Mmm yummy

Trots bajsväder har det vart en go dag. Tog mig en långprommis på en timma och det var riktigt härligt att få komma ut och bara gå :) Å nyss har jag ätit mitt nya beroende, kyckling med bulgur och mango raja.... Ååååh det är så sjukt gott! Bulgur is the shit haha.

Jag och Natta pratade förut och hon ville byta hund en vecka. Haha va roligt det kommer bli. Ha en 15 kilos lugn hårboll i kopplet istället för en stenhård 40 kilos klump :) Hon ville socialisera hennes vovv lite mer eftersom hon bor på en gård. Och då passar det bäst hos oss, alltid high life. Musik, filmer, barn (en jäkla massa spring in och ut). Visst jag bor själv men så mycket jag är iväg. Sen älskar Belli att promenera och det gör vi ju hela tiden :) Nova älskar att strosa runt så då passar en gård med massa hästar henne perfect!

Jag är en riktig buse också, har laddat ner riktigt många filmer sen igår.

Zack and Miri make a porno - Min favorit Seth Rogan är med så filmen är ett måste. Den började väldigt roligt men håller en jämn nivå under hela filmen. Man fick sig några riktiga gapskratt men jag har sett bättre! Den är helt klart värd att se.

Changeling, Pineapple express  - ses ikväll!








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0