade det jättemysit. Själv spanade jag efter godis i baren och fick en favorit, han var inte dåligt läcker. Snacka om lyx däruppe, garderobiären satte på oss jackorna när vi skulle gå och klassade oss som gudar ungefär, det bästa var att det var en gammal balltorpare som alltid vart bitch... Sen vandrade vi upp mot Bergakungen i våran stiliga utstyrsel och inväntade filmen. Salongen var sjuuuuukt stor och fullsatt, mest brudar såklart men det fanns de idioter som hade med sig sina stackars pojkvänner, så jävla gay, vilken kille går med sin brud till sex and the city? skäms på er...

Det tisslas om hur töntigt det är med alla brudar som klädde upp sig och drack cosmopolitan innan premiären (och premiärdagarna). Men allvarligt, en film i denna klassen KRÄVER uppklädda brudar, det är ju vad halva grejen med "satc" handlar om.

By the way är jag helt frälst i Gossip Girl

XoXo/JP

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0