Jävla pisseväder




Det är väl för väl att lögnen finns. För tänk om allt man hörde var sant.




Men va e detta för deppdag egentligen. 11.30 i förmiddags tände jag mina lampor i fönstret, allvarligt? Mörkt på förmiddagen. Nä så här mörkt och grått får det inte vara!

Tog en go morgonpromenad med mamin och vovvi iaf. och sen träffade jag lilla Shibbie som flyttat till en alldeles egen lägenhet ;) Så mysig och fin. Nu är det massor jag vill göra här hemma ju! Var gött att få tjöta av sig iaf. Jag hade kronisk mundiarré haha, satt och babblade på rejält, ombytta roller ;)

Och snart ska vovvi ut igen. De e bara att dra på sig regnbrallorna som jag så käckt köpte på MyDog och gå ut. Ska nog fråga Linn om hon vill me, blääääk jag har verkligen ingen som helst lust!

Och stackars Fransosen ringde förut och sa att han blivit varslad :( Sjukt i Sverige just nu...

Tänkte bjussa på en bild där jag har mina brillor på mig eftersom en del är så himlans nyfikna. Men det går inte att ta en bra bild utan att man ser äckligt beläst ut så denna får räcka!



Och sen vill jag tipsa om en film som verkar riktigt rolig: Zack and Miri make a porno. Ska kolla på den ikväll och min favorit är med (kommer inte ihåg hans namn nu haha).


Kommentarer
Postat av: Lina

Hej gumman:) va kul att du skrev. ja fan de e verkligen så jobbigt. Asså jag vet att han är kär och älskar mej.. och jag säger gång på gång hur man känner och man gråter och är ledsen.. men endå förstår dom inte. varför är de så?Så jävla dumma! hur e allt med dej annars då ? Pusspuss

2009-01-13 @ 00:49:52
URL: http://ladylala.blogg.se/
Postat av: Catherine

Hallåå Jossi. Fin du är i glasögon. Hoppas allt är fint med dig. Kram /Catherine So04

2009-01-13 @ 12:38:34
Postat av: Jossi

Catherine: Tack ska du ha, känns fortfarande lite ovant men jag kommer nog vänja mig tillslut :) Roligt att du kikade in. Allt är fint! Själv? Ha det så braa!!!

2009-01-13 @ 17:29:26
URL: http://jossigossi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0